cu 10 ani mai tinara

cu 10 ani mai tinara | Autor: mama lia

Link direct la acest mesaj

ati urmarit emisiunea asta la tv???

am prins citeva emisiuni si mi s-au parut interesante, au transformat frumos unele tipe!!! de la albit dinti, curatat ten, o noua coafura, un machiaj potrivit si nu in ultimul rind haine care sa schoata in evidenta silueta!!!

acum un an parca am urmarit o emisiunea care se numea "cum sa nu ne imbracam" si erau doua stiliste englezoaice care te invatau cum sa pui in evidenta ce ai frumos si cum sa maschezi defectele !!! era interesant!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Unde,cind,pe ce post?

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

daaaaa,am prins si eu o bucata din emisiune,cand ii intrebau pe trecatori cati ani dau tipei aleia,maximul a fost de 32 si ea am impresia ca avea peste 40 !E f interesanta emisiunea,am impresia ca e pe Euforia sau pe Romantica,nu mai stiu exact

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria
-------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

da, cu 10 ani mai tinara este pe Romantica simbata si duminica parca pe la 10 dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

si cam cat dura intinerirea asta?

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Suna interesant!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

pai cred ca dureaza ceva....dar cit...depinde de fiecare in parte...

le facea dintii frumosi (un tratament de albire, ceva plombe, depinde de fiecare caz)

le ducea la dermatolog si le facea citeva tratamente de curatare ten (dermoabraziune, peeling, tot felul de chestii pentru depigmentare, indepartare riduri)

le schimba culoarea parului si tunsoarea

le farda super si le dadea niste sfaturi

le dadea sfaturi de cum sa-si puna silueta in evidenta....

au facut si consiliere cu citeva.....

cred ca merita sa va uitati, mai ales daca sunteti ca mine ....trecute de 20 de ani....pe un picior..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Eu m-as baga de vreo 2-3 ori la asa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

am urmarit si eu cateva emisiuni si mi-au placut . m-as baga si eu la asa ceva dar peste vreo 20 de ani

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Este si aici emisiunea asta se cheama parca "Extreme makeover" mi s-a parut interesanta .... in cele 2 cazuri vazute de mine chiar au reusit sa arate cu 10 ani mai tinere ... mai ales dupa injectiile cu botox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Pe banii altora m-as baga si eu. pun pariu ca ajungi la vreo 2-3000 de euro. cateva sute costa dentistul cateva cosmetica, dc te duce la Miko ca tot era un subiect p-aci ajungi la 1000 numa acolo.
ar merita dc as avea atatia bani si n-as avea nevoie de ei.si in mod sigur dc as fi singura. sa nu grevez bugetu familiei de asa suma importanta.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput