Nou stil de viatza (147)
Raspunsuri - Pagina 6
nastad spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Am uitat sa va spun ce am papat azi:
MD: o para mica si o nectarina
P : salata din 2 rosii, un ardei gras, o bucatica miiica de telemea si 100 gr sunca presata
C: (22.00 cand am ajuns lihnita de foame) o salata cu detoate(rosii,castravete,ardei, ceapa si marar cu un pic de ulei de masline si sare) si o felie pepene
Rog fetele cu semnul intrebarii in dreptul lor....sa ne dea raportul daca se poate
Diana mamica deStefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Eu am anuntat ca plec in concediu.
Acum dorm puiutzii si ma rasfatz la internet.
Suntem in Bulgaria si ne intoarcem sambata.
Nu voi da raport nici lunea viitoare ca voi fi in focuri cu serviciul si nu stiu daca voi putea intra pe forum.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by ina C
Buna, fetelor frumoase!
Acum 8 ani pe vremea asta ma cununam la biserica.
Felicitari si multa fericre si de acum inainte!

Maine facem si noi 5 ani de la cununie, ii vom serba aici.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
Delidana spune:
Tzuni, fa-i respiratie gura la gura. ![]()
Doina, concediu placut!
Dordia, pune la Doina o iconitza cu ce vrei tu ca sa se stie ca e in concediu.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
dordia2000 spune:
Nastad multi ani fericiti impreuna...si ma duc sa te trec in concediu!!! Distractie placuta!!!
Tzuni cum sa invioram subiectul cand multe fete nici sa dea rap. nu au intrat...? Cu cine...ca mai suntem cateva active...
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Delidana spune:
Serifa Dordia, am postat in acelasi timp. ![]()
Ma duc sa maninc, abia am venit de la sala.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
dordia2000 spune:
Delidana se pare ca da....hi,hi,hi... tu ce mai faci??? Cum mai stai cu moralul??? Hai cu noi sa ne inveselim impreuna...!ce filme ai mai vazut???.
Pofta mare!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
nastad spune:
Buna dragelor!
Va scriu rapid ca mai am un pic de stat si le merge net-ul astora ca un kk
Suntem in Bulgaria, in Nessebar.
Am avut zile foarte frumoase, Onitza a stat numai in apa si s-a bronzat foarte tare.
Cu Doruletz am avut probleme, de duminica si pana marti a tzinut-o numai in kkre si voma. Pana la urma am ajuns cu el la doctor, ne-am inteles ca naiba dar a reusit pana la urma sa ne dea medicamentele si sa ne ia 80 de euro.Acum Doruletz e foarte bine, abia il mai scoatem din apa si abia il mai trezim din somn.Cred ca nu a dormit intr-un an cat a dormit zilele astea.
Noi suntem bine, ne bronzam si ne ingrasam si va spun sincer ca nu mi-a fost rusine cu mine, am vazut tot felul de balenutze dar nu voi ramane asa....abia astept sa ajung acasa la mine si sa ma pun iar pe treaba
TZUNI, e bine cand totul se termina cu bine!
toate fetele si sa stitzi ca imi este foarte dor de voi.
Oricum nici pe aici nu m-au lasat gandurile negre...TZUTZU a zis ca trebuie sa-mi fac un control la cap.
Am fost foarte nesigura in concediul asta,stiu sa ma descurc in engleza dar parca bulgarii astia se fac ca nu inteleg, sau poate chiar nu inteleg.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Cristina_C spune:
Salutari tuturor!
Eu poimaine plec in vacanta si revin tocmai in septembrie. In perioada asta nu-mi mai propun sa slabesc, ci sa ma mentin la 56, nu cred ca va fi greu pentru ca, pe caldurile astea, mananc foarte putin. Asa ca ma gandeam sa fiu trecuta temporar pe lista cu fetele care fac pauza
.