Nou stil de viatza (147)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

n-am editat mesajul:

Delia, pozele sunt, ca de obicei, mi-nu-na-te!
Mi-a placut si modul in care ai punctat, ft. structurat, ce ti-a placut si ce ti-a displacut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna.

Carmen multumesc de cafeaua de dimineata.

Sabina la multi ani.

InaC ai sa vezi ca data viitoare o sa fie.

Anky concediu placut.

Dupa ce ieri mi-am facut o mustrare singura cat de vaca sunt si nu ma mai satur sa mananc prostii si nu am de gand sa renunt sa ajung la greutatea propusa.Asa ca de azi sunt super hotarata sa scap odata de kg astea care de acum imi dau cosmaruri.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gusta, si pe mine ma mustra constiinta, am sarit calul rau de tot.
Azi am zi de banane. Mi-e dor de gustul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen eu vreau sa incerc din nou cura cu grau si orez ca am dat cu ea jos.Dar sunt super suparata pe mine ca am in cap numai dulce si numai imi iesa.Da imi scot eu gargauni ca altfel nu se poate.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neatasi multam dere-rimire.

Sunt putin pe fuga, revin

Dar, pt InaC: parerea mea despre afirmatia facuta deDemie Moore este identica cu cea a Ankai: la cate operatii si-a facut...

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

fetelor, multumesc mult de incurajari...sunteti tare dragalase.

de astazi nu mai am niciun motiv sa maninc nonstop, cum am facut de pe 20 iulie incoace.

md cafea
p salata de rosii cu telemea
c salata de rosii cu o pulpa la gratar

ATIT!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by ina C

Delidana, cind iti vad pozele si citesc in postarile tale despre HP,ciini H si lacrimi mi te imaginez o fetita...citi ani ai?

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Daca in viziunea ta cei carora le plac animalele si cartile despre Harry Potter sint copii, ce sa mai zic? Ma apropii de 30 dar am suflet de copil.

Carmen, mi-ai lipsit!
Multumesc pentru aprecieri...cit despre serifat...sincer iti spun ca luna asta sint atit de ocupata cum n-am mai fost de mult... Stii cum e, cind vin, pai vin toate deodata!

Dordia, mi-a placut si Snow Dogs, mai mult pentru ciini decit pentru actori , nu degeaba am 4 patrupede!

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

sunt racita cobza!!!!!! am si febra. stau si delirez in fatza ecranului. sper sa se sesizese sefu si sa ma trimita naibii acasa!!!

In WE a fost super fain (in afara de faptul ca am fost racita). Am fost cu cortul la padure. Am papat mure cu gramada (aproape ca a fost masa principala). Seara (adica noaptea) am plecat cu lanternele la lacul cu zane (chiar asa de numeste) situat la vreo 15-20 de mers prin padure. Le-am spus povesti la gagici cum ca zanele ies noaptea din lac si vegheaza prin padure ca nu sunt banditi si braconieri care sa faca rau la animale. Speram sa vad licurici ca sa le zic ca alea-s zanele. Dar nu erau. In schimb am gasit roua (care evident ca sunt perlele zanelor, dar nu le putem atinge ca se transforma in apa). Orce stelutza de pe cer zarita printre frunzele copacilor era o zana... Nu stiu cat m-au crezut fetele ca pe urma imi puneau intrebari prea tehnice. Copii din ziua de azi!!!

Carmen: ce as vrea sa ajung si eu prin Moldova. N-am fost niciodata!
Delidana: zici ca si adultzii se pot uita la Ratatouille? ca eu ma gandeam sa-l achizitionez pt gagici. Stii ce inseamna raratouille? zacusca :)) (ma rog, un fel de) Da' chiar (vorba Innei C) catzi ani ai? :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Olo, implinesc 29 anul asta. Sint fetita mare, nu?
Sanatate multa!
Ei, acuma pricep eu ce era chestia aia pe care o mincau personajele in film....

Va invit la un capitol nou: AICI.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput