Nou stil de viatza (147)
Raspunsuri - Pagina 23
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Tzuni, 13 zile nu vei posta? De ce 13??? O daneza, ceva? :)
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
gusta spune:
Tzuni macar un salut in fiecare dimineata sau o dedicatie .
Tin puni cu daneza
.
Marilena si Mara Augusta
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by ina C
Buna dimineata, frumoaselor!Spun dimineata pentru ca am mai scris un mesaj mai devreme si l-am pierdut.
Vad ca sub deviza : daca sunt insarcinata?" am inceput sa iau 100-200-300 gr si tot asa...Trebuie sa iau masuri, asa ca declar solemn in fata voastra ca de astazi nu mai pun gura pe : dulce, bere, piine, grasimi si nu mai cinez mai tirziu de 19.Promit sa postez meniul si ora( de luni, ca astazi plec la mama pina duminica seara si nu cred ca pot scrie de acolo)
mamidestefan, ne-a parasit?cred ca e la prima ei iubire "superdieta".
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Multumesc ca iti mai amintesti de mine

Incerc sa va citesc ..cit de des pot ...
dar e din ce in ce mai greu cu job-ul ..sa mai am si timp liber.
"SUPERDIETA" a fost si va ramine "prima mea iubire". ..in materie de DIETE ...
ca doar ea m-a ajutat sa ajung o
...Bafta in tot ce ti-ai propus

Nenumarati PUPICI

.....
la TOATE FETELE 
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
mamica dulce spune:
Buna fetele...eu tot la 78.500 ma invart.
Sunt in plin proces de lasare de fumat(pe langa care slabitul mi se pare acum floare la ureche)Fumam cam un pachet jumate pe zi,chiar doua de marlboro rosu si le-am taiat de tot de ieri. Asta fiind acum a doua zi...de fapt de sambata noaptea la ora unu,pana luni la pranz,sunt...cam 35 de ore.Sper sa rezist,va pup
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
ina C spune:
Buna!
Dupa cum am promis voi scrie meniul si orele la care am servit masa astazi.
Deci, sub deviza : "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din tirg"( ziua sefului, iar un coleg si-a cumparat masina noua) :
7.15 cereale cu lapte+o cafea mica
10.00 un pahar sampanie
11.00 o portie mica de inghetata
14.00 2/3 dintr-o pizza medie cu sunca presata+ 2 clatite cu ciocolata
18.00 porumb fiert
NU VA OBOSITI CU BICELE ( va pierdeti vremea cu mine...)
...sa vedem de miine deci!
Tzuni, mama, macar tu te straduiesti...BAFTA!
mamica dulce si eu m-am lasat de fumat acum 3 ani si 7 luni, e important sa-ti cauti treaba si sa vrei!Te-ai apucat de bb2?
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
dordia2000 spune:
Buna fetelor...
Eu azi am fost cuminte...am papat fructe : 4 piersici si 2 pere, 2 l apa plata cu lamaie, 250 ml n'ice tea si acasa am luat 2 linguri de supa de legume (morcov ceapa orez si piept de pui) de la fi'miu ca m-a refuazat dupa 6-7 lingurite. e la regim mititelul...dar...mergem spre bine.
Deci...Tzuni ...fara tine...nu mai e la fel...asa ca fa bine macar la raport sa intrii...si sa ne mai inveselesti un pic. Oricum bafta multa...si cand vin din concediu sa te gasesc vesela si plina de viatza ca intotdeauna.
si bafta!
Mephala ...eu pe 8 plec in concediu 2 saptamani asa ca...nu o sa te mai ajut la serifat...dar ma revansez la intoarcere.
Lidia...te mai asteptam cu drag pe la noi.
InaC se pare ca ...aratrura...e foarte aproape de drumurile tale...asa ca...ar fi cazul sa aram mai la distantza...ca sa nu mai nimeresti pe aratura. Si eu ma mai porcesc...dar...apoi...fructe scrie pe mine.
GAta...ca imi pica ochii in gura...si noroc cu strungareatza...ca mai vad si eu sa scriu.
Merg sa pregatesc listutza...pe maine la raport!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
violeta70 spune:
Buna seara si eu!
Intru tarziu (doar v-ati obisnuit), sa va zic ca am avut un week-end superb. Am fost in Valcea la 6 manastiri: Govora, Dintr-un lemn, Horezu, Bistrita (unde am fost cazati), Arnota (care nu era in program asa ca am mers 6 km pe jos dus si 6 intors, dar s-a meritat) si ultima Cotmeana. In plus am vizitat si Pestera Liliecilor din spatele Manastirii Bistrita, in care am intrat strecurandu-ne prin niste culoare stramte si intunecoase, de cateva ori chiar de-a busilea. Dar a fost superb. Am trantit sambata seara un gratar cu toata lumea, inafara manastirii (ca acolo este o strictete.... am fost separati femeile de barbati, femeile au dormit toate intr-o camera, eram vreo 20, mi-am amintit de anii de gradinita si de taberele de la scoala primara). Am facut poze, dar mai dureaza pana o sa le postez, ca trebuie sa ma invete sor-mea sa le descarc pe calculator.
Tzuni bafta in tot ce ti-ai propus, dar nu ne parasi....

!
Dordia cat as fi vrut sa fiu si eu de fata la revederea vostra!?
Va las acum ca mor de somn.
Nopate buna, pupici tuturor fetelor
si ne vedem maine la raport.
mephala30 spune:
Neatza!
Raport: stagnare.
Dordia, si eu voi pleca la mare, in jur de 10-13 august.
O voi ruga pe Delidana sa aiba grija de subiect si sa-si reaminteasca de serifat. ![]()
Pana una-alta, dispar si eu...revin peste cateva zile.
Aveti grija de voi!
gusta spune:
Neatza.
Raport:66,5kg
Mi-a iesit figura ieri si am mancat numai 3 mese,chit ca aseara baleam de foame m-am tinut pe pozitie.
Hai Ina ca ne ambitionam impreuna si poate poate.
Marilena si Mara Augusta
Mercedes spune:
raport: -1,5 kg dec am 74.5.
mephala30 si pentru celelate fete care merg in concediu va urez distractie placuta.
violeta70- ce frumos ca poti colinda atatea locuri. Noi deocamdata nu putem din cauza fetitei de 2 ani dar va creste si ea ca si fratele ei si atunci va fi fain.
inaC- e absurd sa crezi cel putin din punctul meu de vedere ca unul sau altul nu mananca din cele interzise uneori.Si eu am dato un picut in bara dar... asta e a doua zi mananc mai putin si se compenseaza.
Tzuni- indiferent ce ti ai propus cred ca poti sa intri macar sa ne saluti si sa ne pui o muzica asai?
mamicadulce- bafta la ce ti ai propus!
mamidestefan- mai scrie cand ai timp si tu.
gusta- sa inteleg ca m ai parasit de la superdieta? tu ai slabit f mult cu acea dieta de ce nu o reincepi pe aia?