windows vista
Raspunsuri - Pagina 3
Llaura spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Sa inteleg ca Mac-urile functioneaza fara memoria RAM?!?
Tu ce crezi?
Scuze pt exprimarea nefericita, am vrut sa spun ca alte sisteme de operare sunt capabile sa gestioneze resursele mult mai bine decat windows-ul.
xenocid spune:
quote:
Originally posted by Llaura
... am vrut sa spun ca alte sisteme de operare sunt capabile sa gestioneze resursele mult mai bine decat windows-ul.
Exprimare corecta este toate celelalte sisteme de operare sunt capabile sa ...
Llaura spune:
Amice, conform numarului lui Avogadro, discutia windows-linux, alopatie-homeopatie, emigrare-neemigrare, sunt de fapt una si aceeasi...deci: de partea cui esti?
xenocid spune:
quote:
deci: de partea cui esti?
mobile home # uname -a
Linux mobile 2.6.20.4 #4 SMP Fri May 18 00:37:35 GMT 2007 i686 Intel(R) Pentium(R) M processor 1.73GHz GenuineIntel GNU/Linux
mobile home # gcc -v
Using built-in specs.
Target: i686-pc-linux-gnu
Configured with: --host=i686-pc-linux-gnu --build=i686-pc-linux-gnu --disable-altivec --enable-nls --without-included-gettext --with-system-zlib --disable-checking --disable-werror --enable-secureplt --disable-libunwind-exceptions --disable-multilib --enable-libmudflap --disable-libssp --disable-libgcj --enable-languages=c,c++,fortran --enable-shared --enable-threads=posix --enable-cxa_atexit --enable-clocale=gnu
Thread model: posix
gcc version 4.1.2 (Gentoo 4.1.2)
Llaura spune:
Oh Larry the Cow nu e din comitatul nostru.
Am o intrebare indiscreta, ce faci nene cu fortranul, dupa stiinta mea intr-un singur loc mai e folosit, hai maxim doua si aia rar.
xenocid spune:
quote:
Am o intrebare indiscreta, ce faci nene cu fortranul, dupa stiinta mea intr-un singur loc mai e folosit, hai maxim doua si aia rar.
Ah :) Il tiu pentru compatibilitate ... cu colegii ... care's tineri de mai mult timp ca sa zic asa.