Pana la ce varsta cu copilul in concediu???

Pana la ce varsta cu copilul in concediu??? | Autor: gabriela 1969

Link direct la acest mesaj

Baiatul meu are 11 ani si nu vrea sa se duca in tabere ci vrea numai cu noi in concediu.
A fost acum vreo 3 ani cu scoala undeva dar nu i-a placut si a zis ca nu se mai duce niciodata.
Sincera sa fiu imi place cu el pt.ca ne anima,e vorbaret si vesel(noi fiind mai seriosi)si sunt linistita ca-l stiu aproape dar alteori,cu toate ca e mare, ma oboseste si simt nevoia sa fiu numai cu sotul meu.
Copiii vostri pana la ce varsta au fost cu voi in concedii?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Prima data cand a plecat Ioana singura la mare pentru 1 saptamana a fost cand a avut 5 ani.
De atunci merge frecvent vara dar in egala masura mergem si impreuna. Nu este o regula anume dar in fiecare vara am plecat toti patru. Ioana de esxemplu in acest an tocmai s-a intors dintr-o tabara de 9 zile petrecuta la munte. La toamna eu si Angela vom merge fara copii vreo 5-6 zile in Bulgaria. As fi extrem de multumit daca in aceasta vara am reusi sa mergem undeva toti patru. Cum spuneam nu am o regula anume.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Uite mesajul asta a venit la un moment nu chiar oportun pentru mine...Parintii mei au plecat azi cu baietii mei in concediu...io suspin la servici deja de dorul lor...Stiu ca sint pe miini bune, stiu ca se vor distra, stiu ca sint in siguranta dar asa am un gol mare in mine cind stiu ca merg acasa si e liniste deplina (nu chiar, ma va intimpina ditai dulaul care probabil si el e tare plictisit ca e obisnuit cu "traficul" zilnic si copiii)....

Eu mi-am luat copiii mereu dupa mine in concediu si nu cred ca m-as putea relaxa prea mult fara ei...m-as simti vinovata cumva. Am mai plecat in doi, dar doar pentru un weekend maxim si tot asa, sunam acasa la 1-2 ore si ma simteam citeodata fara rost si chef...

As vrea sa mearga cu mine pina cind vor decide ei ca nu mai vor...si tot cel putin un concediu pe an mi-ar place cu ei...am si niste baieti calatori si aventurosi...probabil d-aia...

Acuma ma duc sa-mi iau o cafea sa-mi revin....

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

eu eram in clasa a sasea cind am fost trimisa singura in tabara la mare pentru prima data.de atunci am mers in fiecare an singura undeva in tabara,fie la mare sau la munte.pentru mine a fost extraordinar,nu am avut nici o problema.sigur ca restul vacantei il petreceam cu mama sau la bunici.
sincer insa nu stiu cind ma va lasa inima sa-mi trimit singura micuta undeva...imi place sa cred insa ca in jurul virstei de 10-11 ani o voi lasa sa mearga undeva singura...nu atit pentru mine ci mai ales pentru ea.

emerald isle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cana spune:

Eu am 2 copii cea mare are8 ani iar cea mica 6 luni anul acesta am vrut sa o trimit in tabara la navodari dar au fost probleme si ne au returnat banii .
Pe mine ma incantat gandul ca va merge singura in tabara imi doresc sa fie independenta sa se descurce in viata sa fie o luptatoare si din acest motiv o las sa mearga in fiecare excursie tabara care se va organiza

AncaDelia Ioana

Mergi la inceput