despre spitalele si doctorii unde ati nascut

Raspunsuri - Pagina 91

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns analex spune:

quote:
Originally posted by dideip

Buna tuturor, sunt o graviduta de 28 de saptamani care va naste la Spitalul Sf. Pantelimon si v-as ruga daca stiti ceva de doamna doctor Diana Gheorghiu.Dansa la control este foarte amabila si sociabila dar nu stiu cum se descurca la nastere.

Paula28+

Foarte bine!

E un doctor foarte bun si un om deosebit. Eu am nascut cu dumneaei si a fost foarte bine, desi nu am avut o sarcina tocmai usoara.

Bafta!


poze

poze bebe



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analex spune:

Acesta este un fel de postscriptum adresat mamicilor in general.

Doctorul obstetrician ar trebui din principiu si nu din bunavointa sa discute cu neonatologul toate problemele avute de mama in timpul sarcinii, inclusiv incompatibilitatea de Rh, pentru ca in mod normal doctorii astia doi formeaza o echipa care are in vedere nu numai interesul mamei, dar in egala masura al nou nascutului.

Bafta!
Analex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari76 spune:

Buna,fetelor.
Sunt la prima sarcina si sunt in saptamana a-36a.Voi naste la Spitalul Caritas,deoarece acolo este dr. mea.Poate sa-mi dea cineva detalii despre Spital? Daca stie cineva cum sunt rezervele, care este pretul, pt.ca am auzit diferite pareri. Nu stiu inca daca voi naste prin cezariana sau normal. Cat se da la nastere, la anestezit, etc.Merci mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Annmary, cum adik iti place rau???? Imi faci concurenta?!
Serios acum, sa-ti traiasca bebelusul si ma bucur sincer ca dr. Haiduc este exact asa cum mi l-au descris colaboratorii lui si asa cum l-am simtit eu. Numai bine si despre dr. Soare, anestezistul...la fel de tanar, priceput si fara aere de vedeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgeta_ spune:

Salutari tuturor burticilor si mamicilor. Sunt noua in breasla aceasta si urmeaza sa ma inscriu la un medic specialist. Avand in vedere ca medicul meu de familie e in sistemul de spitale Medlife, as vrea sa raman in acelasi sistem. Poate cineva sa ma ajute cu informatii despre aceste spitale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Eu voi naste la spit jud Titan sau Sf Constantin si Elena, nu stiu cum e mai cunoscut. Pana acum am fost multumita de doctorita Predoi si de restul personalului, dar as vrea sa stiu cum se procedeaza cu nasterea si care sunt tarifele. Vreau sa fiu pregatita dinainte ca nu se stie niciodata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cateluta spune:

buna ce pot sa iti spun despre spitalul caritas este f f f f f murdar....sunt f f f multi tigani acolo....rezervele sunt fata de alte spitale jalnice eu mi-am schimbat dr din cauza spitalului ca am avut o sarcina grea si stateam mai mult pe acolo si nu puteam suporta mizeria....eu vb din 2005...sper ca poate acum s-a mai schimbat ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cateluta spune:

eu am nascut tot la filantropia dar cu dr bari..prietena mea a nascut cu dr turculet sa sti ca a fost farte multumita de seviciile ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetelor,vreau sa va intreb daca a nascut cineva la Municipal cu dr Arash.La municipal sunt rezerve?
Multumesc ptr raspunsuri

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Ashera

Buna fetele :-) sunt o graviduta de 24 sapt din Timisoara si urmeaza sa nasc la inceputul lunii august la spitalul Odobescu cu dr. Cioata. Am auzit numai lucruri "ciudate" despre Cioata, si anume ca nu vine la nasteri, ca nu raspunde la tel noaptea, etc. Va rog mult de tot, daca ati nascut cu el sau daca aveti orice info despre el, sa-mi spuneti si mie. Vreau sa stiu daca pot sa stau linistita :-)



dimpotriva, eu stiu ca e unul dintre cei mai buni din Timisoara si ac se poarta fff frumos cu pacientele sale. eu am auzit numai de bine.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

13+

creste bebe...


poza eco bb

Mergi la inceput