despre spitalele si doctorii unde ati nascut

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hanelore spune:

Monu,
poti sa-mi dai si mie relatii despre preturi? Si eu o sa nasc
cu dr. Anca si nu prea stiu cat se pactica.
Iti multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

quote:
Originally posted by Irismetal

Salutare,
Mai da' ce limbaje elevate aveti....altfel nu puteti discuta!??

Fetelor, daca vreti dr. buni mergeti la maternitatea Spitalului CF2,la medicii Gherasie Cristian si Anca, sunt sot si sotie lucreaza in echipa si sunt super profesionalisti.
Maternitatea este foarte dotata iar personalul foarte capabil, pe mine m-au impresionat asistentele de acolo care sunt ca niste calugarite, au rabdare, vrorbesc atat de frumos si nu asteapta sa le dai bani.
Poze cu Stefanel Nazdravanel





Ai mare dreptate. Eu am nascut pe 24 septembrie 2004, prin cezariana, cu sotii Gherasie Cristian si Anca de la CFR2. Intr-o jumatate de ora am fost gata si mi-am sarutat pentru prima oara fetita! Medici de nota 10+!!!Mai inainte de toate sunt oameni si apoi medici!
Eu am facut FIV cu doctorul Ron-El (la fel medic specialist de nota 10++)si am fost asistata pe tot parcursul tratamentului de Anca Gherasie. Mai rar medici ca ei! Si doar am fost la "n" medici care nu pot avea grad de comparatie cu cei de mai sus.
Despre asistente, intr-adevar, erau unele foarte dragute, care aveau rabdare si-ti explica ce sa faci cu BB, dar altele...iti venea sa fugi numai cand le vedeai.
Dar, deh.., padure fara uscaturi nu exista!

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:



HELP!!!
de dr. zguri, de la municipal, sau din alta parte stie cineva, ceva?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Draga Cherry,
Am nascut in luma mai la Maternitatea Polizu cu Dr. Ancar Benedict.
Este ok, se tine de cuvant dar ai grija sa stabilesti dinainte conditiile in care ajungi la spital, cum il gasesti si ce ai de facut.
Trebuie sa ai incredere ca va fi bine si sa incerci sa urmezi sfaturile pe care ti le dau medicul si moasa in timpul nasterii ( asta daca nasti natural) ca sa nu prelungesti inutil travaliul.
Eu din cauza durerilor nu prea am reusit sa ma controlez.
Daca vrei anestezie epidurala sa ii stabiliti dinainte .
Succes si nastere usoara!

Tzumpiloi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

De maternitatea Odobescu din Timisoara stiti ceva?
Tarife, personal, medici, etc?



Multumesc,
Mary 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl1120 spune:

Salutari,
Am nascut in septembrie anul trecut la Polizu cu o super doctorita, Alina Dascalu se numeste, si am fost mai mult decat multumita, operatia de cezariana a decurs ok, dureri n-am prea avut pt ca au avut grija sa-mi dea calmante, am stat in rezerva privata, asa am vrut eu de la inceput si m-am bucurat si de odihna, ma rog, cat a fost posibil, acum mi s-a retras burtica si taietura de la operatie este foate mica si nu ma deranjeaza absolut deloc. Doctorita m-a urmarit de la inceputul sarcinii si mi s-a parut si un foarte bun psiholog, avand in vedere ca aveam perioade de panica, cu mintea plina de intrebari si de fiecare data m-a ascultat pana la capat si mi-a dat toate lamuririle. S-a tinut mereu de cuvant si mi-a raspuns tot timpul la telefon, mi s-a parut un om de incredere si foarte apropiat. O recomand cu toata inima, este si un bun profesionist, ii plac mult copiii, ea are 4 fetite.
Va urez numai bine si bebei sanatosi. Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

Buna fetelor!

am si eu o intrebare: credeti ca la cfr2 Dr.Gherasie ma primeste daca ma duc la el in sapt.36???
de ce intreb asta pentru ca acum nu sant in tara dar ajung inainte sa nasc!
binenteles ca aici unde sant, am fost urmarita de doctor si am "analizele la zi"...
ce credeti?
astept cu interes raspunsurile voastre!

Alina28sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamalina spune:

Povestea este ca am nascut la Municipal cu dr. Constantinescu, nota 10..........dar..........este un doctor foarte bun si foarte scump la vedere, nu ma refer la bani, ca nu vorbeste cu tine deloc. La control, control si ne vedem luna viitoare. Eu cunoscand mai mutle paciente de-ale lui cu nasterii naturale si cu cezariene la activ ce am ales? in paralel si pe alt cineva de la o clinica particulara, doctora mea din totdeauna. La control la Municipal am fost la 3 luni, la 7,8,8 1/2 si la final de mai multe ori pt. ca am nascut la 43 sapt.
Daca a fost rau sau bine nu stiu sa va spun nici acum.....la 38 de sapt ma duc la Constaninescu cu contractii la 6 min, el in cezariene,dupa ma consulta si ii spune asistentei sa imi faca o invectie pt. contractii ca nu nasc azi. Zis si facut, ele au trecut si pe mine m-au apucat niste boraturi si mai mult moarta decat vie eram. A doua zi au trecut toate si nimic.....ma duceam in fiecare sapt si imi spune 'esti bine facuta o sa nasti natural'...asa pana ca am mai luat vreo 10 kg in luna asta..efectiv aiurea ( in total 40 kg).
Cand am ajuns la reanimare langa sala de nasteri ca acolo, e, am multumit in gandul meu ca nu m-a lasat sa nasc atunci.....oricum am o fetita superba de 8+ luni si o aveam oricum nasteam.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

ce va pot spune ca am nascut in conditii mizerabile,cu un personal ce lasa de dorit,acolo nici doctori si nici asistentele nu dau dovada de omenie,imi pare rau ca am nascut copilul la maternitatea din Ploiesti.

iri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Baiculina, poti sa incerci , stii cum e incercarea moarte nu are . Si eu am nascut tot cu Dr Gherasie si e super ca medic. Eu am avut o sarcina cu mari probleme si totul a fost OK la final . Din cite stiu eu primesc mai greu gravide in luna mare ( eu intimplator eram la spital cind am vazut o faza asemanatoare ). Dar poate a fost doar o intimplare .

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/oanavilcu

Mergi la inceput