tunsori moderne

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Herra, daca esti din Iasi poti sa incerci la salon Freestyle..la Liviu. Tunde ft ft bine si are si imaginatie..vine mereu cu idei noi. Eu am plecat mereu foarte multumita de la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

EU am o coafeza care ma tunde mereu minunat, desi am un par ingrozitor (subtire, putin, etc). Acum vreo 2 ani am mers la servici cu un breton usor asimetric (o maaare extravaganta pe care mi-am permis-o) si secretara (pe la 50 de ani) s-a mirat ca mi-a taiat cineva stramb parul!.
Sincer, in materie de par, extravagantele nu tin de varsta ci de ce-i sta omului bine. Ce sa ma fac eu, daca nu arat bine cu bucle, par lung sau tunsori foarte clasice.
Despre blond. Daca nu ai timp sau chef sa mergi lunar la coafor, mai bine renunti sau bagi suvite. Eu nici acum n-am scapat de un blond din octombrie (bine, nici nu m-am straduit prea tare sa ma vopsesc gravida fiind). Si tot despre frizuri/culori punk. Acum 2 saptamani mi-am facut suvite roscate cica. Eu una n-am intrebat coafeza ce-mi face in cap fiindca stiu ca gaseste intotdeauna solutiile cele mai interesante. SI m-am trezit cu un mov pe alocuri de toata frumusetea (combinat cu blondul care mai era si satenul natural). LA inceput m-am mirat, apoi a inceput sa-mi placa. Acum imi place foarte tare si ash vrea sa nu iasa culoarea atat de repede pe cat stiu eu ca o pierde parul meu.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

so, herra, te-ai tuns? iti place?

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

yesss, am sa incarc acush 2 foto.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

bravo, sa-ti fie de bine, intzeleg ca e cool;astept pozele!

b

Mergi la inceput