Mi-a fugit copilul!
Raspunsuri - Pagina 30
Adriana_MS spune:
Nu pot sa cred ce s-a intamplat , imi pare tare rau ... Sincere condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe saracutul baietel !
Adriana
Sarag spune:
Cristina,
Sint dezolata. De-abia azi am aflat.
Sincere condoleante!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
iulia11 spune:
sincere condoleante!
Din cauza unor probleme abia azi am intrat pe net si nu-mi vine sa cred! Durerea e mare ,dar viata merge mai departe si sa va ajute Dumnezeu sa puteti trece peste asta ,mai aveti un copil care merita toata dragostea din lume si care sigur te va face sa treci peste aceasta nenorocire. Doamne ajuta!
Iulia si Emilia cea obraznica
cici spune:
sincere condoleante!!
ar fi usor sa-ti spun ca viata merge inainte
pentru ca nu e asa.cind ramii fara copilasul tau, totul
ramine in loc. nu cred ca te poate consola nimeni si nimic dar..
citeste in "calatoriile sufletului" despre "viata dupa moarte "am scris si eu povestea mea .mie mi-a murit mama si stiu ca nimic nu se compara cu durerea unei mame care-si pierde copilasul. in legatura cu emisiunea de pe prima "al saselea simt " eu am fost acasa la doamna Nicoleta Moldovanu dupa ce a murit mama mea. a fost mai mult sau mai putin o sedinta de spiritism .ai putea afla mai multe raspunsuri la care nu ai acces,si te linistesti oarecum.
imi pare nespus de rau ,sa nu-ti pierzi credinta in Dumnezeu pentru ca acum ai cea mai mare nevoie de El.
cici
ajax spune:
Draga Cristina
Sunt membru nou venit am citit deabia acum despre drama prin care ati trecut. Am sperat pe masura ce citeam mesajele intr-un alt final. Ce pot sa spun acum, cred ca ati primit cea mai dura lovitura de la viata. Ma rog si eu pentru voi, sa va dea Dumnezeu putere sa mergeti mai departe.
Odihneasca-se in pace micutul tau Alexandru!