Mi-a fugit copilul!

Mi-a fugit copilul! | Autor: cris68

Link direct la acest mesaj

Are 7 ani si jumatate, il cheama Alexandru-Mihai si lociuieste in Berceni! Are cineva idee ce proceduri trebuiesc urmate. Noi l-am anuntat disparut la Persoane Disparute si la Directia de Protectia Copilului. CE SE MAI POATE FACE??? Va rog, sunt disperata!

Adaugat de DeDe
Dragi prieteni - aici: http://www.desprecopii.com/ftp/DISPARUT%20DE%20ACASA.doc gasiti fisierul pentru fluturasi. Tipariti-le si lipiti-le in locurile publice. Multumim!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doina spune:

nu stiu ce proceduri trebuiesc urmate dar eu as face asa: as suna politia, as lua la rind toate spitalele si as suna la diverse posturi de radio, toate posturile de radio au numere de telefon publice, si as anunta peste tot semnalmentele copilului, vorbeste cu vecinii cu copii vecinilor, de multe ori copii stiu multe, poate a spus ceva cuiva.... si in primul rind cauta-ti ajutoare, impartiti-va "munca" de cautare, spune la toata lumea si vezi cine si cu ce te poate ajuta! suna peste tot pe unde poti si anunta pe toata lumea!
iti doresc mult mult succes si-ti tin pumnii! Doamne ajuta!

Doina&Carlita-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Du-te si la televiziune, oricare televiziune (la toate!) si da poza, poate o publica la stiri si asa merge mai repede. Mult, mult succes!
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

uite nr de la pro tv, nus tiu daca exact la acest numar vei gasi ajutor, dar poti intreba ce trebuie sa faci ca sa dai un anunt pentru stirile de dupa-amiaza:
2 50. 50. 63
2 50. 50. 64
le-am gasit pe sit-ul pro tv
de asemenea 2 adrese e-mail:
- Pentru contactarea directorului general al Media Pro International, puteti folosi urmatoarea adresa: office@protv.ro si pr@protv.ro.

relatii cu publicul antena 1
Relatii cu publicul (+40)1-230.3202
(+40)1-230.1844
relatii@antena1.ro

RADIO CONTACT ROMANIA SA
Splaiul Independentei nr.202A, etaj 12,
sector 6, BUCURESTI
tel : (40-21) 223.33.40
fax : (40-21) 312.53.46
email : contact@radiocontact.ro

vezi ce poti face cu toate astea, pune pe cineva sa sune peste tot si tu ia legatura cu politia

cind trimiti mailuri, trimite-le direct si o poza cu puiul tau ca sa cistigi timp

Doina&Carlita-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Cum adica a fugit?l-ai certat ceva si a plecat?vezi pe la vre-un prieten de-al lui sau pe la bunici,matusi,verisori ceva?
Mult noroc!

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Incearca sa vorbesti cu prietenul lui cel mai bun sau un coleg de scoala sau de joaca cu care isi petrecea cel mei mult timp. Evident dupa ce alertezi toate autoritatile si dupa ce faci toate demersurile necesare la TV si Radio, ziare etc. Cum s-a intamplat? V-a amenintat vreodata ca fuge de acasa, sau a disparut fara nici un semn? S-a suparat pe unul din voi, a facut vreo boacana de care s-a speriat? Iti doresc sa-l gasesti cat mai repede! Sa ne spui ce ai rezolvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris68 spune:

Am incercat la Antena1 de ieri. Nu vor. Programele de stiri nu sunt interesate vor doar sa scoata un eventual subiect de senzatie. Vezi: ce face politia, unde a cautat, etc. Mi-e teama sa nu fac vreo greseala cautind sa dau in politie. Ultimul lucru de care as avea nevoie ar fi un comentariu de genul: du-te sa ti-l caute antena1. Incerc cu protv-ul si la radiouri.
Va tin la curent! Multumesc!
Nu maninca bataie, nu are prieteni... la naiba nu am timp acum sa ma intreb de ce, ci unde este. Astep in continuare comentariile constructive si nu pe cele ale persoanelor "moraliste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna, eu cred ca ar trebui sa ii pui poza undeva pe site, pe prima pagina, ca sa-l vedem toti si poate il recunoastem. Incarca poza macar pe profil personal sau oriunde in alta parte . Multa bafta si iti tinem pumnii, iti urez numai bine si sa-ti gasesti copilulasul sanatos.

3 ani !!! pe 14 februarie

Mergi la inceput

ma bucur ca ati pus sticky acest mesaj!

de asemenea, ma gindesc eu... sunt multe fete jurnaliste aici pe forum ... n-ar putea nimeni veni cu o idee, un sfat? e de ajuns sa spuna "uite, vorbeste cu X"...

Doina&Carlita-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Buna.Daca vrei,poti insera o fotografie a baietelului in textul mesajului.Poate reuseste cineva sa-l recunoasca..
Sper sa-l gasiti cat mai curand!

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Poate ca nu a fugit, poate l-a furat cineva. Lipiti anunturi pe stilpi cu poza lui, si daca as indrazni sa va sugerez, apelati si la emisiunea "Al saselea simt", de la Prima tv., am vazut cum clarvazatorii spun exact ce s-a intamplat cu persoanele disparute.
Va tin pumnii si ma rog pentru voi.

Mergi la inceput