Menstruatia dupa nastere

Menstruatia dupa nastere | Autor: madina71

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor! Am si eu o problema: mi-a venit la 5 luni dupa nastere - sa zic ca a fost menstruatie cu toate ca am avut f f f putin....am folosit numai tampoane zilnice...ca sa va dati seama ce putin a fost- pe 14 iunie....nu prea mai alaptam decat f putin dimineata...iar acum sunt in asteptare....a trecut o luna si doua zile...sunt cam nelinistita cu toate ca am fost la dr si mi-a zis ca e ok cu ciclul ala asa de putin....
Eu am si o rana pe col si vreau sa o cauterizez dar trebuie sa ma duc imediat ce mi se termina ciclul ca sa se vindece pana la ciclul urmator...
In orice caz...o sa imi iau un test ca ma gandesc ca e posibil sa fiu insarcinata din nou....
Va tin la curent...
A mai patit cineva asa?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

CM nu este chiar asa regulat dupa nastere
mie dupa prima nastere mi-a venit dupa 11 luni de zile s apoi al doilea cm a fost dupa 2 luni...incet incet s-a reglat din nou ca inainte de nastere...la 30 de zile
la a doua nastere fiindca nu am alaptat asa mult mi-a venit cm-ul dupa 3 luni si tot asa neregulat a fost.
eu zic sa nu-ti faci probleme dar totusi sa ai grija
numai bine

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Multumesc pt raspuns...m-am mai linistit...
Am facut testul de sarcina-e negativ....
Astept sa imi vina ca sa ma duc sa imi cauterizez rana de pe col fiindca "imi sta pe creieri"....

pupici!!!

Mergi la inceput