Farsele lui Fatu

Farsele lui Fatu | Autor: liliana_28

Link direct la acest mesaj

Buna,

Sincera sa fiu mi se par de super prost gust farsele lui.
Tocmai m-a povestit o colega care s-a uitat aseara ca a facut o gafa........
A sunat-o pe o doamna sa ii spuna ca, copilul ei nu se duce la scoala, ca are multe absente, ce este pasibil de exmatriculare. etc.
Binenteles ca doamna l-a facut in fel si chip. Motivul: baiatul dansei murise de 2 luni.A fost o faza de totata jena. Binenteles ca Fatu a ramas perplex. Nu isi gasea scuzele potrivite pentru gafa facuta.
O mare parte din vina o are si sotul doamnei care a pus la cale farsa dar probabil farsa era prevazuta cu mult timp inaine sa moara baiatul.

saraca femei prin ce clipe urate a trecut.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Am vazut si eu emisiunea , de tot rahatul momentul , Fatu ramasese mut , nu mai stia ce sa mai zica , femeia bineinteles ca nu i-a acceptat scuzele .. ma uitam inainte , imi placea , radeam de nu mai puteam ..

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Doamne, ce urat!!! Nu-mi vine sa cred. A sarit calul mult - ce-o fi fost in inima bietei femei! CNA-ul nu se sesizeaza oare? Parca chestiile astea cu viata oamenilor nu trebuie expusa public fara acordul acestora; ca si tradati in dragoste sau mai stiu eu ce minuni, astea trebuiau sa fie regizate.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Farsa probabil trebuia facuta cu mult timp in urma , inainte de moartea baiatului ..dar pana citeste Fatu mail-urile si pana se hotaraste cui sa faca farsa ... moare omul. Oricum a facut-o de cacao!

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Ca tot ce tine de OTV: penibil, de prost gust, de joasa spetza....

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Vorba lui Fatu , la OTV ajungi vedeta chiar si dupa ce mori .
Doamne fereste!

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

La specimenul asta nu rezist sa ma uit mai mult de 5';rar am vazut o mutra mai slinoasa si mai enervanta.Cred ca ar fi cazul sa i se faca lui o farsa lata de tot.Oricat de dura ar fi,nu m-as racori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DienutaS spune:

Da' mai exista acest individ cu glumele lui de doi lei? Si totusi, daca mai exista, se mai si uita cineva la el????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Si mie mi se pare de prost gust.A facut tot asa o farsa intr-o seara la o tipa care si-a inselat pritenul care era plecat de nu stiu de cand din tara.Si i-a spus ca cu ala cu care s-a culcat ea are sifilis si sida.Deci plangea aia aproape la telefon si era disperata si el tot continua pana a exasperat-o de tot.Nu inteleg de ce trebuia sa o chinuie asa pt ca practic gresise,o facu-se beata.
O mare porcarie,o bataie de joc cate-odata.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Aseara a facut o farsa de prost gust (ca de obicei) unei doamne, nu am prins de la inceput, ceva cu programele TV ... in fine , la sfarsit el zicea ca vai doamna , ca daca v-ati suparat eu plec de la emisiune. Si Dan D zice: ce ziceti doamna? mai bine il dam afara nu?
Si ea a raspuns memorabil: stati linistit Dl Fatu, ca de nemernici intodeauna va fi nevoie pe lumea asta, nu veti ramane fara job!

Toata stima pentru replica doamnei!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

despre emisunea lui de r...t !!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

Mergi la inceput