Farsele lui Fatu
Buna,
Sincera sa fiu mi se par de super prost gust farsele lui.
Tocmai m-a povestit o colega care s-a uitat aseara ca a facut o gafa........
A sunat-o pe o doamna sa ii spuna ca, copilul ei nu se duce la scoala, ca are multe absente, ce este pasibil de exmatriculare. etc.
Binenteles ca doamna l-a facut in fel si chip. Motivul: baiatul dansei murise de 2 luni.A fost o faza de totata jena. Binenteles ca Fatu a ramas perplex. Nu isi gasea scuzele potrivite pentru gafa facuta.
O mare parte din vina o are si sotul doamnei care a pus la cale farsa dar probabil farsa era prevazuta cu mult timp inaine sa moara baiatul.
saraca femei prin ce clipe urate a trecut.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
Raspunsuri
belutza spune:
Am vazut si eu emisiunea , de tot rahatul momentul , Fatu ramasese mut , nu mai stia ce sa mai zica , femeia bineinteles ca nu i-a acceptat scuzele .. ma uitam inainte , imi placea , radeam de nu mai puteam ..
belutza
lgireada spune:
Doamne, ce urat!!! Nu-mi vine sa cred. A sarit calul mult - ce-o fi fost in inima bietei femei! CNA-ul nu se sesizeaza oare? Parca chestiile astea cu viata oamenilor nu trebuie expusa public fara acordul acestora; ca si tradati in dragoste sau mai stiu eu ce minuni, astea trebuiau sa fie regizate.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
belutza spune:
Farsa probabil trebuia facuta cu mult timp in urma , inainte de moartea baiatului ..dar pana citeste Fatu mail-urile si pana se hotaraste cui sa faca farsa ... moare omul. Oricum a facut-o de cacao!
belutza
moniboni spune:
Ca tot ce tine de OTV: penibil, de prost gust, de joasa spetza....
mamica de rockerash
wonderful spune:
La specimenul asta nu rezist sa ma uit mai mult de 5';rar am vazut o mutra mai slinoasa si mai enervanta.Cred ca ar fi cazul sa i se faca lui o farsa lata de tot.Oricat de dura ar fi,nu m-as racori.
DienutaS spune:
Da' mai exista acest individ cu glumele lui de doi lei? Si totusi, daca mai exista, se mai si uita cineva la el????????????
iuliana_2007 spune:
Si mie mi se pare de prost gust.A facut tot asa o farsa intr-o seara la o tipa care si-a inselat pritenul care era plecat de nu stiu de cand din tara.Si i-a spus ca cu ala cu care s-a culcat ea are sifilis si sida.Deci plangea aia aproape la telefon si era disperata si el tot continua pana a exasperat-o de tot.Nu inteleg de ce trebuia sa o chinuie asa pt ca practic gresise,o facu-se beata.
O mare porcarie,o bataie de joc cate-odata.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
ligia13 spune:
Aseara a facut o farsa de prost gust (ca de obicei) unei doamne, nu am prins de la inceput, ceva cu programele TV ... in fine , la sfarsit el zicea ca vai doamna , ca daca v-ati suparat eu plec de la emisiune. Si Dan D zice: ce ziceti doamna? mai bine il dam afara nu?
Si ea a raspuns memorabil: stati linistit Dl Fatu, ca de nemernici intodeauna va fi nevoie pe lumea asta, nu veti ramane fara job!
Toata stima pentru replica doamnei!
Eu si Raducu (22.04.2005)
bb_yasmi spune:
despre emisunea lui de r...t !!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra