Fara produse pe baza de lapte?

Fara produse pe baza de lapte? | Autor: rolord18

Link direct la acest mesaj

Buna mamici,
Am o fetita care, pe langa dermatita atopica, s-a "pricopsit" cu alergie la proteine lapte de vaca si polenuri - scrie pe biletul de iesire din spital Am vorbit cu alergologul ei si am intrebat daca doar lapte de vaca nu am voie sa-i dau sau orice lapte Pareri impartite, dar per ansamblu, nu are voie nici un fel de lapte, derivat si produse ce contin acestea, timp de un anSi culmea era ca fata accepta si laptele de capra
Este foarte greu, mai ales ca fetita era mare "branzara si iaurtareasa" Si in general, alimentatia ei este o mare problema
Ma bate la cap sa-i fac inghetata
Dar voi stiti vreo reteta care sa ni se potriveasca?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

inghetata o poti face asa: fructe pasate cu zahar pudra, amestecate apoi si frisca batuta (vegetala). iese super buna!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Rolord,

poti sa incerci si budincile din lapte de soia, cu fructe; daca stau putin la frigider si sunt reci, poti sa le "vinzi" ca pe inghetata. Sunt gustoase si foarte sanatoase!

Sanatate copilei tale!

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

shi noi am avut aceasta problema ,am folosit laptele de soia in toate preparatele cu lapte ,prajiturele ,biscuitzi,orez cu lapte,.exista brinza tofu(din soia) iaurt,margarina vegetala.
noi iaurt mincam din cind in cind(ma refer la cel din lapte de vaca)
inceputul este mai greu.
sanatate

Mergi la inceput