Aparat curatire pe baza de vapori ?

Aparat curatire pe baza de vapori ? | Autor: mygirl

Link direct la acest mesaj

Vroiam sa stiu daca are cineva un aparat asemanator, daca este eficient si...pe ce suprafete se poate folosi. Stiu ca a fost la un moment dat promovat la teleshopping dar nu i-am dat mare importanta. Acum caut si sunt interesata de orice aparat care mi-ar usura si mi-ar scurta timpul dedicat smotrului. L-am vazut la Metro, este mai ieftin decat de site http://www.ufesa.ro/catalog.php?sid=96, dar n-am gasit nicaieri mai multe detalii sau pareri.
Merita banii? Sau raman fidela detartantului, degresantului si buretelui clasic?

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

soacra mea, care si-a cumparat de-a lungul timpului toate aparatelele nou aparute, spune ca dispozitivul cu aburi e o porcarie si ca mai bine functioneaza buretele si detergentul spray :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

Eu am un curatator de baza de aburi, dar e gen aspirator. Am curatat mocheta - aproape a scos pete de toner, geamuri, a scos mizeria dintr-o gresie poroasa in cateva minute. Dar aparatul e si de la alt producator si este din gama de produse semiprofesionale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Vad ca nu este prea popular acest gen de aparat. Dar ma mananca rau si cred ca am sa-l cumpar, sa vedem bugetul pe luna asta, poate pica vreo prima. Daca il iau va spun si voua rezultatele.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nu toate aparatele sint la fel. Am avut unul foarte bun, parca de la Panasonic si acum avem o porcarioara, nici nu-l folosesc.
Imi place ideea de a curata fara chimicale.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

am si eu unul. e destul de bun, in sensul ca aburii intra in spatiile inguste si iese murdaria; cu toate astea, e destul de incomod si nu il folosesc in mod regulat, ci doar la curateniile f f f temeinice -paste si craciun. in rest, doar daca e musai si obligatoriu :)

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput