Unde gasesc suc de merisor (rachitele)?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Merci Diana!
O sa le spun sa mearga acolo.Sper doar sa le poata transporta, sa nu fie probleme cu alimentele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Maricar, ma refeream la Ikea din Bucuresti, nu la vreun magazin din State. Scuze, n-am fost suficient de clara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

A,pai eu stiam Ikea de-acolo.
NU stiam ca sunt si la noi produsele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

maricar, scuze ca nu ti-am raspuns pana acum (probabil ti-a si trecut cistita pana acum) .Eu am citit despre ceaiul de urzica tot pe internet, nu mai tin minte unde dar stiu ca chiar imi placuse ce am citit din moment ce am pus totul in aplicare (mai ales la cat eram de neincrezatoare dupa atatea tratamente).Nu exista un anume mod de a bea ceaiul, efectiv faci ceai(eu am facut doar cu pliculete) si il bei cald, cat poti de mult ca sa curete tractul uterin.De asemenea am devenit mai atenta la ce imi cauza cistita si mi-am dat seama ca aparea mereu dupa mai mult sex, sau perioada in care faceam sex dupa o absenta mai indelungata.De aceea am foarte mare grija sa urinez INTOTDEAUNA dupa ce fac sex si mai mereu imi fac cate o cana de ceai pe care o beau.Este foarte important sa nu bei ceai doar in perioada in care ai cistita , chiar si atunci cand te simti bine poti face o cana cu ceai pe care sa o bei, are un gust chiar bun si sunt convinsa ca mai are si multe alte beneficii.
Mie doctorul imi spusese ca daca mai fac cistita in urmatoarele 6 luni de la ultimul control trebuie sa ma opereze (nu prea am inteles eu ce imi explica dar e ceva de genul ca unele femei au nush' ce tub mai scurt si intra bacteriile mai repede si fac cistita).Bine-nteles ca speriata tare de operatie m-am mobilizat si am fost atenta la toate detaliile care m-ar fi putut ajuta sa ma fac bine

Mergi la inceput