Unde gasesc suc de merisor (rachitele)?

Unde gasesc suc de merisor (rachitele)? | Autor: maricar

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,
Am citit ca sucul de merisor ar fi bun pt tratarea cistitei. Dar din pacate nu l-am gasit pe nicaieri. Stiti voi de unde l-as putea cumpara?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Buna intrebare! Astept si eu cu nerabdare vreun raspuns, ca acum 2-3 ani cand am cautat nu stia nimeni de asa ceva, nici de merisoare nu au auzit multi!

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Coraly,
Eu ma lupt cu cistita asta de vreo 2 saptamani si nu pot lua antibiotice, pt ca alaptez, asa ca am cautat pe net si am gasit o gramada de articole despre sucul de merisor, care, zic americanii, ar trata cu succes afectiunea asta.Cineva spunea ca ar fi la Plafar, dar eu n-am gasit. Daca aflu ceva, iti spun si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Si eu eram insarcinata atunci si aveam infectie urinara. Din pacate nu am gasit.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Tocmai am citit ca Urinal de la Walmark, contine ceva merisor si afine si inca un produs de la Cali-Vita. Dar nu stiu cat de eficiente sunt in cazul meu. Mie-mi trebuie doar suc de merisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Suc de merisor nu gasesti inca in Romania, eu mi l-am comandat din State (cranberry juice capsule).
Poate intrii pe ebay si gasesti acolo, nu-sh ce sa zic
In schimb, cand nu am mai avut Cranberry juice am folosit Urinal cu rezultate foarte bune.

Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

afinele sunt la fel de bune ca merisorul in cazul cistitei deci presupun ca Urinal e bun.Oricum, depinde de la caz la caz, eu am avut cistita in mod repetat si sucul de merisor nu a facut o mare diferenta,(si nici pastilele pt cistita de la farmacie) in schimb m-am tratat (definitiv sper, ca nu am mai avut cistita de peste 1 an) cu ceai de urzica.Credeti-ma ca e bun.De asemeni sa tii mereu o perna electrica/sticla cu apa calda acolo ''jos'', caldura opreste inmultirea bacteriilor ce provoaca cistita.

Mergi la inceput

Aniela,
As vrea sa stiu cum ai baut tu ceaiul de urzica, in ce cantitate. Eu am cautat pe net si am gasit o gramada de remedii pt cistita, am si incercat cateva, dar starea mea s-a ameliorat doar. Medicul meu m-a sfatuit sa iau antibiotic, dar incerc sa le evit cat po de mult, pt ca inca alaptez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

E mai simplu sa iei pastile ca sunt concentrate. Roaga pe cineva din Statele Unite sau Canada sa iti aduca.

Tratamentul cu cranberry(merisor) e mai mult preventiv si de intretinere, nu neaparat pentru cazurile acute.

Grow where you're planted.

Mergi la inceput

Clover,
Vara asta o sa plece ai mei in State si o sa le spun sa-mi aduca. Stii cumva unde anume sa-l caute, in magazine, la farmacii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

La Ikea, la standul cu alimente specifice Suediei sunt tot felul de produse cu merisoare ( gem, suc, chiar si un amestec de faina ptr paine cu merisoare etc).

Mergi la inceput