Hai Buzau... Buzau...Buzau!!! (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello !

La Multi Ani, Oana !!! (inca odata!) Sa fii sanatoasa, sa ai parte de multa iubire si bucurii infinite!!!!
Dana, Cosmin, sa va traiasca fetele si sa va aduca numai bucurii!
Petrecerea a fost grozava! Sa o fi vazut-o pe Daria cum ii povestea lu' tati ca a fost la copii, ca s-a jucat ....

Sa va mai zic o faza tareeee - aseara oo invata taica-su sa zica cum o cheama. Ea nu stie decat de Malica Dalia (Alexandra nu stie ce si cum) . Tot exersand ei acolo, o intreaba taica-su "Da pe mine cum ma cheama?"
La care ea senina - "Malica Tati"!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

LA MULTI ANI OANA, SA FI SANATATE SI CUMINTE!

cu scuze pentru intarziere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Multumim pentru urari, fetelor .

Cami, sper sa va fi simtit bine, asa... ca pentru prima data. Sper sa reusim sa ne mai adunam cu copiii si sa aiba ocazia sa se joace mai mult impreuna. Si poate vine si "Malica tati" , fiindca tati al nostru il asteapta.
Dariuca a facut senzatie cat de isteatza, vorbareata si cuminte este .

Ceva poze aici: http://www.dropshots.com/danae

O sa va trimit si pe mail, fiindca sunt mai multe in aparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Danuta,draga mea,primeste si din partea mea numai urari de bine pentru Oana si un calduros "La multi ani!".Asa ce rau imi pare ca fac urarile cu intarziere,dar n-am mai intrat pe net zilele astea decat sa-mi verific mailul.
Am vazut pozele de la petrecere,tare frumoase sunt.Ce tort SUPERB!!!Ce mari si frumosi s-au facut copilasii.Pe Ilinca n-am recunoscut-o,abia spre final am intuit ca ea trebuie sa fie,ca nu-mi iesea la numaratoare.
Va pupacesc pe toate si mi-e tare dor de voi!

Oana,mamica de Robertzel
poze

Mergi la inceput

Neatza doamnelor!
Poftiti la o !

Iata si portia noastra de www.dropshots.com/camelia1979#albums/Aniversare%20Oana%2002.09.07" target="_blank"> POZE DE LA PETRECEREA OANEI!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Cami, super pozele! Te pup din tot sufletul ca ai reusit sa faci atat de multe poze frumoase.
Multumesc si pentru cafea, sa stii ca eu chiar acum o beau si e bunaaaaa....

Oana, multumesc mult.
Poate vom reusi sa ne mai intalnim intr-o buna zi, nu?

Mergi la inceput

Cami, uitasem sa-ti spun : Daria a uitat la noi bebelul sforaitor. E pus bine, ramane sa vi-l dau cand ne vom intalni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Fetelor frumoase pozele. Cred ca v-ati distrat de minune. Tortul arata foarte bine, cred ca a fost si foarte gustos.
Dana, sa-ti traiasca fetitele, sa fie sanatoase!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MARIILOR NOASTRE DRAGI, ILEANA SI OANA (printesa Danei)!
Sa fiti sanatoase, voioase si la punga groase! Sa aveti parte numai de bucurii si impliniri!

Mergi la inceput

Multumim, Oana .
Cele doua sarbatorite - Ileana si Oana mea - s-au intalnit sambata si din partea Ilenei am mancat un tort delicioooooooooooos.

Cami, sa ne spui si noua ce-ati mai facut.

Azi am "zi de curatenie", ce e la mine-n casa... te apuci cu mainile de cap. E mai rau de-o mie de ori decat dupa petrecere .

Si inca ceva.
Daca stiti pe cineva interesat sa cumpere o Dacia 1310 (1988), noi o vindem pe-a noastra.

Pupici si-o zi excelenta va doresc!

Mergi la inceput