Casnicute sexy ( 129 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

bau!!!....un suc, un vin....ceva orie, nu pofteste burtica???

io' am ramas de aseara

m-am topit de caldura...si cand ma gandesc ca tre' sa plec
noroc ca e AC in mall

pupici
vb diseara daca ma intorc de la mama

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Miha,multumesc de complimente... Eheheee...am zis eu ca mi se urca la cap... Bafta multa la admitere! Tinem pumnii!

Doina,azi e ziua fetei? Si noi pe 7 iulie pe cine am felicitat? Acu m-am dumirit eu de ce n-ai dat nik de baut atunci,ba mai mult ai felicitat-o si tu pe Dana! Sa inteleg ca pana la urma dai si tu ceva de baut,nu?

LA MULTI ANI DANA! Sa fii sanatoasa si fericita!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

bey,apropo de albumul comun! eu nici nu mai stiu parola si username-ul.
sunt dusa rau!
haideti sa va zicultima veste!
vreau sa ma duc sa-mi tatuez buzele.mi-e un pic cam frica ,dar ...o sa rezit eu,ca dupa aceea cine nu mai are nevoie de ruj?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

hello gagici! ce-mi place subiectul asa animat.
miha, toata lumea iti face complimente, are si de ce. acum esti rasfatata noastra
banano asa vrei?:)))
mmiha, scirbici usor!
danelutzaaaaa! unde e miha cuscra ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104160

Mergi la inceput

Miha,de ce ma imbii la prostioare? Nu stii ca io-s oama cu limonada?

Alina,nu stiu unde este cuscra mey...Chiar ma ingrijoreaza de-acu.

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata
Doina,fain de tot ca noi i-am urat Danei LMA acum vreo sapt. suntem tari
Danutza draga,la multi ani cu multa iubire si sanatate

georgi,bafta.lasa socotelile ca stii tu cum sta treaba cu "socotelile de acasa si cele din targ"

ooooo banana,nu ai ce face? cum sa te tatuezi? de ce vorbesti acolo? eu is anti tatuaje clar.un percing,vreo 3 gauri in nas,in ochi accept dar tatuaje...
banana si apropode ce intrebi de albumul comun.vrei sa ne pui poze cu voi din concediu? zi da.hai plssssss

mmiha,fain zau asa.misto sa lucrezi intr-o florarie.si apropo de mujdei si noi am incercat sa facem ca matei si canci.nu ne iese si pace.mereu il pomenim pe barbactu cand facem mujdei

eeehehee miha ce graviduta faina esti.iti sta tare bine.nu ai face rau ca dupa ce iese teodora(parca) sa o pui de un Teodor

alinutza,si mie-mi parca a inceput sa-mi placa pe subect

tzuc.plec ca sunt invitata la cafea.de cand sunt cumetrii de la To la mine sunt o rasfatata

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Mey...tre sa-l pun pe barbata-miu sa-mi faca poze mai des...ca vad ca tare laudata mai sunt...

Cami,maine sau poimaine aflu daca e Teodora-Bianca-Sabina sau Teodor-Octavian-Garabet. Si oricat de zana m-ar face sarcina,mai las loc si la altii breee...

Miha si Robert

Mergi la inceput

bey Cami,ce tatuaj mai? nu stie nimeni ca-i tatuaj. practic sunt rujata permanent pt vreo 5 ani.
Alinuto,da ,mai ,o sa fiu asa.
pai ,Cami ,eu ti-am trimis poze ieri ,da' daca umblai brambura yo ce sa fac?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Mey...tre sa-l pun pe barbata-miu sa-mi faca poze mai des...ca vad ca tare laudata mai sunt...

Cami,maine sau poimaine aflu daca e Teodora-Bianca-Sabina sau Teodor-Octavian-Garabet. Si oricat de zana m-ar face sarcina,mai las loc si la altii breee...

Miha si Robert

auzi,Miha,Garabet e pe bune ,mai?

Dana

Mergi la inceput