Casnicute sexy ( 129 )
Raspunsuri - Pagina 30

georgi75 spune:
Asa-i Monica .Acum am inchis geamantanul si sunt ferm convinsa ca tot am uitat cate ceva
Vad eu acolo
Gata. toata lumea.Inchid calculatorul sa se odihneasca si el o saptamana

maria2mami spune:
Monica s-au facut inscrieri pana azi pe 26, si pe 29 se afisaza rezultatele....am emotii mari ca ma chinui de 7 ani sa dau la facultate....si timpul a trecut si ....e mai complicat acum si copilul si familia si serviciul si
soacra
bai nu v-am mai zis de soacra-mea....suntem certate de ceva timp, nu-i mai folosesc masina de spalat ....e o vaca
vroia si ea la mare si cand i-am zis ca hotelul e full a pus bot-ul
i-a zis ca pun AC, vroia si ea, ........sa-i pun eu, i-am zis ca-i pun intai mamei mele si apoi ei si sa calmat....a bolborosit ceva, sa uitat urat la mine si a disparut ...si de atunci nu mai vb
Mi-e dor de Banana...Cami, Bi, Danelutza, Miha (e la mare?)Mirela...am vazut-o azi pe Simo pe mess...deci inca nu a nascut, nici prietena mea nu a nascut, o doare rau burtica jos de tot , se duce in fiecare zi la doc de la spital....e in 38 saptamani
Azi am facut niste aranjamente superbe pt un mag nou de ochelari din mall si am facut o inimioara din crizanteme si trandafiri grena...minunata, zici ca e tort-ul mariei de la ziua ei
sunt franta
ma duc la nani
Georgi...nu asa se face.....eu fac lista pt concediu cu 1 luna inainte
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

monica-elizabet spune:
mmiha, somn usor
georgi, drum bun sa ajungeti cu bine
simo am vazut ca sambata trebuie sa nasca parca prin ceza...da' sa nu zic prostii o las pe ea sa ne povesteasca
danelutza chiar n-a mai aparut nici pe ym ce-o fi cu ea?
miki, Bi in seara asta va las singurele sa dansati
eu am fost nitelus la tenis(nu ne-a lasat ruxi decat 40 de min) acum fug la baie si apoi
puuup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

diadaniela spune:
hai sa traiti!
ce faceti ,fetele? nu v-am mai citit de un car de ani! poate ma incumet astazi.
mai,eu am fost la Moeciu ,m-am intors luni si de atunci o tin tot intr-un rau. ma indop cu calciu si magneziu ,dar degeaba. am renuntat si la anticonceptionale ,ca am zis ca ele sunt de vina ,dar nimiic. pana la urma cred ca e de vina vremea asta....naiba stie.
oricum e nasol rau. m-am si ingrasat ,nu pot sa ma mobilizez sa dau jos ...ce sa zic..rahat.. o perioada de shit!
mai trec !
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

pufymic spune:
Fetelor va si ne re-citim peste 2 saptamni!Maine plecam in concediu(in Slovenia ca parca ma intreba cineva
) si nu ma am timp de net!Sa aveti grija de voi!!!!!!!
u all!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
www.sonia.as.ro/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

mikiriki spune:
Georgi felicitari
Ioana drum bun si distractie placuta
off Banana
Mmiha nasoala soacra-ta rau
Miki

ange spune:
pufy,concediu placut si nu uita sa ne aduci poze multee
alinutza,unde-s pozele.cine-mi spune si mie care-i treaba cu kodacul?
noi am fost plecati 2 zile.am dormit la o prietena.initial am plecat la un parc acvatic cu copii si acolo ne-am strans 4 gagici cu 9 copii.a fost belea mare apoi seara am ramas la una din ele.am bagat noape alba evident
azi sunt pe recuperare.de fapt dimin. pt ca dupa amiaza reintregim gasca si mergem la piscina pe undeva
abia astept sa inceapa copii scoala la m-au hamalit destul
banana,ce este mai cu tine?baga numai legume si fructe cateva zile sa vezi ca -ti va fi altfel.eu asa fac cand 'pic'.bag 2-3 zile doar apa fructe si legume la greu si parca ma simt altfel.Si daca-ti este foame gratare cu salate dar fara mult ulei.Mie-mi prinde bine din cand in cand cate o cura deasta de vitamine.
Azi e jale la noi.cald rau si umid
georgi,felcitarile mele.esti fata desteapta nu alta.am vazut la tv ca profii nu-s capabili sa prinda titularizare.este incredibil ce note proaste au luat! si cand te gandesti ca aia cu note de kk dau educatie si carte copiilor vacanta placuta
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

alexa si mami spune:
banano
georgi, pufy distractie maxima!
mai vreau si eu concediu:(
bine macar ca a inceput weekendul

monica-elizabet spune:
buna sexoaselor,
mai si eu sunt zombi de somn, aseara ne-am intors relativ devreme dar dupa ce au adormit piticii am luat-o de la capat acasa
dana, sanatate multa si eu am aceleasi probleme plus tensiunea f mica.... dar iau mereu tratament(calciu, fier, magneziu)
ioana, drum bun si distractie placuta
alina, fugi in we la mare...
cami , numai intr-o distractie o tineti, bravo voua...lasa ca e bine daca astia mici se simt bine...
Doina, ce faceti?
danelutzoooooo? ma auzi????
miki, esti bine? de la un timp esti f scurta
georgi si miha faceti o baie in mare si pentru mine
Liana pe ce meleaguri o fii?
Bi, olga, simo, mirela, mmiha, dana-ch pe toate
sa aveti un we fain
eu sunt prin zona
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

maria2mami spune:
am venit de la serv e de kk vremea asta, m-am copt
Dana sanatate multa...off
maine sunt libera
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006