Casnicute sexy ( 129 )
Raspunsuri - Pagina 28

monica-elizabet spune:
nuuuu .... miki....in seara asta te-am scapat
tre' sa recunosc public ca e un fiasco prajiturica mea mi s-a scurs glazura, sunt varza la glazuri de ce m-oi fi incapatanat sa pun glazura nu stiu
poate reusesc sa o "repar" cumva maine...ii pun niste frisca deasupra sa-i dau o fatza mai aratoasa
desi si asa "uluta" cum e nemancata nu ramane
ruxi dupa ce m-a batut la cap impreuna cu alex ca vrea si ea hamburger nu a luat nici macar o inghititura...asa ca am papat eu tot imi pare rau ca hamburgerii erau facuti de mine(din muschiuletz de vita si pusi pe gratar in casa) si cand merge la mc si mananca "cartoane" devoreaza tot
acum sunt la o berica cu malt... si pe voi
fug la si apoi ma pun in pat la un filmuletz
sunt prin zona...daca e vreun dans ceva cu Bi in rolul principal...repede apar
va
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

doinabita spune:
Buna fetelor!daca mai vorbim de mancare, imi coace cea...
Hai sa va servesc cu cafeluta!sa o gasiti calda cand va treziti!eu printre altele , pe aici mi-am mai gasit o ocupatie, invat niste tailandezi sa vorbeasca romaneste...azi mi-am pus in gand sa ii invat sa vorbeasca si nitele prostioare....le spun in engleza ce inseamna si apoi in romana.Daca ei vor....pot sa refuz?
Dan e bine, a inceput recuperarea , dupa vizita, cu acupunctura, acum ii face masajulsi apoi ureaza ridicatl in picioare, bicicleta, exercitii pentru maini, brate.
Mai bagati ceva mancare cu gust de la noi...ca ne este asa de dor de ceva bun...Va pupammmmmmmmmmmm!!!!
Monicuta :::sa fiti multi ani fericiti impreuna!!!!!!!Ceva o cina romantica?ne spui???
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

georgi75 spune:
Neatza.A baut o cafeaua de la Doina si va dau alta calda
M-am trezit la 5.30 .Si fi-mea s-a trezit motz la 6.40
.Io macar sunt stresata, dar ea???
Azi mergem la dr ca ne-am pricopsit tocmai acum cu niste mucisori .Ca sa ne fie bine la mare
.Juma' de an n-a avut nik si acum
Sper sa nu fie nevoie de antibiotc
Va .Fug pe forum la edu.Acolo o sa-mi mananc nervii pe ziua de azi

pufymic spune:
Neata sexoaselor!
Monica la multi ani fericiti si de acum impreuna si sa va iubiti mult!
Georgi azi afli ceva despre repartizare?Tinem pumnii!!!!!
Doina hai ca mai e putin si veniti acasa la mancarea noastra neaosa si scapati de chinezoi! Dan si recuperare rapida!
Fug sa-mi hranesc termitele ca deja fac scandal in zona.....!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
www.sonia.as.ro/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Bimilit spune:
monica, LA MULTI ANI!!!, sa fiti fericiti .
georgi pregateste masa ca vin la chef.ai aflat ceva?
DOINA,.hai ca mai aveti putin si veniti acasa.
va tzuc si mai vin.......
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...clic
www.sonia.as.ro/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

georgi75 spune:
Inca n-am aflat Bi.Nu s-au afisat.Ce masa sa pregatesc?Ca io ar trebui sa fac bagaje la ora asta si n-am nici un chef.La 12 la noapte plecam spre mare si geamantanul meu e azvarlit pe balcon gol
Mor de nervi!!!

alexa si mami spune:
nu mai pot intra pe pozeee imi zice ca parola nu e buna:(
georgi, vreun raspuns ceva? pleci la mare asa in "ceata"?
azi nu fac nik de mincare, iesim la o pizza deseara.

monica-elizabet spune:
buna sexoaselor,
va multumesc din suflet pentru urari pe toate si sa dea Dumnezeu tuturor multa sanatate si numai bine
Doina si georgi multumim de cafelutza
georgico, of...poate-i ceva asa trecator doar niste mucisori se mai intampla...cum se mai simte acum? poate apa de mare si aerul de acolo or sa o faca bine cat ai clipi
alina, unde, unde? sa venim si noi
georgi, nu ai aflat inca nimik?
eu iar am stat la film aseara pana tarziu si acu's la a doua cafelutza
saracu' alex dupa ce s-a muncit ieri de-a zapacit la temele lui azi dim eu am uitat sa-i dau mapa la el cred ca are niste nervi pe mine
(ca i-o ascunsesem sa nu i-o "atace" ruxi
inca nu stiu ce facem azi, sotzul nu a "rasuflat" nimic in afara de urari si pupaciuni dar sunt sigura ca-mi ascunde ceva...il simt
va pup pe toate si revin
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)