Casnicute sexy ( 129 )

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

te asteeeept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

...acum am aterizat de la serv

au bagat apa in mallllllll, mama ce bucurie, m-am simtit ca pe vremea lu' C, am stat la coada (cand au primit-o cei de la supermark), de dimi la apa plata, si am luat sa ne ajunga toata saptamana
in 5 min nu mai era apa pe rafturi, defapt nici nu a reusit pustiulica ala care le aranja sa mai puna bax-uri-le pe raft

Alinuta deabia astept sa plecam, am luat bilet, nu am gasit la Olguta unde vroiam noi , era super fullll si cu interventii la ag si nik
am gasit la vera , in ef nord, pe google arata bine, acum vom vedea...

noi suntem bine, maria ca rata numai in piscina si daca mergem la mare nici macar piciorusele nu le baga frate' in apa
mamicile celorlalti copii se plangeau ca nu ii pot scoate din apa si a mea nu vrea sa intre

revin
ma duc sa ma spal ca's ca un porc

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Cami Maria e in vacanta de o luna si ceva ....pana in septembrie si ne chinuim cu ea....o sapt la mama o saptamana acasa cu tasu'

ma duc sa ma apuc de smotru ca e dezastru frate in casa asta
am fost sa iau AC dar mi-au zis ca vin cam in 2 luni sa mi-l monteze, asa ca m-am lasat pagubasa...il pun la iarna

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

mai......nu pot intra in album....poate ati schimbat voi ceva, vreau si eu pe pm parola si user-ul

dau o apa plata cu lamaie....rrrrrrece!

asta imi apare:

"Yahoo! Photos is closing on September 20, 2007. That's in 57 days.
Dear Mamici,

Thank you so much for using Yahoo! Photos. Before we go, we can help you move your photos to a new home.

You must decide what to do by September 20, 2007, because any photos still here after that date will be deleted. Learn more.

Please choose from one of three options below................."

Mergi la inceput

.........unde sunteti mey?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu sunt pe-aici, am facut o supitza de roshii in care am "ascuns" tot felul de legume mixate in blender caci numai asa o pot pacali pe ruxi sa manance si altceva in afara de cartof
am pus niste submarine cu ton la cuptor
recuperat copilul de la gradi si are o gramada de teme...sper sa stie sa le rezolve singurel ca altfel nu mai apuc sa fac tortuletz sau prajiturica pentru maine(tot nu stiu inca ce sa fac)...cred ca improvizez ceva...pun compozitie de krem a la krem pe 3 straturi si deasupra glazura...ca se face repede repejor si e si bunutz
mmiha din ce povestesti tu chiar e jale cu apa la bucuresti...
aloooo...restul fetelor pe unde sunteti?
pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Monica.........din ce tara ne scrii tu....ca la noi nu se mai duce nici "umbra" de copil la gradinita (la tine scrie bucuresti, da vad ca si de apa pari surprinsa?)

unde sunteti mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

seara buna gagici!
mai ce bine e afara, deja se simt alea 3-4 grade minus fata de ieri. parca putem si noi sa respiram.
mmiha, nu stiu ce schimba astia pe yahoo, cred ca s-a apucat cineva sa "emigreze" pozele de pe yahoo.photos...nu stiu unde. era termen ca pina pe 20 sept sa facem asta.
noi suntem plimbati, mincati, spalati, plecam
, somnic pufos.

Mergi la inceput

BAI ALINUTA, EU MI-AM BAGAT NASUL...LE BAG LA KODAk...ASTEPT MAIL DE LA EI SA-MI ZICA CAND SA TERMINAT TRANSFERUL DE BOZE, ID-UL SI PAROLA AU RAMAS LA FEL

da se simte ca adie vantul
maria doarme
eu pe net caut poze cu buchete si lumanri sa fac un catalog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

copilu' aproape termina temele dar eu inca nu m-am apucat de praji mai am timp... daca nu...maine
mmiha spor la gasit buchetele...sa-mi "arunci" si mie unul
am papat deja 2 submarine...sunt delicioase

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput