Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

anamana123
continuare...cum ne cum la 1 an a facu 10 kg ca la carte...va fi bine, mai vino aici si varsati focul, chiar daca ne vezi ca ne laudam cu durdulii nostri, avem sustinere si pentru tine. va veni momentul cand vei privi in urma si ti se va parea ca a fost tare de mult totul.
si inca ceva, am fost bucuroasa ca am copil, dar totusi nu am stiut sa ma bucur de fiecare clipa din viata ei (realizari si tot tacamul) abea acum imi dau seama , ma bucuram , dar nu ca de... cea mai mare realizare a omenirii, doar cand manca cate 120-140ml era sarbatoare nationala ...am consemnat in jurnalul ei toti pasi, nu mi-a scapaty nimic, dar ...nu ma stia o tara intreaga(si europa si america)
pupici multi de la noi

http://community.webshots.com/user/alexiabryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Azi am fost si noi sa facem vaccinul de 4 luni. Totul este ok.
Doctora mi-a zis sa incep sa-i dau suc de fructe (mar golden+morcov (cel cu varful mai rotund)+portocala) sa fie fara pulpa sucul. Voi ce parere aveti sa incep sa-i dau suc de fructe.
Aaaaa, mi-a zis sa-i dau doar dimineata la ora 10.

Referitor la productia de lapte va spun ca este natural, natural de la mama lui (fara ceai, fara granule), insa sa nu uitam ca eu dupa nastere m-am ingrasat nu m-am modelat ca unele dintre voi, mananc ca sparta si nu-mi lipsesc dulciurile(uram dulcirile, deloc nu-mi placeau)(

Loradin cu cea mai mare placere iti dau lapte (daca nu a fost o gluma), vorbesc serios, imi spui cum sa fac si iti dau (din punct de vedere igenic sa nu-ti faci probleme, sunt o perfectionista la acest capitol, multi imi zic ca trec pragul obsesiei).

Laura cand esti pe messenger sa-mi dai si mie beep sa mai vorbim (seara as preferea dupa ce culcam zanele )

Martuta , ce zici ne bagam pe suc dimineata?

Azi fetita mea a facut 4 luni.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by martutza

Inca nu am iesit .Mai caut mesajul.Intre timp mi-am amintit...Karla ce face Luca?? Cum e cu urechea? Da -ne vesti

Si sa nu uit.Absoluta sa stii ca aseara mie mi sa parut cam taios raspunsul tau.Deci nu mai acuza lumea de prostie si ipocrizie.Intri rar si te exprimi laconic.Fetele poate numai au nervii si rabdarea sa agreeze astfel de raspunsuri.Incearca sa fii mai diplomata.Suntem toate obosite.Ai intrebat daca e cineva si cand ti sa raspuns "da, de ce?" tu in loc sa-ti spui oful ai zis: "uite asa".Poate ai vrut sa fi glumeata dar la 12 noaptea parea cam bizar si coltos raspunsul.Sper sa nu te superi dar asta e impresia pe care ai lasat-o.Intra mai des si mai scrie si tu un rand, mai baga un zambet si incearca sa ne obisnuiesti cu stilul tau.Cel putin asa nu vor mai aparea dueluri verbale..Viata asta e oricum o scarba in esenta si, daca nu am avea copii sanatosi chiar nu ar merita traita.HAIDETI SA INCERCAM SA NU NE MAI DUELAM VERBAL.SA FIM MACAR AICI MAI AMABILE SI MAI DESCHISE SPRE COMUNICARE.
PUPICAM MAMICILE STRESATE INDIFERENT DE PROBLEMELE LOR.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Hmm ...chiar ma abtin sa-ti raspund asa cum ai merita.

Daca ai fi fost de la inceputul inceputurilor in grup nu ai fi scris asemenea lucruri (sunt buna ca le numesc lucruri).

Intra mai des si mai scrie si tu un rand, mai baga un zambet si incearca sa ne obisnuiesti cu stilul tau.Cel putin asa nu vor mai aparea dueluri verbale.
....cu fraza asta m-ai dat gata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

quote:
Originally posted by absoluta

Azi am fost si noi sa facem vaccinul de 4 luni. Totul este ok.
Doctora mi-a zis sa incep sa-i dau suc de fructe (mar golden+morcov (cel cu varful mai rotund)+portocala) sa fie fara pulpa sucul. Voi ce parere aveti sa incep sa-i dau suc de fructe.
Aaaaa, mi-a zis sa-i dau doar dimineata la ora 10.

Azi fetita mea a facut 4 luni.

Buna, sa-ti traiasca albinuta. Poate reusim sa ne vedem.
Raul face maine 4 luni. Doctorita de familie mi-a zis de acum o luna sa-i dau aceeasi combinatie de sucuri, dar eu nu i-am dat. Azi am fost la un pediatru la Grigore Alexandrescu si mi-a zis sa nu-i dau nimic pana la 6 luni - are timp toata viata sa manance mancare. Si mi-a zis ca in nici un caz nu se dau doua sau mai multe alimente deodata. Se testeaza pe rand toleranta stomacului pt fiecare aliment.

Ane & Raul - 17 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani7asi spune:

roxanici
membru junior

Romania
Brasov
901 Mesaje
Trimis la: - 25/07/2006 : 20:41:39
--------------------------------------------------------------------------------

Salutare tuturor mamicilor!
Acum sa va povestesc si istorioara mea tragi-comica:
aproape sigur sunt si eu mamica de martie-aprilie 2007.De ce doar aproape sigur? ptr ca m-am grabit si m-am dus la dr prea devreme si am primit un raspuns de genul "Aproape sigur este vorba de sarcina, dar este f. mica. Te-ai cam grabit sa afli."
Toate astea dupa ce un prim test de sarcina(facut chiar in ziua in care asteptam menstruatia) a aratat o liniuta roz clara, si inca una, abia perceptibila, un roz ffff deschis. Nici nu puteam sa zic ca nu exista, dar nici sa o ignor.
Al doilea test a fost ceva mai hotarat si m-a facut sa fiu un pic mai sigura pe situatie.
Ce pot sa mai adaug.... UM 18.06.2006, DPN inca neelucidata stiintific dar conform tabelului gasit pe-aici 25.03.2007, DN 04.06.1978.

Partea trista este ca am simptome de infectie urinara si sunt f speriata ptr ca nu gasesc informatii legate de aceasta afectiune in timpul sarcinii si cum/daca se trateaza ea in conditiile date.

Daca ati avut aceeasi pb ca si mine sau cunostinte care au trecut prin asta... as fi curioasa sa stiu ce/cum s-a inamplat.

he,he,he.....
ce vremuri..........

comorile mele

Mergi la inceput

Ane2200 maine dimineata ai treaba? ne putem vedea?

PS. *igiena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Absoluta eu incercam sa fiu concilianta;sa nu mai existe replici taioase ca cele de aseara.Se pare ca nu am reusit sa ma fac inteleasa si mai rau am creat tensiuni.Imi pare rau.
Sunt pe forum doar din august anul trecut pentru ca pana atunci nu speram sa pot avea un copil, dar am citit toata odiseea si cand am avut net (pentru ac am avut si eu problemele mele) am scris.
Stresul prin care am trecut si trec cu siguranta il intelegi caci imi amintesc ca si tu vorbeai de ceva probleme.
Poate nu mai inteleg eu bine vorbele oamenilor.....
Nu am sa ma mai bag de acum.Nu stiu cum crezi tu ca as merita sa-mi raspunzi din moment ce eu incerc sa gasesc un mod de a comunica fara replici taioase.Explica-mi ce am gresit.Chiar nu inteleg.Ai avut probleme si imi pare rau pentru momentele grele prn care ai trecut dar nici inainte de decesul socrului nu prea ai intrat iar la odisee in ultima perioada la fel nu prea am vazut mesaje de la tine.Deci nu stiu cum sa interpretez vorbele tale.Nu te cunosc ca sa stiu cum gandesti si ce ai fi vrut sa spui.
Eu urasc acest mod de comunicare deoarece e frustrant ca nu-i vezi fata omului sa sti cand glumeste si cand e serios.
Poate de aici apar si neintelegerile.....Sunt un om care prefera sa lamurasca lucrurile si sa fie sincer decat sa ramana sentimente negative innabusite.
Daca tu crezi ca am vrut sa te ofensez cu ceva te inseli.....
Poat ear fi mai bine sa nu mai scriu daca nu inteleg ce spun oamenii...

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

ABSOLUTA, sa stii ca si eu la fel de mult lapte. Incerc sa il pun la ambii sani sa suga ca ma dor de cat lapte au. Si eu m-am mult intr-o seara si am scos 180 si sanul era tot plin. Nici nu pun la congelator pentru ca sunt sigura ca nu o sa pierd lapticul.
Mia venit rezultatul de la coprocultura si am sunat-o pe pediatra care mi-a zis ca nu a iesit prea bine ca sa ii dam un antibiotic mai slab. Eu ii mai recoltez o data sa vedem daca este asa. Asta este a 3 coprocultura care o sa-i dau. Nu am inteles ce a zis pediatra ca i-a iesit. Eu nu cred ca baiatul are ceva. La Sanador i-a iesit negativ si la policlinica pozitiv. Sa vedem si a treia.

Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Ane2200 mersi de griji,cu bataiala de bloc deja incerc sa ma obisnuiesc ca e la ordinea zile sa-i ia naiba de japonezi ca, chiar mi sa luat aici de cutremure si taifunuri.
Mihael@ ce ma bucur ca e bine norica mea mica uite niste de la Arthur pentru ea.
Martutza nu te mai supara iubita.
FETELOR NU VA MAI CERTATI

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Na, ma bag si eu incarcand sa fiu concilianta, sa vad ce "merit" dupa

absoluta: eu am simtit un oarecare aer de superioritate deranjant in postarile de ieri seara, dar si eu sunt relativ noua pe forum si am prins odiseea destul de tarziu, deci probabil inteleg si eu aiurea... tocmai de-aia desi eram online nu am raspuns nimic Oricum, la multe lunisoare pentru sarbatorita ta!

martutza: linisteste-te si tu, joaca-te un sfert de ora cu minunea de baiat pe care o ai si ai sa vezi ca parca nu mai sunt asa de taioase replicile

Mai dati-mi idei despre ce sa fac de mancare... ca m-am saturat sa fac aceleasi lucruri din lipsa de idei Dar sa fie ceva si cu alimente bogate in fier, ca am un sot anemic

Va , ma bag in bucatarie

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput