Lipsa de concentrare

Lipsa de concentrare | Autor: pisimuky

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca e potrivit sa postez aici problema mea, dar poate mai e cineva in situatia mea si ma poate ajuta. Am observat ca dupa nasterea celui de-al doilea copil am probleme cu concentrarea, adica nu reusesc sa ma mai concentrez, parca as fi vesnic cu capul in nori, uit de la mana pana la gura tot felul de lucruri, nu stiu ce se intampla cu mine... Si eu care aveam memorie de elefant...Stiu ca s-a demonstrat stiintific ca o femeie isi pierde capacitatea de a memora cu fiecare nastere, da' chiar asa ?! M-am dus la o farmacie si mi s-a recomandat Memo plus, iau tablete dintr-astea de 4 zile da' nici o schimbare... Azi, de ex. am fost la Talmaciu la o prietena si mi-am uitat acolo poseta cu telefon, acte, etc, etc,etc. Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva ! Efectiv nu mai stiu ce sa fac ! Vi s-a intamplat si voua asa ceva ? Si cum ati rezolvat problema in cele din urma ? As mai adauga la toate astea si faptul ca sunt taaare nervoasa si imi sare tzandara din orice. Poate ca e o legatura intre ele, habar n-am . Astept si parereile voastre. Multumesc mult.

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

si eu am aceeasi problema si inca nu am nici un bebitza... am fost la neurologie si mi-a spus ca pastilele de genul memo-plus, bilomag sunt f slabe... mie mi-a dat tratament tanakan si nootropil, il iau de o luna, dar nu pot sa zic ca simt o schimbare deosebita... mie mi se intampla sa zic ca fac ceva si in secunda urmatoare sa uit complet, ceea ce e f ingrijorator. mai degraba tind sa ma interesez de tratamente naturiste, am inteles ca sunt miraculoase. intra pe subiectul cu naturiste, homeopate... sunt fete super care stiu o gramada de lucruri
pupici multi si sa auzim numai vesti bune

http://tt.lilypie.com/J17Cp3.png
http://lilypie.com/pic/070715/c36L.jpg
GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Intreaba doctorul daca poti lua psihostimulante , de genul Piracetam,Pramiracetam,din gama asta.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Hihihi! Desi nu e de ris, e de plins....

La fel si eu, dupa primul copil mi-am pierdut juma' de neuroni. Dupa al doilea mi-am pierdut a doua jumate..... Ce mai ramine?!? O amaritura de umbra de dendrita care se zbate pe acolo sa tina locul atitor neuroni dati mostenire. Grav, foarte grav. Ma recunosc in tot ce ati scris voi. Si eu, care vreau sa ma apuc si de alte alea. Pai cu ce memorie, maica?! Ca nu poci sa-mi iau prikindeii cu mine, sa-mi sopteasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

Care sa fie cauza ca si eu sunt in aceeasi situatie. Pana si sotul meu a observat asta ca sunt tare uituca de un timp . Frecvent imi uit telefonul te miri pe unde, uit lucruri marunte. Dar daca as avea mai multi pici ce m-as face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Eu am patit la fel, dar consider ca explicatia e alta. Oboseala, noptile nedormite si surmenajul provoaca asta. Si l amine sunt din plin de toate. Odihniti-va cat mai mult, daca puteti!

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amisa spune:

Buna,

Si eu m-am confruntat cu problema asta. Am facut tratament cu ginkobiloba, cate o pastiluta pe zi (se gaseste si in farmacii si la plafar). Rezultatele se vad, dar nu peste noapte. Acum eu sunt cea care-i aminteste sotului sa nu uite cate ceva.

Amisa mamica de fetita alintata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

..chiar are legatura cu nasterea ?

eu dadeam vina pe fumat, dar se intampla des..plec de acasa, bag portofelul in geanta, in lift verific dak lam luat, in taxi verific din nou....in magazin verific dak l-am luat de acasa....platesc la casa, in taxi verific dak miam luat portofelul si cardul, dupa taxi verific dak am portofelul in geanta e obositor, si frustrnat...sa nu stii pe unde pui lucrurile banale, sau sa memorezi o adresa simpla sau nr de tel

Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia52 spune:

Asa am patit si eu cu mult timp in urma. Atunci nu aveam acces la informatii ca acum. Eram disperata... cand avea copilul doua luni a trebuit sa incep munca. Lucram in tipografie "culegere text", 40 file de manuscris in 7 ore. Capul mi-era complet golit. Parca eram un robot. Nici nu stiu cu ce mi-am revenit. Am incercat cu tot ce auzeam ca e bun... Dar cel mai bun cred, este magneziu cu B6. Incercati nu are ce rau sa va faca.
Multa, multa sanatate!

Mergi la inceput