Mamici de iulie-august 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 12
mamii spune:
sarna dannagh Am nascut normal fara anestezie.Am ajuns cu dilatatie 8 la spital Mai aveam putin nashteam in mashina
Bebe a venit la 38 sapt+6.Circumferinta capului 36 lungime 53....hmmm
Apgar 8 si 9 pt k ne.a ajutat domnu doftor sa ieshim ne.a apasat pe burtica!
Urez sincer la toata lumea o nashtere ca a mea!Miraculos de repede si nedureros!
Pupici la toata lumea
brazuca25 spune:
Felicitari mamii!!!!!Sa iti traiasca baiatul!!!Tot pe norocoasa data de 13 s-a nascut!!!
Denisa Maria 38+
poze cu noi si cu burtik crescand
mychydutza spune:
AdevaruL e ca inka n-am facut bagaj. nici geanta n-am luat. cred ca ar trebui sa ma mobilizez si sa mai cumpar din lucruri ca uite Asa ma loveste nasterea si io n-am nik.
+35 cu bebe baiat
mihaela
mychydutza spune:
Uau, 4150 gr si nastere naturala?????????????felicitari! mamica eroina te declaram!
+35 cu bebe baiat
mihaela
brazuca25 spune:
Eu mi-am pus in bagaj si o lenjerie de pat ca fac alergie daca stau pe alea de spital. Asa ca bagajul meu arata acum de parca plec la mare pt o saptamana.
Denisa Maria 38+
poze cu noi si cu burtik crescand
mamii spune:
voi reveni cu poze cand am sa le scot pe calculator!Bebe e destul de cuminte zic eu
Eventual daca nu le voi trimite aici le voi trimite pe mail!
In rest fetelor totul bine la voi????
ddanagh spune:
wauuu, mamii, nu-mi ramane sa-ti zic decat refacere rapida dupa o astfel de nastere. Inca o data felicitari.
Dana S40 cu Daria Stefania
AMR 3 zile pana la DPN
valen spune:
quote:nu, imediat ce nasti nu porti chiloti. Cel putin eu nu am avut nici prima si nici a2a oara; si nici tampoane nu-ti pun pt. ca nu fac fata nevoilor de moment; (se folosesc niste bucati de material steril imeeeens)Danis, Mamii felicitari mamicilor.
Originally posted by mychydutza
mai aveam o intrebare: dupa ce nasti te lasa sa porti chiloti? poate parea idioata intrebarea mea , da stiu ca mai demult nu te lasau..........MAMII felicitari pt baiat. l-ai facut gata crescut de o luna. sa fie sanatos si sa va bucurati de el.................. +35 cu bebe baiatmihaela