Salajence la apel!!!!!!!!![30]
Raspunsuri - Pagina 8
piticutz spune:
Intru eu, sa va salut.
Mi-am facut carare printre sacii cu haine de pe podea din camera si m-am asezat cu tastatura pe genunchi sa scriu aci. E plina casa de cutii, pungi, saci, tot felul, mai nimic nu aflu ce pe unde e.Dimineata m-am apucat de sortat si pus la loc din ele, dar mai e mult de lucru.
De ieri seara sintem mutati cu totul la casuta noastra.
Asa de fericita sint si asa de bine ma simt, ca imi vine sa strig FREEEEDOOOOM!!!!!

(bine ca avem pus internetul deocamdata, ca de restul nu ma tem
)
Hai ca v-am pupat pe toate !
dianaiulie2009 spune:
Salutare !!!
Va poftesc la cafelutza ....
Cami spor la aranjat , dar nu am inteles un lucru : vei mai lucra cu babutzele sau nu ???? Sau iti cauti alt loc de munca ? Ia da niste amanunte pe aici !!!
Fetelor am primit pijamale din bumbac 100 % de la firma Sofiaman si de femei si de barbati , cu maneca scurta si pantaloni scurti , compleuri de stat prin casa ( dar colegele mele au spus ca s-o cred eu ca stau prin casa cu ele ca le vor purta la padure si la strand
la cat de bine arata ) .... asa ca va astept sa le vedeti ....
Nu mai zice nimeni nimik legat de intalnirea cu copilashii de sambata ??? Care credeti ca veti putea veni ???
Haideti scrieti sa stim care cum ne facem programul ...
Va doresc pofta buna la cafelutza !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia
dianaiulie2009 spune:
Am uitat sa va spun ca am mai primit si tricouri 100 % bumbac , tip polo ....
albumele noastre
vacanta in Grecia
Bimilit spune:
salutare!!!!!!!!
mmmmmmmmmmm,miroase a cafea si intalnire??????????
io-s pe lista.ma primiti
?
olim, de ce esti in medical?sa ai grija de tine.
cami spor la despachetat.
mai, da nemtoaica-simleoanca de miha unde e?ca vaz ca nu mai da semne?
otliaaaaaaaaaaaaa,bag sama ca esti in febra mutarilor.hai baga un rand pe la noi.ca de nu ma enervez si-ti trag o vizita
.
guliaaaaaaaaaaaaa,ce mai faci?
va tzuc si mai vin.................
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
clic
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
adriana deci numai marfa de gagici?ca io mi-o iau verbal de la colegu.cica sigur doar pt femei gasesti , barbatii sunt pe cale de disparitie si nu semai fac haine pt ei
.desi eu nu-s fata palida si mai multe le cumpar baietilor decat mie, da mno , astea-s ca femeile.sa-i vedeti cum se dichisesc si parfumeaza....moama da ce colectie de parfumuri si geluri de dus au , ca multe femei ar fi invidioase pe ei.
clic
silvana_salajan spune:
Buna fetelor! Eu nu mai am vreme nici sa suflu, asa cum zice Bia sunt in febra mutatului! dar am o veste buna pt voi: voi avea net acasa!
Dupa ce ne instalam, va pofetsc in vizita! (sper ca in weekndul asta sa reusim sa caram toate boarfele!) apoi urmeaza partea nasoala cu aranjatul prin dulapuri....samd.Am ramas mult in urma cu cetitul, las ca recuperez dupa ce voi avea net. Va tzuc, sper sa ne "auzim" curand.
dianaiulie2009 spune:
Mey fetelor , da yo tot in urma is ?????
Nu stiam nimik de tabara lui Diana a lui Mihaela , dar acum nu stiu nimik de nici un mutat a lui Otilia , cu toate ca intru de nu stiu cate ori pe zi sa vad care ce mai spuneti !!! Da unde te muti Oti mama ??? Ya baga detalii ..... daca nu e strict secret ....
albumele noastre
vacanta in Grecia
Bimilit spune:
adriana, nici eu nu am stiut de tabara Dianei.da o felicit pt reusita.
oti si-a cumparat casa.e in zoale cu mutatul.
oti ma bucur ca o sa ai net.deci o sa ne"vedem" mai des.
no cum stam cu intalneala.
ma sa nu ziceti ca-s rea da io as vrea fara copilasi.sa va iezplic de ce.matei sta calare pe mine , e ca un scai .non stop e dupa mine.ma gandesc ca nu oi putea povesti nik cu voi.da mno, asta e propunerea mea nu-i musai sa fie respectata.
clic
olim spune:
salutare tuturor
oti , felicitari pentru casa noua si spor la aranjat.Stiu cum e, iti trebuie muuuulta rabdare, noi de 3 saptamani tot aranjam si punem la loc si parca nu se mai termina, dar merita, ca doar ai casa pe care ti-o doresti.
cami, spor la aranjat si tie, stiu cum e sa stai cu sacii pe jos, sotul zice ca nu ne mai mutam veci.Eu am bagat toate hainele in saci, si acum m-am apucat de spalat totul, si toti sacii is in sufragerie.Noroc ca este acasa el si ma poate ajuta, ca de nu.Spor la aranjat si hai si pe la mine cand termini, daca mai ai chef![]()
bimilit, pupici multi si tie mama si tuturor fetelor
si distractie faina cu puiutii.Promit ca la anu bag si eu o intalneala cu voi, mai ales ca vine si alex pana atunci si va fii marisor, ce ziceti, ne primiti?
Eu is acasa, desi mai vin la munca dimineata, ca nu au inca pe nimeni.E tare cald la noi si nu prea merita sa stau 8 ore pe caldurile astea, plus ca la aamiaz trebe sa manac pe unde apuc, si mai fac si 200 de km pana la servici.Asa vin doar uneori, si imi convine.
Va pup pe toate si ne mai auzim

+24 si Alexandru Marius
dianaiulie2009 spune:
Olim da tare mult ai de mers pana la serviciu .... 200 km dus-intors sau numai intr-o singura directie ??? Atunci clar ca e mai bine sa ramai acasa decat sa bati atata drum cu burtica ....
Otilia bravos pentru casa .... da in ce zona a Simleului ai luat casutza ??? Ma bucur tare mult pentru voi fetelor care reusiti sa scapati din " cutiile de carton " numite apartamente .
Deci , referitor la intalnire , vreau si eu fara copilasi , nu de alta dar sambata voi merge la Cluj dupa marfa , apoi va trebui sa stau la magazin sa pun preturile si , probabil , voi veni direct de la magazin la intalneala , ca pe fete eu le duc de maine dupa-masa la bunici !!!
Asteptam propuneri si inscrieri pe listutza !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia