Salajence la apel!!!!!!!!![30]
Raspunsuri - Pagina 5
olim spune:
salutare tuturor
LA MULTI ANI MIHAITA!![]()
LA MULTI ANI ! tatic de Bimilit
scuzati pt intarziere
Ioana suntam alaturi de tine si de micul Luca in aceste momente

va doresc o saptamana frumoasa tuturor![]()

+22 si Alexandru Marius
silvana_salajan spune:
La multi ani! tuturor sarbatoritilor.Oare cat mai tine caldura asta?Ioana, scumpo, cum te descureci? Mai intra aici si descarca-te, noi o sa iti fim alaturi.Va
pe toate si va doresc o saptamana cat mai frumoasa.
elutaf spune:
Fetelor va multumesc mult din partea lui Mihaita pentru urari
cu intarziere la multi ani si pentur taticii Biancai si Adrianei, multa sanatate
Ioana ne rugam pentru tine si pentru Luca sa puteti trece peste durerea asta mare 
mihaela_s spune:
Mihaita!!!!
tatici de Bianca si Adriana!!!
Ioana, multi
, ne gandim mereu la voi si suntem aici daca ai nevoie...
.
Mihaela si fetele mele
silvana_salajan spune:
Buna fetelor. Daca vreti sa vedeti ce am facut de curand, ia uitati-va aci:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104486Si nu va cruciti ca e pe bune!S-a intamplat chiar sambata!Va tzuc, si mai vin.
dianaiulie2009 spune:
Otilia , am citit si m-am crucit de-a dreptul .... mey da puteau sa lase macar apa la dushuri sa va spalati si apoi gat .... ce mare branza era ???? Dar uite asa isi strica ei reclama !!!!
Dar ce poti face .... vorba lui Mircea Badea " traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" !!!
La noi la servici nu mai face fata aerul conditionat , ne sufocam , acasa nu am mai rezistat si ne-am instalat AC si eminunat la 16 grade , nu ne mai vine sa iesim din ap.
Au anuntat la meteo ca de maine vor veni ceva ploi , sper sa ploua sambata ca tre sa merg la botez si m-oi sufoca in restaurant , plus ca sunt zilele Zalaului si iar a fi o putoare pe centru de numa-numa si cum norocul meu e sa stau chiar in zona .... va puteti imagina ce de "parfumuri" voi avea , numai Givenchy, Sabbatini , Dior , etc. Va invit si pe voi la "parfumat" , e si pe gratis ![]()
![]()
...
Racoare multa si ne mai auzim !!!
P.S. Ioana ai rezolvat problema pa. ???
albumele noastre
vacanta in Grecia
Bimilit spune:
salutare!!!!!!!!
otilia, io-s socata .acu 2 sapt o fetita a murit in strandul de la caracal pt ca au dat drumul la apa din bazin , iar ea se afla inca in apa .dupa tragedia asta cica , toate strandurile au fost avertizate sa nu evacueze apa din bazine atata timp cat e cineva in zona.desprea apa e la dusuri
.mai si ce program e asta pana la 19.30? ca la caldurile astea ar trebui sa fie non-stop.
adriana, curajoas-o .eu ma "tem" de AC.in masina il folosesc doar cand sunt fara copii.
Ioana, cum sunteti?
va tzuc si mai vin............
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
clic
www.sonia.as.ro/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
diplodocus spune:
salutare fetelor
Va multumesc ca imi sunteti aproape, ma ajuta mult in aceste clipe...M-au impresionat si coroana, si prezenta la inmormintare, si banii strinsi...cum zicea si un preot: " Prietenii adevarati ii cunosti in cimitir"
L-am trimis pe Luca afara cu bona, sa ma mai recreez si eu putin...
Inca o tin tot intr-o alergatura..am nevoie de multe acte, trebuie sa merg la Cluj, dupa majoritatea lor...
Nu prea reusesc sa dorm...tot visez ca sunt la spital si astept sa moara CALIN
Ma trezesc si e Luca linga mine, si nu mai stiu cine trebuie si de ce sa moara
Cred k o sa iau ceva sedative usoare sa ma pot odihni mai bine
LUCA creste, vorbeste din ce in ce mai multe...a inceput sa cinte recent
, e un cuminte si un shmecher..el imi face zilele nu doar suportabile dar si senine, atit cit se poate
BIANCA-ti-ai luat alt calculator?
OLIM-trimit PM, esti o draguta k te gindesti la noi, chiar de acolo de departe
MIHAELA-primit mail,mersi
ADRIANA-o sa mai trec pe la maga la tine sa vad ce primesti pe negru...sunt de o calitate foarte buna toate produsele 
OTI- am citit si eu cu Felix-ul...eu din motive de-aste nu am mers nicaieri( in RO) cu Luca
ELUTZA-la multi ani pt MIHAITZA!!!!
pt toate fetele!
Luca-Mihnea Cel Voinic
giulia71 spune:
Buna Fetelor,
Ioana, nu pot decat sa ma rog sa treci cu bine peste aceasta grea incercare si tu si micutul Luca!
Si vei trece, vei vedea...
Toata energia tre sa ti-o canalizezi catre Luca si catre tine, swunt sigura ca al tau Calin vegheaza asupra voastra ca totul sa fie bine!
Multa putere iti doresc si aveti grija de voi!
Doamne ajuta!
Pupici la toata lumea..
Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!
dianaiulie2009 spune:
Ioana , ma bucur ca ai intrat sa ne mai spui cate una-alta despre tine si Luca !!!
Poate ar fi o idee buna sa iei ceva sedative naturiste , la mine a functionat .
Numai bine va doresc !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia