Salajence la apel!!!!!!!!![30]

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ioana condoleante, sunt trista de azi dimineata de cand am primit mesajul de la Bianca, suntem alaturi de voi. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa va dea multa multa putere.

Calin e cu siguranta www.treklens.com/gallery/photo308333.htm" target="_blank">acolo sus si va va veghea.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Sincere condoleante. Dumnezeu sa-l ocroteasca.
Ioana sunt alaturi de tine.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Ioana sincere condoleante si din partea noastra.Chiar daca nu am scris de mult am citit ce ati scris si am fost tot timpul alaturi de voi.
Dumnezeu sa va ajute si sa va dea putere sa mergeti mai departe.
Doamne Iarta-l si-l ocroteste!

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Va multumesc pentru sustinere...
Ce sa zic, nu am cuvinte, sunt in stare de shoc si anesteziata cumva ca efectiv parca nu realizez exact ce s-a intimplat...

inmormintarea lui CALIN, vineri, capela cimitirului ortodox, la ora18

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

M-a indurerat profund cand am citit ce s-a intamplat... viata e asa nedreapta uneori! Ioana, condoleante... nici nu stiu ce sa mai spun. Va doresc multa putere pentru a trece peste aceasta tragedie. Dumnezeu sa-l odihneasca!

"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money."(Cree Indian Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Of, mi s-a facut pielea de gaina cind am intrat pe forum acuma si am vazut la subiecte cel cu "Calin- sot de diplodocus, este printre ingeri" ....
Ca doar ieri ce vazusem ca e ok...
Ioana draga...Dumnezeu sa-l ierte...nici nu stiu ce sa zic...
Doamne, prin cite ai trecut in asa de scurta vreme!...
Iti doresc sanatate si putere, sa treci cu bine prin toate astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

chiar daca nu am mai scris am fost mereu aici si am sperat si m-am rugat pana in ultimul moment

Ioana sincere condoleante, putere multa ... suntem alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Fetelor , am discutat cu Bianca ( Bimilit ) si va propunem sa facem o coroana din partea comunitatii DC , neavand rost sa mearga fiecare cu cate o coroana si mai bine o ajutam cu cativa banutzi. Care dintre voi crede ca poate veni la inmormantare si e de acord cu propunerea aceasta sa scrie si sa ne putem pune de acord si intalni pentru a o ajuta pe Ioana !

Sau daca cumva aveti alte propuneri .....

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
fetelor, si eu as trimite ceva banuti pt coroana, spune-ti doar la cine, ca o sa trimita sora mea din ulmeni, si asa ajung mai repede.In ulmeni nu este raifesen, asa ca daca imi dati un nume si o adresa sa trimita Delia banii ar ajunge mai repede, ca sa nu o mai trimit pana ala Baia Mare.
Ioana suntem alaturi de tine si de puiul tau in aceste grele momente.Calin de acolo sus va veghea la capataiul vostru.Dumnezeu sa il oodihneasca in pace si voua sa va dea putere sa treceti mai usor peste aceste momente.

va doresc o zi linistita tuturor

+22 si Alexandru Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Foarte trist ! Nu ma asteptam la asa o veste urata ! Calin a fost un luptator , datorita tie Ioana si al micutului vostru drag , dar inima lui slabise si din pacate...s-a dus , iar acum va priveste de-acolo de sus , de unde continua sa va iubeasca tot atat de tare ca-ntotdeauna ! Fii tare draga mea , acum inca nu realizezi ! Fii tare ptr Luca , puiutul tau drag care are nevoie de mami lui .
Ioana draga SINCERE CONDOLEANTE atat tie cat si intregii tale familii indoliate ! D-zeu sa-l odihneasca pe Calin si sa-i fie tarana usoara ! Doamne cata tristete , cata nedreptate !

Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput