Salajence la apel!!!!!!!!![30]

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mey fetelor da mi-ati facut o pofta cu clatite , placinte ....

Noi maine ne-am luat bilete la circ de la ora 20 , sper sa nu fiu dezamagita .... ati fost careva ???

Oti draga eu tare as veni la o feliutza de tort sau o placinta sau o clatita .... trebuie doar sa sa vedem cum ne organizam , eventual intr-o sambata sa putem veni mai devreme , astept si alte propuneri de la voi .... cine vrea , bineinteles !!!

Week-end placut va doresc tuturor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

oti, draga da nu ma cheltui.ca am prafu in cutii.[doamne daca intra cineva pe aici, cine stie ce a cred: prafuri/sua/cutii].il trimit luni pe colegu sa-i lase o cutie la vlad.auzi da-s asa de consistente ca nu pot papa mai mult de 2-3 unul.si asa scapi usor nu stai mult la copt in bucatarie.

adriana , eu nu merg la circ .tudor nu vrea ca-i mare, matei nu cred ca ar avea rabdare 2 ore sa stea pe scaun.sa ne spui cum a fost.auzi da pozele, unde-s pozele?

cami, te servesc cu o proaspata.

va tzuc si mai vin.......

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

oti, da ce gospodina esti.ce minunatii prepari tu.baga reteta de usturoi cu ceapa .asa sa-mi fac si eu o parare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Fetelor, multumesc pentru cafea.

Pentru ca tot mi-ati facut pofta cu clatitele voastre si, IN SFIRSIT, vorbiti de ceva ce pot si eu aici sa fac, o sa servesc azi la breakfast si eu pancakes. Foarte buna idee, ca macar asa o sa maninc si eu vreo 3.Ne-au lasat stapinii cind au plecat foarte bine aprovizionati, asa ca avem un saculet neinceput de praf din ala.
Am plecat la treaba, revin mai incolo.

Mergi la inceput

cami, da ai si Hungry jack pt pancakes?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

http://community.webshots.com/album/560414931VtqZYW

om parte din pozele de la nunta , am facut 350 asa ca nu am postat numai o parte din ele .... la sfarsit am pus poze de la zoio si de la castelul din Hunedoara ....
explicatiii daca doriti , puteti intreba si va voi raspunde ...

o sa revin si cu poze de la aniversarea celor 9 ani de casatorie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Adriana, asteptam cu interes.....Faine poze! Tare draguta miresica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Bianca, nu am asa ceva, pe aici este "Mr. Butter worth's" numele siropului.

Mergi la inceput

Fetelor, ia bagati un ochi aci: http://www.metacafe.com/w/330419/Sa nu ziceti ca nu e sanatoasa reteta. Gata cu inghetata din prafuri si gata si cu cea cumparata. mai vin daca sunteti "active"

Mergi la inceput

Revin cu un comentariu:eu am pus 200 ml de frisca si in completare putin lapte la 4 banane si putin zahat pudra.Puteti pune chiar miere in loc de zahar pudra.Ca sa nu omorati blenderul taiati bananele in felii mai subtiri decat o face nenea ala din film.

Mergi la inceput