Salajence la apel!!!!!!!!![30]

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

oti , io astept povestea.

edit:baga si reteta de muraturi ,nu ca as pune io asa ceva,da,ca sa ma dau mare ca stiu si eu ceva.
zi repede cate dormitoare ai .sa vedem vine barza la anu sau nu.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

moama, da lunga-i povestea catelusului.hai ca astept.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Am avut un catel care l-a ales Andrei. Problema e ca l-am dus la mami si ea s-a atast de el si in plus catelul e si c.... ca deja musca. Asa ca am hotarat sa il lasam pe primil acolo ca si asa mama mea il voia si sa ne cautam altul. Matusa mea care sta cu o strada mai sus de mine are o catea care a fatat de curand. A maritat toti puiii mai putin unul negru cu labute albe. Mai da dragalas nevoie mare. L-am cerut pentru Andrei si a zis ca ni-l da. Ok, duminica l-am trimis pe Andrei cu inca doi verisori mai mari sa aduca acasa odorul (care are vreo 2 luni-3). Marti dimineata aud ceva la poarta: ies si ce sa vezi? Cateaua a venit sa alapteze puiul! Vreau sa va spun ca puiul a fost adus in brate si cateaua nu a vazut unde l-au adus. Mai sa fie, am lasat-o inauntru, mare bucurie pe amndoi ca s-au revazut!In cursul zilei de marti cateaua tot a mers si a venit pana la un moment dat a sapat pe sub poatra mea si a vrut sa fure catelul. Acesta a urmat-o pana la coltul starzii, insa am prins de veste si l-am strigat. El atunci a lasat-o pe masa si a fugit la mine inapoi. Dar mama tot mama este: marti spre miercuri noaptea l-a furat de tot. Miercuri dimineata la 6 jumate am vazut ca lipseste si m-am dus la matusa dupa el. Deci vreau sa va spun ca de atunci vine frecvent. Nici nu se mai jeneaza, a invatat sa deschida poarta, insa observ altceva: catelul s-a racit fata de ea! Azi de ex, cred ca a vrut sa o suga si ea la- muscat destul de tare de labuta ca a schiopatat un pic. Am trimis-o acasa si nu a venit pana spre seara. Si acum am tot auzit schelait la poarta. M-am uita pe geam era ea, nu poate intra pe poarta ca e inchisa cu cheia si il cheama pe pui, ca i-a sapat iar o gaura pe unde el ar putea iesi insa catelul se face ca nu o aude. Nu ii raspunde! Am trimis-o acasa, amu iar o aud ca plange merg sa o trimit iar. Mai ce chestii, eu nu am avut caini pana acum nu stiam ca sunt si ei asa ca oamenii. Acum cred ca e suparat catelul pe ea ca l-a muscat.Fug sa o fugaresc catre casa si ma culc si eu.Va ne reauzim maine.

Mergi la inceput

Ce spui amu?La anul pe sfarsit poate o veni barza, ca nu am gata decat 3 dormitoare si ar necesita niscai investitii pentru a-l termina pe al 4-lea.

Mergi la inceput

Reteta de muraturi maine, bine? Ca nu mai pot de obo.... si noapte buuuuna!

Mergi la inceput

Bia, vad ca nu ai mai stat sa citesti povestea azi noapte. Cainii s-au impacat, dimineata Rexi a venit de undeva pe sub poarta, vad ca pana la urma a raspuns apelurilor mamei lui.Va merg sa imi beau cafeluta. Haideti si voi la cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

OTI-bine ai revenit!
Am citit aventurile cu catelul

M-am gindit k nu l-ati bazut pe Luca de mult..uitati aici, si urmatoarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare fetelor!
Trecui in fuga sa va salut si sa va zic ca suntem bien, dar obositi de soare!
Colegu e bolnavior ca a papat ieri nu-sh ce peste pe care-l banuim de problemele cauzate.
Cani e bine si el, manca desene pe paine caci nu iesim acum ca e f cald.
Io-s bine, incerc sa nu mai ma enervez la vederea mizeriei, maine ne intoarcem la Pitesti.
Si sambata dimineata in drum la Zalau!
S-a deschis Kauflandu?
Pupici la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Oti, am inteles acuma unde stai
Ce fain ca aveti catel!

Eu m-am trezit dis-de-dimineata azi, mi-am facut cafeluta si m-am pus aci pina o beau, peste vreo ora si un pic ma duc la lucru.

salut la toate fetele

Mergi la inceput

giliua , 23 august se deschide.nu mai enerva ca nu merita.sa fiti atenti la ce papati .te asteptam cu drag la zalau.si calin vine cu voi? sau il mai lasi pana in 10 sept la mama?

oti, io am stat ce am stat , da am vazut ca nu mai apari si am fugit la somn.si pe catelul nostru tot REX il cheama.auzi da io am si 2 motani .moama ce instructie face catelu cu ei.

cami, sa ai servici usor.te asteptam cu povesti.

ioana fug sa vad pozele cu LUCA.

va tzuc si mai vin........

PS Adriana distractie placuta la nunta.ai dus si fetele?
mai oare ce-i cu dianalaura ca nu a mai dat de mult pe la noi.

Mergi la inceput