Salajence la apel!!!!!!!!![30]

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Da ce pofta de placinte mi-ati facut !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

Leokris bun venit!!!

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
fetelor eu is un pic abatuta, ca a murit bunicul sotului, avea 84 de ani, dar parca tot nu iti vine sa crezi.
in rest nu prea am chef de nimic, ieri am aflat vestea si suntem amandoi, adica mai mult el saracu praf
eu am avut in wek niste dureri de rinichi cumplite, pe punctul sa aajung la urgenta, dar am luat un nospa si parca a fost mai bine
ce pofta mi-ati facut cu placintace pacat ca la noi nu este
ma bucur ca v-ati distrat la intalnire
va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa sa aveti

+24 si Alexandru Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna fetelor! Am iesit si eu un pic dintre saci, cutii si alte cele.Mai dar voi v-ati intalnit fara mine? Va sper sa ne vedem data viitoare . Bia, te-ai mutat la casa noua? Mai, nu am timp amu sa citesc din urma abia astept sa ne bage astia net-ul. Cica numai peste vreo 2 saptamani . Inca nu avem nici cablu, nici tel fix! Vin maine sa ne puna cablu, saracu' Andrei nu mai poate, abia asteapta sa se uite la desene! La's ca mai face si el o pauza!No, va tzuc, fug sa iau ceva de mancare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!

olim, condoleante pt bunicu.
otilia, nu m-am mutat, sper sa-mi fac sarbatorile de iarna in casa noua.ca mai avem de lucru la interioare si de aranjat curtea.sper sa lucram la garduri in paralele cu interioarele[asta daca gasim mesteri , ca in perioada asta toti is ocupati].

miha din germanik, cam scurtutza esti la vorba,baga aci neste poze si povestiri despre denis.stai linistita cu laticu , ca io am sursa deja .comand si vine acasa .

bey , sambata viitoare e intalneala.da? si ia nu mai poftiti la placinta.ca ne vedem sambata si bagam impreuna.

cami, spor la teaba.te mai asteptam in zona.daca vrei io vin sa te ajut.

no , va tzuc da mai vin.........

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

clic

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Olim condoleante pentru bunicutzu' !!!
E trist cand pierzi pe cineva drag , chiar daca acea persoana are o varsta inaintata !!!

Ma pregatesc sa merg la Cluj , mai pove maine !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza !!!

Mey fetelor ce frumoase parcuri sunt in Cluj !!!
Pacat ca noi suntem un orash asa de mic si chiar daca se face ceva prin parcuri sunt "binevoitori" care sa le distruga rpd .... fetele au fost foarte incantate si tot timpul au ras , s-au simtit excelent , am stat cu ele la Mc Donalds si intr-unul din parcuri pana seara la 21.30 , nu mai vroiau sa vina de acolo . De acum am zis ca le vom duce cat de des putem sa se distreze .... inca o data spun ca e mare pacat ca nu exista si la noi asa ceva si Primaria nu se implica deloc in astfel de proiecte .

Cafelutza e servita .... sa aveti pofta mare ....

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!!!!!!!!!!

SALAJENCE!!!!!!!!LA APEL!!!!!!!

moama, ce liniste-i in zona.

adriana, parcurile ca parcurile ,da de magazine, librarii , restaorante si alea, alea ce zici? mai ca-mi vine sa ma mut in cj , da nu poci din cauza de coleg.

no , va aztept la povesti

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

clic

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Moama ce liniste pe aici! Fetelor, abia v-am gasit! Ce mai faceti? Va tzuc, sper sa ma si eu net in curand sa mai povestim. la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Va rog io frumos sa nu "incepeti" cu Clujul, ca de-abia am reusit sa imi scot placintele din cap...

Tare-s busy iara, nu stiu cum fac dar tot asa ma invirt cind vine vorba despre program...

Am fost in week end la munte, in rest...tot printre saci si cutii - vorba lui Otilia...

Am pus poze, daca vreti sa le vedeti, le aveti aici:

http://good-times.webshots.com/album/560207690tqLhzH

nu am reusit inca sa denumesc fiecare poza, sint prea multe si pina in momentul de fatza (marti seara adica) de-abia ce am reusit sa le upload pe webshots, in album, acu vreo 10 minute...

O sa ma ocup si de asta, am nevoie doar de citeva zile...

Azi am fost iar pentru o zi la lucru, la casa unde o sa merg pentru 2 saptamini peste o saptamina si un pic...asa ca iara is obosita de numa.Pentru mine - casa noua, babaci noi, obiceiuri noi, dulapuri noi, vorba ceea, ca si undeva unde nu ai mai fost in veci, nu stii ce pe unde este, totul e nou si foarte multa informatie de bagat la cap.

Ma duc sa ma culc, dar nu inainte de a va pupa pe toate

Mergi la inceput