Mamici de noiembrie- decembrie ( 44 )
Raspunsuri - Pagina 17
RGE spune:
CAMI cred ca o sa va fie putin greu la inceput...adica imi aduc aminte de mine cand s-a nascut fratele meu(sunt 7 ani diferenta intre noi)...si deja ma simteam data la o parte, mi se parea ca ghemotocului infasurat in cearceafuri i se da prea multa atentie...dar l-am iubit si am avut grija de el...cred ca o sa se obisnuiasca repede cu bebe..
ROXANA de "ursuletz" 25+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
anacami spune:
Roxana,imi inchipui; lasa, atunci cand o sa vezi unul care sa-ti placa, vei sti ca este pt. bble tau! sper sa nu il iei degeaba, cred ca ar putea exista si varianta in care sa nu il pui in carucior ci sa-l duci numai in brate .
La prima plimbare cu Sebi l-am scos in brate, mi se parea f. usor. Dupa 10 minute mi s-a parut pietroi, probabil ca si pt. ca pozitia cu un bb asa mic este mai rigida si mai "atenta"
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
anacami spune:
Doamne ajuta, Anca! si eu sper sa fie tot naturala, binenteles daca nu este necesara cezariana
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
RGE spune:
CAMI..sper sa ma abtin..eu zic acum tare si ferm ca nu o sa-l tin prea mult in brate ca se inavata..dar nu cred ca o sa am taria sa rezist..deja ma vad cu el dezbracat si pus pe burtica mea...sa ne simtim pielea unul altuia ..Doamne ...nu mai am rabdare..de abia astept sa-i miros pielicica lui de cocolino mic si iubit , sa-l mangaie mami si sa faca nani ca un ingeras...hai gata ca m-au dat lacrimile
RGE spune:
..ANCUTZ...lasa mami ca mai e putin ..
..fetelor eu ma bag la baica si fug la gimnastica si masaj ca mi-a venit instructorul din concediu..va pupic dulce..zi buna in continuare
alfa_anca spune:
Roxana spor la gimnastica.
Anca mie mi-a dat sa fac la 28 de saptamani streptococul asta de grup B, adica la 28 de sapt cand merg la control sa am rezultatul.
Anca 24+ Elena
poze
ancadragoman spune:
Pai eu am sunat la clinica sa intreb si mi-a zis ca sa fac secretia si daca iese ceva ciudat acolo imi face si streptococul B.Eu nu cred ca au legatura.Ce stiti de asta?
anca 23+
Maria
poze
pussi spune:
alfa anca, ma bucur ca-ti place!
eu mananc mai nou ce mananca mesterii..mi-e o poffffffftaaaaaaaa cand ii vad! Azi au avut in meniu: sunca Victoria cu hrean ..m-am dus repede si eu si mi-am cumparat
PUSSI 18+ MARA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile