Vacanta activa... Idei...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Constructii din astea din lemn se fac gratuit la Home Depot si la Lowe's. Daca nu ma insel in prima simbata din luna au program la Home Depot si in simbata urmatoare e la Lowe's. Cind eram la NY nu stiam chestia asta, aici am aflat.
Alexandru e abonat, ultima data a fost si Anuta. Au venit cu niste sorturi de mester si cu cite un jeep din lemn... Le-am facut si poze, haiosi!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

quote:
Originally posted by melinav

adi_dalma, ne poti da detalii despre aceasta tabata?
Cat costa, cat dureaza in fiecare zi? ce face acolo - trebuie insotita neapata de parinti?

Melina

Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.

scuze pt intarziere... nu e tarziu nici acum sa ti inscri copii. Cei pana in 9 ani trebuie sa fie insotiti.

Costa miraculoasa suma de 100 RON...Program 10.00-14.00

Ce au facut saptamana trecuta: Ada a fost la modelaj (e micuta) acum e la pictura. In fiecare zi au avut alte activitati: dansuri populare, teatru (lectii de teatru), josuri (sotronul, alergatul in saci, sfoara,batistuta);teatru papusi, invatat facut placintele.

Este f umbra acolo , este lacul la 2 pasi ,curatenie si stropit mereu.
Masutele sunt in curtea caselor, la umbra pomilor.
Oamenii care se ocupa de copii sunt plini de pasiune pt ceea ce fac./..nu vin pt bani ci de placere.
Este minunat!
cica anul viitor vor fi steliere pt adulti! cine vrea sa invete olarit sau incodeierea oualor??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Imi dau tarcoale niste intrebari...

adi_dalma, daca inca mai merge fetita ta acolo, ai avea pe cine sa intrebi acolo ce fac cu copiii din strainatatzuri? Adica daca au optiune de masa/casa, sau cum se descurca, oare? Tare m-ar tenta pt vara viitoare, doar ca eu sunt din Ardeal si n-as avea pe nimeni in Buc.

ocebine, ce lut folositi pt roata? Noi tot incercam de la Michaels diverse, dar n-am nimerit inca ce trebuie de atatia ani... Cu vopsitul tricourilor eu m-am lasat pagubasa. Am cumparat chitul anul trecut si n-am mai facut nimic. Intre timp l-am pierdut. Lumanari ati incercat?

mmi www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]

Mergi la inceput