Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (205)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ba io am de gand sa dorm cat mai mult si mai bine,ca pensionara ce sunt
Eu as fi ales sa merg cu Diana in Turcia,Grecia,Italia etc. exclusiv pentru drumul mai scurt si ieftin (curse charter) cu avionul,nu de alta ! In rest as pleca ,dar numai fara ea,ca sa putem vizita cate ceva,daca tot fac un mic efort financiar,ca orice s-ar spune ma costa mai mult afara - pe 7 nopti afara ,aci stau 14 nopti la 3 stele ... cel putin la preturile din luna august.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni...doar nu am dat atatia bani sa merg sa dorm...da-o incolo de treaba.. Am vreme acasa sa tot dorm si la munte eventual mai ales ca vin si socrii .
Nu stiu cum sunt baile turcesti dar voi vedea. Eu spa-ul sunt curioasa cum e, e contra cost asta dar..mi se rupe..tot fac sa nu mor proasta

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Am gasit in Selgros o carte f faina...Pinochio, pe lateral era cu cateva butoane cu melodii in caz ca se plictiseste copilul de ascultat povesti sa apese pe butoanele alea sa cante. Dar mi se pare exagerat de mult sa dau 25 lei pe o carte.
Ieri i-am luat cuburi lui Dani dar inca nu i le dau...mai incolo, sunt dinalea cu 6 fetze, poate face 6 desene si au costat 20 lei.
Pe o carte nu dau atatia bani nici sa ma tai Se mai mira desteptii astia de ce nu li se cumpara cartile...pai au niste preturi de iti vine sa o iei la fuga. Pe net toate sunt gratis si gasesti orice vrea sufletelul tau.
I-am luat la Sandra un atals zoologic cu 60 lei..nu merita banii...e frumos, foarte frumos dar exagerat de scump.
Pai o carte ar trebui sa fie 10 maxim 20 lei pt copii nu 40-50 cat e o carte frumoasa de povesti. Noroc ca le mai am ale mele de cand eram mica si Sandra are ce citi.
Deocamdata nu ma agit sa ii citesc lui Dani...inca nu vad utilitatea acestui lucru

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Ei vezi,da' io n-am timp acasa sa dorm
Uite aci scrie ca in Grecia apa e calda in iunie si octombrie si ca atunci e mai fain sa mergi acolo.E un top al celor mai faine plaje:
http://www.aradon.ro/stiri/mapamond/articol/topul-celor-mai-bune-plaje-din-grecia/cn/aradon-news-editor4-20070714-125331

Mergi la inceput

Moni..ai timp si acasa dar te-ai obisnuit sa dormi tarziu ca si mine. Si eu mai dorm de amiaza, dar mai nou nu dorm ca pana ajung de la servici dupa ora 16, pana mananc...dupa aia noaptea deabia adorm.
Daca te-ai culca la ora 22 ai avea suficient timp de somn. Eu de la ora 22 linistita pot sa ma culc ca Dani doarme dar crezi ca ma culc? Nu ca doar ma dau pe net.
P.S. Daca ai avea calc la mare sigur nu ai dormi nici acolo seara devreme

Mergi la inceput

Eu am dat 6 lei pe o carte cu 10 pagini,inclusiv coperta ,deci 12 lei 2 bucati Alba ca Zapada si Scufita Rosie ... Sunt f.scumpe,dar pe carti eu as da oricat Eu nu i-am luat carti cu melodii,ca sunt scumpe si nu prea merita.Are destule zdranganele ieftine. Deocamdata ii iau incet incet,d-astea frumos colorate ... ca pe cand o sa citeasca cum trebuie, o sa aiba de unde,din biblioteca mea,din fericire.
Eu de pa la 7-8 ani citeam deja la greu carti de povesti,chit ca la scoala am invatat sa citesc la 6 ani,nu cum fac acum unii ca ii invata de pe la 4 ani ... si al scoala se plictisesc dupa aia

Mergi la inceput

Moni..nu ma incalzeste Grecia absolut deloc. La cate am auzit..chiar deloc. Sunt mai slabi la capitolul hoteluri si sincer nu ma incanta ce e pe acolo.Prefer sa vad Italia, Germania, Spania decat Grecia...si sper ca in 2-3 ani sa ne urcam in masina cu totii si sa facem un tur un la Europei cum mi-am propus pt anul asta dar Dani e cam mic.

Mergi la inceput

BIANCA ai dreptate,dar daca ma culc la 22 mi-e mult mai somn dimineatza Cu cat dorm mai mult imi e mai somn
M-am uitat dupa cuburi si n-am gasit decat ieftine, nasoale si mici,sau cutioace mari scumpe ca naiba.Decocamdata nu o atrage sa construiasca nici cu ce are

AAAA ... pai este internet cafe daca e cazul,cred ca si la hotel unde stam,nu-s sigura,daca nu e, sigur sunt la hotelurile alaturate Da' nu-s in halul ala de dependenta cred - acu daca-s toata ziua la PC si la lucru si p-acasa,e normal sa bag nasul si pe DC.Altfel poate as face altceva,plimbari masive - ca la Moneasa de exemplu

Mergi la inceput

Moni...sa stii ca nu sunt de acord cu tine. Eu cel putin am auzit vorbe ca copilul nu e bine sa stie sa citeasca sau sa scrie in clasa a 1-a. Nu pe naiba...Am vazut colegii ei care stiai ca nu au avut probleme cu scrisul si cititul si le-a fost mult mai ushor.
in clasa a 1-a trebuie sa stau langa copil, sa faci teme, sa scrie frumos literele, sa ii dai dictare, sa scrie frumos cifrele, sa calculeze numerele pana la 10 sau 20 .
Ei..daca ar fi stiut sa scrie m-as fi ocupat numai de dictari si calcule.
Pe Dani sigur nu il voi trimite la scoala fara sa stie macar care e litera A.
Clasa a 1-a e cea mai grea pt un copil pt ca nu e obisnuit cu stilul si invata f multe lucruri noi, clasa a 2 a e ushora pt ca nu face multe lucruri noi, clasa a 3 e iar greutza ca face inmultire si gramatica si clasa a 4...nu stiu dar vine istoria, geografia..a doua limba straina..etc.

Mergi la inceput

Moni..si la mine la hotel este net wireles dar in caz ca mergi cu laptop. Si cum nu am...ciuciu. oricum cred ca Nelu mi-ar da in cap sa imi duc laptopul cu mine in vacantza.
Am ochit cateva laptopuri ieri in Real si am propus sa cumparam si noi unul...si mi s-a promis ca in viitorul apropiat acum sa vedem.Mi-a zis Nelu ca daca ar stii ca imi trebuie l-am cumpara. Si am zis cum sa nu imi trebuiasca...Stau in pat si butonez pe DC Totusi ar fi mai bine sa cumparam alt calc si asta sa il punem la Sandra in camera. Mai vedem pana atunci.. pe el nu il ajuta deloc laptopul ca nu se poate juca la el, mai incantat ar fi sa luam alt calc mai performant ca asta.

Mergi la inceput