FIV 126

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

marrina, multumesc pt raspunsul tau si mai astept si alte pareri.

Lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicia spune:

aurel crisnu m-am suparat, cum sa ma supar? Sunt foarte optimista si vreau sa tin moralul cat mai sus, nu vreau sa las sa ma supere nimic, sunt foarte nerabdatoare sa vad cati embrionasi o sa am la final.
Voi stiti cumva cati embrioni se transfera la Prof., 2 sau 3?
Iar pentru Medrol mi-a zis sa mananc mai nesarat. A mai luat cineva Medrol? Eu cam am probleme cu sarea, nu prea pot sa mananc nesarat.

pentru voi toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, cresc foliculii pe caldura . Eu asta inteleg din vestile voastre proaspete .
Marrina, Felicia, Valeria fac galerie de pe acuma .
Iar pentru tine MRL, sper sa mearga bine si pe mai departe. Sunt un pic ingrijorata ca nu zici nimic.
Zouzou, bine ai venita acasa. Cred ca toti sunt super incantati de vizita. Cat stai?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

valeria72 Inainte de manuta!

Felicia Numarul de embrioni transferati depinde de cati vor fi in final si ce calitate vor avea. Eu am avut data trecuta doi asa ca nu s-a pus decat problema transferului la 48 sau 72 de ore.
Pentru Medrol se mananca nesarat pentru ca duce la absorbtia apei in tesuturi , edeme. Asa ca poti pune sare dar fara sa exagerezi, cat mai putina adica.

MRL e bine. Cred ca-si petrece timpul pe afara pana maine la intalnirea cu embrionasii.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

fetelor pt ca nu am timp sa citesc si imi trebuie un raspuns oarecum urgent as vrea sa stiu daca tutunaru are vreun FIV reusit , stiind ca s-a apucat de fiv abia anul acesta

va multumesc
cami

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna scumpicele mele.Din pacate si visul celui de-al doilea FIV s-a sfarsit azi...mi-a venit CM...asta este...Va pup dulce de tot pe toate,va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine insa eu pun armele jos cu fertilizarile..voi ramane laturi de voi si va tin pumnii la toate sa reusiti.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, am aparut si eu acasa pt ca trebuie sa imi pun utrogestanul. Am fost de dimineata la spital si din cei 2 embrioni formati unul este A iar celalat trage spre B dar cica o sa vedem maine la ET. In rest sunt bine, pana acum m-am tot plimbat de colo colo, mi-am aranjat toate treburile ca urmeaza zilele sau lunile in care nu trebuie sa mai fac mari eforturi. M-am tot gandit si, astazi nu voi face injectabilul ci de maine imediat dupa ET. Doza nu o sa o reduc sub nici o forma, voi merge pe 6 utrogestan/zi (la interval de 8 ore) si din 2 in 2 zile cate 2 fiole de 25 mg progesteron injectabil. Doamne ajuta!
Vad ca fetele stau foarte bine la capitolul folicului! Sa o tineti tot asa fetelor!
va pup dulce pe toate si multumesc mult ca sunteti alaturi de mine.
marrina, maine sigur ne vedem
Revin putin mai tarzior, fug la utrogestan si mai mult ca sigur ca o sa adorm un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

FELICIA si eu am mancat nesarat,sa sti ca a fost greu dar te obisnuiesti,inca odata mii de scuze pt greseala.Sa sti ca eu am transferat 3 embrionii,asa am vrut eu am insistat.Sa ai grija de tine,sa fi relaxata,sa sti ca eu am respectat cu strictete un regim alimentar sanatos si multe lichide.Bafta multa
MRL totul va fi bine,iti tin pumnii.
MELUTZICA ce pot spune,imi pare sincer rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Melutzica, poate ar fi bine sa faci beta hcg-ul. Au mai fost cazuri de sangerari si sarcina. Iar daca e chiar CM imi pare tare, tare rau. A cata incercare a fost a ta de ai hotarat sa fie si ultima?
MRL, asa fata draga ca de dimineata te asteptam. Iar maine la ET eu zic sa-i bagi pe amandoi chiar daca al 2-lea e de B, ca nu se stie de unde apare puiutul .

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

aurel_crismultumesc.
moni,sunt la a 2 incercare..

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput