FIV 126

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

felicia_, nusy, ana_p, cellu, Chiara, antosit, madalina28, Dariela, aurel_cris, galuscuta si multumiri pentru incurajari.

valeria72 pentru eco.

rami73 Felicitari pentru curaj, histeroscopie si foliculul de 19 mm!

alina_alexandra Iti doresc sa fii puternica si sa mergi mai departe.

Melutzica

miruna79 Mult succes!

MRL Sunt alaturi de tine si-ti tin pumnii ca cei doi embrioni sa creasca mari si sanatosi!!! Ne vedem marti?

Mirela_1Dupa rezultatele de la primul FIv "comisia" Neamtu+Cocei+Marinescu a stabilit ca trebuie sa modificam inhibarea asa ca am trecut la inhibare cu Cetrotide (Antagonist GnRH: alta marfa in alta traista). Stimularea din ziua 2 cu 4f Menogon (data trecuta am avut 3f). Am luat si 2 luni Marvelon.
Iti doresc mult-mult succes in urmatoarea incercare.
Lachi trebuie sa nasca pe la mijlocul lui august.

Intrebare: Stiti cum se masoara corect diametrul unui folicul? Se fac doua masuratori, unde-i mai "gras" si unde-i mai "slab" si se face media?

Si acum despre ecografia de vineri:
-ovar drept: 4 foliculi (12,3-15,4) si unul mai micut de 10
-ovar stang: 2 foliculi (13-15)
-endometru:10,4.
Profu e multumit. Si eu la fel. Am inceput sa fac Cetrotide si maine merg la urmatoarea eco. Punctia va fi probabil joi.
Ce ma deranjeaza e ca de sambata am o scurgere bejulie. O fi de la tratament? Iar de durerile din zona ovarelor nu mai vorbesc. Le simt si cand merg.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Buna la toate fetele si le urez mult noroc si vesti bune la cele care sunt in focuri.
Am si eu o intrebare la cele care ma pot ajuta, va scriu acum rezultatele la hormonalele din ziua a-3-a si vreau sa-mi spuneti daca sunt bune sau nu.

Hormonale in z 3:
-Prolactina: 6.34 val de ref.: 1.2 - 29.93ng/ml
-Estradiol: 42 val de ref.: faz. folic. :21-251pg/ml
faz. ovulat.:38-649pg/ml
faz. luteala:21-312pg/ml
-LH : 3.11 val de ref.: faz. folic. :2.39-6.60 mUI/ml
faz. ovulat.:9.06-74.24 mUI/ml
faz. luteala:0.90-9.33 mUI/ml
-FSH :6.79 val de ref.: faz. folic. :3.35-21.63 mUI/ml
faz. ovulat.:4.97-20.82 mUI/ml
faz. luteala:1.11-13.99 mUI/ml

Lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

MRL, marrina, bafta marti/joi la ET sa fie bine si puiutii sa se simta bine la voi in burtica!
Melutzica, ce mai faci, cand urmeaza testul?
Valeria, tinem pumnii azi la ultima eco!
Dariela, ce faci, ma lasi singura pe listuta de august? Concediu placut si bafta in septembrie!
Felicia, Felicia_, cenusareasa, antosit, Mirela 1, kineta,Moniland, multi tuturor fetelor dragi!
Kora, o pentru tine de departe!
Luck la mine AMR =5
Maine ma intalnesc cu dr. Matei si stabilim schema finala de tratament.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Marrina, ma bucur ca esti multumita, sper ca totul sa decurga bine in continuare! Eu simteam ovarele si cand facem stimulate pt IA, banuiesc ca e normal, cu atate "oo" in burtica!
MRL, esti cuminte, nu esti stresata, nu esti agitata, asa-i?
Aurel_Cris, Cristinici
Doar atat mai are Lachi? Ce trece timpul...
Eu am fost azi sa imi fac hormonalele, miercuri am rezultatul, sper sa fie bune...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

LUCK ce pot sa iti spun despre mine ca am avut tot timpul mari emotii de cand am reusit pentru ca aveam niste pete maronii cum faceam un pic de efort.Cum ieseam sau ma agitam cum apareau,am zis ca albesc,acum ce sa zic de miercuri nu am mai avut nimic dar nici afara nu am mai pus piciorul.Abia azi am iesit sa fac gravibinonul si sper ca voi fi pe drumul cel bun de aici inainte.La echo bebe este ok asa mi-au spus dr si sper din tot sufletul sa fie asa.Ma gandeam ca de cativa ani de cand ma chinui sa reusesc nu am mai avut un minut de liniste,tot timpul emotii.Dupa ce reusesti incep alte emotii sa duci sarcina cu bine pana la capat,sa fie bebe sanatos si uite asa o duci.Iti doresc din tot sufletul sa reusesti
MRL nu ne dai nici o veste???
FELICIA te asteptam cu vesti bune de la analize
MARRINA bravo stai bine,iti tin pumnii
NUSY ce mai faci iubita??
ZOUZOU unde esti iubita??
LA TOATE FARA EXCEPTIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Marrina, si eu sunt multumita . Embrionul e deja super, iar foliculii e bine cau au marimi aproximativ egale. Inseamna ca vor scoate din toti ovocite. Iar cel care acum e de 10 mm poate la punctie va fi bonus .
Si eu am avut ceva scurgeri, nu mai stiu daca bejulii, si dr, mi-a zis ca din cauza hormonilor si e ceva normal. Sunt cu pumnii stransi si pe mai departe. Succes!
Valeria, cum e la tine? Dr. e multumit?
MRL, tin pumnii sa fi trecut puiutii cu bine noaptea. Te astept cu vesti.
Melu, nu mai zici nimic?
Aurel-Cris, sa vezi dupa aceea, de ce nu mananca copilul? Sa-si faca temele? Si tot asa toata viata... Dar se zice ca e frumos...

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

ana_p Joi voi avea probabil punctia iar ET sambata sau duminica. Multa bafta la intalnirea cu Matei si stabilirea tratamentului.

felicia_ Nu pot fi decat multumita. Oricum nu eu sunt cea care controleaza lucrurile.
Sa iasa bine hormonalele!

aurel_cris Sa fii cumintica si sa ai grija de ! Si sa ne scrii ce facea la eco saptamana viitoare.

Moniland Multumesc. Sper si eu sa fie cu bonus la punctie. Poate chiar "mititelul" e cel norocos. Desi nu stiu cu cine ar semana.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Marrina, MRL, si tuturor fetelor in tratament, va tin pumnii si sa dea DD sa fie bine.
Moniland, Aurel Cris, Madalina
Mirela_1, atentie, intalnirea e pe 31 iulie, deci martea viitoare, nu vineri! revin eu saptamana asta cu detalii.

la toate fara exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicia spune:

Dragele mele vin cu vesti proaspete, am fost la ultima eco: endometru 14.5, OD: 5 foliculi intre 16-18 iar pe OS, 6 foliculi intre 18 si 21 mm.
Astazi fac Pregnylul iar miercuri o sa fie punctia. Intre timp iau o pastila/zi de Acid folic si o jumatate de Medrol la 12 ore.

Va pupic pe toate si le tin pumnii celor care sunt in focuri ca si mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Felicia, vestile sunt foarte bune, mergi mai departe increzatoare in sansa ta!

Eu de maine o sa merg la farmacie dupa provizii

Ana

Mergi la inceput