FIV 126

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

psj , valeria mie Dl Prof mi-a spus de fiecare data valorile,adika mi-a dat la inceputul procedurii o foaie si de fiecare data imi completa cu valorile de la analize si m,onitorizarile eco(nr de foliculi).
Ori am fost eu caz fericit ,ori voi faceti parte din cei ghinionisti.

Tot cu puregon am facut stimularea si am avut 20 de foliculi din care au rezultat 11 ovocite,dar n-am facut hiperstimulare (am avut intr-adevar dureri dar nu foarte mari totusi)

cam atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

MRL Deci tratamentul merge bine! Sa ne scrii cum a fost la eco.

Felicia, valeria72 Sa ne scrieti cum a fost la eco.

Aldolina Iti tin pumnii ca sa fie totul bine si urmatoarea incercare sa fie cea norocoasa!

diana d Nu stiu pretul pentru punctionarea chistului dar cel mai bine e sa intrebi. Chestia cu foliculul eu n-o prea cred. Mai repede cred ca e un chist. Dar oricum, daca e folicul trebuie sa se sparga si sa dispara. Succes!

cellu, medamaya, aurel_cris . Sa aveti grija de voi si de burtici!

kineta Cred ca spermograma nu mai e nevoie sa o repeti. Oricum in ziua punctiei se va analiza proba. Cu ce embrioloaga ai vorbit? Dar de celelalte analize (CMV...) cred ca daca erau negative in 2004 e bine sa le repeti acum. Mie prof. M. mi-a dat tot Marvelon. N-am avut probleme de la el. Ti-a zis sa mergi la eco in ziua ultimei tablete de Marvelon din a 2-a folie? Asa trebuie sa te programezi. Hormonalele nu ti-a zis sa le repeti inainte de Marvelon sau le aveai deja?
Tratamentul pentru FIV iti va spune la eco cand si cum il incepi daca acum nu ti-a dat detalii. Se poate incepe in ziua 21 A CM sau in ziua 2 a CM urmator. Depinde de varsta, analize, ecografie......

nusy Din pacate nu stiu cum sa te lamuresc. Si mie mi se pare mare LH-ul dar s-ar putea sa fie din cauza CM scurt. Te inteleg de ce iti pui atatea intrebari mai ales ca de aceste rezultate depinde tratamentul tau. Dar decat sa nu fie potrivit tratamnentul mai bine mai amani, parerea mea. Vei vorbi oricum cu doctorul inainte sa incepi tratamentul si veti hotari impreuna.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Am aparut de la eco. Sunt cam suparata, ma asteptam la mai bine. Dar sa va spun valorile. Endometru este foarte bun de 14 in schimb stau destul de slabut la capitolul folicului. 1 este de 23 dar nu pot pune baza pe el pt este mult prea mare, 2 folicului sunt de 16 si mai am unul foarte micut care nu a primit nici o nota. Stimulare mai fac astazi si maine dupa care sambata ajung la punctie. In total am 11 zile de stimulare. In drum spre casa am tras si o repriza de plans. Ca embriolog o sa o am pe D-na Dascalescu, ea o sa fie de serviciu sambata. Sper sa imi poarte noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Buna fetelor!scriu mai mult la FIV in Ungaria pt. ca acolo m am obisnuit dar am mai intrat si pe aici din cand in cand!
Diana-eu nu am nici un FIv la activ si nici o stimulare si totusi inainte de a incepe FIv in Ungaria la eco trans mi s a desc. niste foliculi restanti sau chisturi seroase,am mers aici in continuare la dr. Denisa Protopopescu la medsana si iau de 3 luni AC si mai trebuie sa iau 3 luni;din cate stiu nu se face stimulare daca ai chisturi pe ovare decat daca acestea sunt de 8 mm sau mai mici, sa fie considerate ca si foliculi;
Roxana-eu sunt pacienta d nei dr. Protopopescu de putin timp, pana acum am o parere buna, pare un bun profesionist asa cum am auzit si unele pareri pe aici dar am auzit f. multe si contra de la fetele care nu au reusit FIv ul cu dansa sau au avut alte dezamagiri,mai multe nu stiu;

in asteptarea unui bebe!

daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

MRL iubita capul sus ca nu-i asa de rau, ai totusi si buni si unul doar trebuie sa fie in parametrii si gata bebe
Hai nu mai fi trista ca nu-ti face bine.
Eu la 12 ma duc la echo si dupa va spun cum stau

Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/45Bep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

valeria , te asteptam pe tine cu valori bune sa mai ridicam moralul la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

FELICIA,MARINA,NU AM VB CU NICI O EMBRIOLOAGA,DOAR CU MARINESCU SI ASISTENTA CARE MI-A INTOCMIT DOSARUL,EA MI-A SPUS CA TREB SA MAI FAC ANALIZE IN PLUS ,SUS PROFUL NU MI-A SPUS NIMIC.CAT DESPRE PROGRAM DIN SEPT LA ECO,NU MAI STIU EXACT CE A SPUS,SA SUN DUPA ULTIMA FOLIE DE AC SAU SA SUN DUPA MENSTRUATIE,VAD EU ,CA NU MAI TIN MINTE CE A SPUS.HORMONALELE LE-AM FACUT,TOATE ANALIZELE AU IESIT BUNE,SPER SA NU MAI TREB SA FAC ALTELE,CA AM AMETIT CAT SANGE AM DAT,SA NUMAI ZIC DE BANI,CA STITI SI VOI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

MRL, iubita, nu mai fii suparata te rog, eu am avut 6 foliculi, la punctie insa s-au recoltat numai 4 .Obisnuita fiind cu 18-19 foliculi la primele incercari am fost tare dezamagita de numar, dar important e sa fie de calitate.Tin pumnii strinsi
Valeria , te asteptam cu vesti bune
Va pup pe toate

Meda 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

MRL, eu am ajuns la concluzia ca Fiv-ul e o loterie... au fost atatea nereusite cu valori super, sau reusite cu 2-3 ovocite... incat nu mai stiu ce sa cred! Putem doar sa ne rugam si sa speram ca sansa si DD sa fie de partea noastra!
Valeria, Felicia, tin pumnii!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Asa e, Felicia_, si eu la fel ma gandeam ca la FIV totul este hazard si incerc sa ma "programez" psihic atat pentru lozul castigator, cat si pentru cel...
MRL, ai incredere in sansa ta!
Valeria,Felicia, Melutzica, bafta multa!
Kineta, sa pasesti cu dreptul in drumul spre reusita!
Nusy, cellu, Kora, marrina, multi tuturor fetelor dragi!

AMR = 10 zile

Ana

Mergi la inceput