Cu copiii la mare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Noi am mers in ultimii 4 ani in Jupiter - Cap Aurora. Am stat, in ordine cronologica, la urmatoarele hoteluri: Cometa, Topaz, Camelia si Delta. Ultimile 2 au fost foarte bune, curate. E o statiune linistita, de familisti, cu copii, plaja e curata, mancarea e ok, am mancat la diverse restaurante si terase. Plus ca e aproape de Mangalia, mai poti merge la o aprovizionare rapida. Ca sa nu mai zic ca e si spitalul din mangalia aproape . Desi nu doresc nimanui sa aibe nevoie de spital in concediu, e totusi un aspect bun de retinut. Noi am avut nevoie anul trecut si dr s-au comportat ok...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Sanziana am vazut ca e o statie de autobuz chiar aprope de hotel.
Spatiul de joaca este ingradit, nu-i foarte mare sa stii dar in afara de acela mai au leagane si 2-3 casute micute de lemn in spatiul verde dintre cele 2 hoteluri.Mie mi-a placut si faptul ca sunt pomi si copii se pot juca la umbra.
Este un frigider micut in camera.
Ca o bila neagra as spune ca mobilierul era vechi.Mie asta nu mi-a placut.
Cand am fost noi un hotel era ocupat cu turisti francezi si unul cu turisti romani.Am vazut ca aveau si animatori dar erau francezi si desfasurau diverse acctivitati cu turistii francezi.
La gradinita nu am fost, nu stiu cum e.Dar nu se plateste nimic in plus.
Nu stiu sa-ti zic despre adancimea piscinei.

Mergi la inceput