*** LA REDOUTE (35)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by nushulica

quote:
Originally posted by Lorenza

Buna dimineata!
A primit cineva cadoul serviciu de masa verde si alb(61492)?Cum e?

e un platou cu 6 farfurii mici de tort si cu paleta pt tort...toate sunt din plastic...sunt dragutze cat de cat fata de alte cadouri merita

Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:

quote:
Originally posted by nushulica

quote:

Buna dimineata!
A primit cineva cadoul serviciu de masa verde si alb(61492)?Cum e?

e un platou cu 6 farfurii mici de tort si cu paleta pt tort...toate sunt din plastic...sunt dragutze cat de cat fata de alte cadouri merita

Multumesc !

da ce comanzi?

Mergi la inceput

Pe marti plecam la munte,in Bucovina, si vreau sa mai lansez o comanda inainte,cred maine,cu mai multe lucruri pentru Radu,copilu',pentru sot vreo cateva si pentru mine doar o camasa si un pantalon de in.Nu prea ma mai atrage nimic in mod deosebit,mi se pare ca am destule,si o sa mai fie si alte ocazii.Deja nu mai stiu unde sa le pun si chiar in vara asta unele lucruri inca nu le-am purtat!Pantofi n-am niciodata destui ,dar la capitolul asta LR nu sunt chiar pe gustul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Lorenza,care sunt pantalonii de in?
M-ar interesa si pe mine.Pune te rog link-ul pentru ca eu nu-i gasesc.
Multumesc !

Monikka

Mergi la inceput

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4805607&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=62&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Daca dai search pe site cu pantalon lin femme o sa-ti gaseasca toti pantalonii de in .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Merci!
N-am stiut caut acum.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cu setul de genti rosii... sorry, dar eu chiar nu le-am gasit nici o intrebuintare. Rucsacelul ma enerveaza rau ca are deschiderea mult prea mica, geanta de umar merge cel mult la plaja (nu se asorteaza la carucior si oricum mai am vreo 2 in genul asta), cealalta gen poseta nu vad in ce ocazie as putea-o purta, iar trollerul... e bun sa-l impinga puiul prin casa si sa-i faca brrrmmm-brrrmmm .

Mergi la inceput

Nici de cadou nu sunt bune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

Buna fetelor,

Am primit ieri comanda din 29 iunie, insa nu am putut intra ca nu am avut net.Ce am observat: eu comanda am facut-o pe 29 dimineata, de regula coletele erau trimise a doua zi. Pe coletul meu, pe eticheta de la collisimo, de regula era trecuta data de a doua zi, insa pe coletul de azi data trimiterii era 6 iulie, asa ca eu cred ca avem de asteptat pt coletele din iulie.
In general sunt multumita de produse. Caut linkurile si le pun.

Spor la cumparaturi.

Mergi la inceput

Asa ma gandeam si eu ,ca posta lor e foarte aglomerata acum cu perioada reducerilor.

Mergi la inceput