*** LA REDOUTE (35)***
Raspunsuri - Pagina 30
felicia74 spune:
apare si in IE
Si eu insist: cum vi se pare centura?
http://www.laredoute.fr/vente-ceinture.aspx?productid=324105561&documentid=494707&categoryid=33016396&single=&hasnext=1&hasprev=1
addya spune:
fetelor, pai eu in 28 am avut 2 colete, si de cand l-am primit pe primul am fost la posta aproape zilnic.
am fost si azi, si tot nimik.
nu ma iau cu sabine, chiar am umblat super finutz cu ea, gen mersi mult pt ajutor etc etc, dar daca nu e si ea finutza la ce mail dulce shi umil am scris apoi schimbam foaia.
problema mea nu e de bani, chiar vroiam produsele alea...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
miki68 spune:
quote:
Originally posted by felicia74
apare si in IE
http://www.laredoute.fr/vente-ceinture.aspx?productid=324105561&documentid=494707&categoryid=33016396&single=&hasnext=1&hasprev=1
Scurta
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
quote:
Originally posted by felicia74
apare si in IE
nu prea e pe gustul meu...altfel ea isi merita banii
Catusha spune:
[quote]Originally posted by addya
[br]fetelor, pai eu in 28 am avut 2 colete, si de cand l-am primit pe primul am fost la posta aproape zilnic.
am fost si azi, si tot nimik.
nu ma iau cu sabine, chiar am umblat super finutz cu ea, gen mersi mult pt ajutor etc etc, dar daca nu e si ea finutza la ce mail dulce shi umil am scris apoi schimbam foaia.
problema mea nu e de bani, chiar vroiam produsele alea...
Adina si Razvan
Addya, vreau sa te incurazej. Dupa cum va spuneam, eu pe 29 am facut 4 comenzi. Pentru 2 din ele mi-a venit aviz pe 13. Pentru celelalte nu am primit nimic, am fost ieri (deci la 5 zile diferenta de la primirea primelor) la posta din proprie initiativa si "tocmai sosisera".
ella_74 spune:
feli,
abia am trimis cecul inapoi si am specificat ca vreau transfer bancar, asa cum mi-a zis Sabine.
Am mai bagat si io o comanda acum si mi-a luat-o ; si eu m-am mirat ca mi-a afisat FR desi eram logata.
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
addya spune:
Catusha, mersi mult de incurajari!
stiu ca mai poate aparea coletul, k doar speranta moare ultima, dar tare as vrea sa pot crea un precedent si sa obtin de la ei celebrul numar de expeditie....
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
gabone77 spune:
buna fetelor. apropos de la redoute uitati ce imi zice mie faimoasa fata de la relatii cu clientii din Ro, Sabine:
Bonjour M Gabriel Taflan,
Hi,
You must not place any orders. You orders will be at present cancelled.
Best regards
Mi se pare o f mare nesimtire i-am dat un mail mai acid si am incercat sa sun in franta dar e mereu ocupat dar am sa mai incerc. Parca ne-ar face vreo favoare luandu-ne banii pe produse.
Alta problema e ca nu mai pot plati cu cardul meu normal imi apare doar American Express ca optiune de plata. Am sa incerc sa imi fac din ala si sa cumpar ceva sau imi fac alt cont. Oricum sunt dezamagit de realtia lor cu clientii e sub orice critica.
Toate bune si pupati copiii.