*** LA REDOUTE (35)***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

in schimb vad ca se pot vizualiza toate culorile disponibile acum la multe produse ceea ce inainte nu se putea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

fetelor, eu inca n-am primit coletul restant din 28.06
drept pentru care am compus o scrisorica frumoasa shi eleganta in care am cerut bineinteles nr de exp externa (stiu precis ca nu mi-l da, da's sadica)si dupa care m-am lansat in explicatii de ce am nevoie, ca nu pot reclama la posta fara el etc etc.

daca madam sabine indrazneste sa-mi spuna k nu mai livreaza in ro, am sa o intreb de cand si de ce clientii nu au fost anuntati.

oricum, pachetu e de vreo 52 euroi si nu prea am de gand sa-i fac cadou la LR.

acum intrebarea este: cine a optat pentru rambursare in cont cat a platit comision??? stiu ca la cec ma vor ciuguli la banca de cel putin 10 euroi...

va tin la curent..poate totusi apare coletu.

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Addya, dar la posta ai incercat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mama, acum reducerile sunt scrise cu roz, e o explozie de culoare pe pagina de ma doare capul

Addya la BCR comisionul e de 6 euro si primesti banii pe 24 septembrie.
Dar cel mai bine deschizi cont in valuta ceri sa-ti verse euroii in el si gata.

Apropo, Ella ai primit banii de la LR?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata si io cu comanda....asa linistita ma simt cu cardul gol, ma pun pe asteptat acum. I-am mai luat Mirunei ceva hainute (mai maricele insa, cred ca o sa-i vina la anul), inca o lenjerie de pat si ceva mizilicuri ptr mine si tati

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

beyyy eu insistvoua va apare campul ala unde trebuie sa te loghezi??ca la mine nu apare

addya du-te si la posta inainte sa te iei cu sabine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

la mine nu apare campul de logare..io m-am dus prin "suivi" si de acolo m-am logat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

da, in mozzila apare

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

la mine in firefox apare campul, ie nu am.

Mergi la inceput

m-am dus si eu prin suivi si m-am ;logat...ce e ciudat este ca imi aparea in cos la comanda tara france si atunci mi-a sarit sufletul am zis ca nu mai livreaza in ro dar pe urma am selectat ro si vad ca merge...e ciudat ca eu intru de la acelasi calculator si n-am selectat niciodata franta...dar ma rog bine ca merge

Mergi la inceput