*** LA REDOUTE (35)***
Raspunsuri - Pagina 28
madau spune:
Carolinah ai grija ca asternuturile alea de la IKEA sunt fara cearcea de pat..ai doar pernele si pilota. Nu stiu daca stiai...dar am zis sa-ti spun oricum ![]()
Catusha mai nu stiu cum se face ca de fiecare data..."abia au ajuns coletele". Cred ca merita ceva
astea la posta.
Frumoase hainute fetelor, sa le purtati sanatoase...azi am alimentat si eu cardul, culc fata si ma pun pe "redoutat"
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Catusha spune:
quote:
Originally posted by ella_74
catusha, geanta de care zici tu ca e mica e super misto, am primit-o si eu pe negru, doar ca are un miros ciudat, ca de altfel toate hainele LR
Ella, mamica de David (24.04.2007)
Tot pe negru am luat-o si eu. N-am zis ca nu e misto, decit ca as fi vrut sa fie mai mare, eu am un portofel cit jumate de geanta, bashka celelalte kakatzishuri. Cit priveste mirosul, nu l-am sesizat, dar nici n-am stat sa imi bag nasul in ea. Din toate produsele LR pe care le-am primit eu singurul care chiar PUTZEA era geanta maro venita impreuna cu lotul de bagaje rosii, pe care am si azvirlit-o imediat.
Off topic Ella, ca o gravida in 7 luni ce ma aflu nu pot decit sa te felicit si sa recunosc ca pleznesc de pizma pentru forma fizica in care esti la asta scurt timp dupa nastere.

alia_ro spune:
quote:
Originally posted by ella_74
da acina, aia sunt adidasii Amelie Mauresmo dar nu mai sunt 18 eur din pacate.
catusha, geanta de care zici tu ca e mica e super misto, am primit-o si eu pe negru, doar ca are un miros ciudat, ca de altfel toate hainele LR
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
cum adica un miros ciudat? pai nu sunt noi???
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
felicia74 spune:
alia noi, adica nefolosite, dar cine stie de cand stau prin depozite![]()
Mai, numai eu n-am primit cadouri urat mirositoare? Nu ca le-as duce dorul...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ella_74 spune:
Pai Catusha, geanta neagra a venit intr-o punga pe care era un avertisment ceva gen pericol de intoxicare, cred ca e tratata cu ceva substante, ca am vazut ca e nitel prespalata.
Si off topic, toata admiratia ca esti la al3 -lea bebe, meriti 10 statui, mie nu-mi mai trebuie altul, ca al meu e asa naravash si urlator si fara ajutor cred ca acum eram la ospiciu; si de stres, nesomn si alaptat des cum naiba sa nu slabesti?![]()
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
nushulica spune:
am intrat si eu acum pe redoute si imi apar preturile cu un scris tare ciudat...nu se mai intelege ce reducere e...e scris totul cu negru si foarte greu de urmarit
oare de ce apare asa??
Catusha spune:
[quote]Originally posted by ella_74
Pai Catusha, geanta neagra a venit intr-o punga pe care era un avertisment ceva gen pericol de intoxicare, cred ca e tratata cu ceva substante, ca am vazut ca e nitel prespalata.
Si off topic, toata admiratia ca esti la al3 -lea bebe, meriti 10 statui, mie nu-mi mai trebuie altul, ca al meu e asa naravash si urlator si fara ajutor cred ca acum eram la ospiciu; si de stres, nesomn si alaptat des cum naiba sa nu slabesti?![]()
Geanta neagra a venit intr-o punga de plastic rosie, insotita si de un saculet de pinza de tinut geanta in ea, saculet imprimat cu flori/stelutze din alea l'unite de la redoute
N-am vazut nici un avertisment, dar e drept ca nu pot sa neg ca era, caci eu sint omul care ce face el mai intii cind cumpara ceva? Prima data arunca instructiunile de folosire / certificatul de garantie / eticheta cu instructiunile de spalare / taie nasturii de rezerva etc, si orice altceva i-ar trebui / folosi mai tirziu... 
Cit priveste bebe no 3, da, ai dreptate
, merit niste statui, dar cum nu mi le ridica nimeni ma multumesc cu comenzi LR din cind in cind
.
felicia74 spune:
da, au bagat scris in Times New Roman si e greu de urmarit![]()
Eu am alta problema: cand deschid fereastra de la "agrandir" nu-mi apare produsul. Voua vi se intampla?
Ia uitati ce frumusete:
www.laredoute.fr/vente-la-saharienne-active-wear.aspx?productid=324095981&documentid=321407&single=true" target="_blank">La saharienne ACTIVE WEAR
chiara.2005 spune:
Si eu am avut probleme toata ziua cu site-ul ...si in plus am mai si primit un e-mail de la Sabine cum ca nu mai livreaza in Romania. Cum o supara careva cu o intrebare cum trimite e-mailul respectiv...cred ca il are gata pregatit :) si il trimite in speranta ca poate ne descurajeaza pe astea care ne permitem sa o deranjam.