*** LA REDOUTE (35)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by miki68

So, m-am uitat in colet. Mare tzeapa am luat cu "balerini" chocolat!http://www.laredoute.fr/vente-la-ballerine-crochet-active-wear.aspx?productid=324098592&documentid=321407&categoryid=32411507&single=true&hasnext=1&hasprev=1( Niste tenisi ordinari cu care, zau, nu stiu ce pot face.

Aoleu, si eu ii astept pe astia, e drept ca pe negru . Acum vad ca sunt vreo 11 eu, eu macar i-am comandat cu 3 .
In acelasi pachet am luat si sandalele "compenses" cu 3 euro, am o senzatie ca nici ele nu-mi vor folosi la nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by maria_alexia

quote:
Originally posted by miki68

So, m-am uitat in colet. Mare tzeapa am luat cu "balerini" chocolat!http://www.laredoute.fr/vente-la-ballerine-crochet-active-wear.aspx?productid=324098592&documentid=321407&categoryid=32411507&single=true&hasnext=1&hasprev=1( Niste tenisi ordinari cu care, zau, nu stiu ce pot face.

Aoleu, si eu ii astept pe astia, e drept ca pe negru . Acum vad ca sunt vreo 11 eu, eu macar i-am comandat cu 3 .
In acelasi pachet am luat si sandalele "compenses" cu 3 euro, am o senzatie ca nici ele nu-mi vor folosi la nimic

ba sandalele la 3 euro sunt ok sa stii eu le-am primit si le-am incaltat deja de cateva ori...am luat si pentru sora mea si le poarta si ea

intr-adevar balerinii aia sunt oribili

sa sper azi la comanda din 30?

Mergi la inceput

bun, macar cu o pereche din 2 sa ma aleg
si eu tot la comanda din 30 sper...
parca din 30 inca n-a ajuns inca niciuna, nu ?

Mergi la inceput

am capiat de tot fetelorn-am nicio comanda data pe 30 nu stiu de unde m-am luat eu cu comanda din 30 iunie

mai am doar iulie 2,3 si 9 asa ca nu mai sper saptamana asta la vreun colet doar pe luni poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Buna fetelor, nu mai stiu care din voi zicea ca vrea trusa de farduri si nu merge codul. Am gasit unul care merge: levre - iti da si o reducere da' nu e prea interesanta acum cand mai sunt inca solduri (50€/115€ d'achats + une palette de maquillage torrente en cadeau, valable sur pages vertes)

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

croco mersic! Merge codul si-l voi folosi data viitoare.

Nushu crezi ca nu vin saptamana asta comenzile de pe 2-3? Pai eu cu 5 cand sa-l astept?

Pe forumul francez se discuta despre sacul de dormit cu defecte. Se plang unele ca n-au primit nicio scrisoare LR. Tare ma mananca degetele sa scriu ceva

Mergi la inceput

feli pai tu nu vezi ca inca nu-s venite toate comenzile din 29? de aia nici nu sper sa apara mai rpd de saptamana viitoare comenzile din 2-3

asta e macar stim ca ajung sigur dar sunt decalate din cauza "propriului succes al LR"

Mergi la inceput

Uitasem: si pe mine ma astepta ieri celebra scrisoare de la LR cu returul sacului de dormit. Dar mi-am facut socoteala asa: pana-l trimit si platesc expedierea, pana-mi incasez cecul - la cat vad ca dureaza si cat mai ramane din el dupa ce-si iau bancile comisionul - mai merita ?? Mai bine-i scot capsele si-i pun snururi, sa stiu o treaba sigura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

eu am trimis comanda pe 10, si alta ieri pe 16.
oare deci mai devreme de 20 sa nu ma astept la prima?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Unde pot vedea trusa de machiaj care se ofera cadou? Ce contine?
La blugi in general marimile corespund? si ce insemna paginile verzi , cele cu prix vert?

Mergi la inceput