*** LA REDOUTE (35)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by ella_74

hello,

mai are cineva comanda dn 29 iunie nesosita?
ca io nici azi n-am aviz...si vaz in provincie au venit

Ella, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Du-te la posta si intreaba de colet pt. ca eu nu am primit aviz nici pt. cel de pe 27, nici pt. cel de pe 29 luat azi.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

miki68,

cred ca asa fac...dar mi-aduc aminte ca la reducerile din ian-febr toate coletele mi-au venit la timp, de asta nu inteleg de ce e nebunia asta acum.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ella_74

miki68,

cred ca asa fac...dar mi-aduc aminte ca la reducerile din ian-febr toate coletele mi-au venit la timp, de asta nu inteleg de ce e nebunia asta acum.

Ella, mamica de David (24.04.2007)

Si mie mi-au venit toate coletele la timp (maxim 8 zile), cu exceptia celui din 29 (18 zile).

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Sotul meu ma tot injura ca el nu a reusit sa isi ia nici macar o pereche de adidasi 9a avut in 2 colete din cele disparute si a ramas fara...). Acum sa dea naiba daca gasesc la vreunii din cei care ne plac cum arata masura 42.... Am incercat si din catalog o groaza de coduri, nu par sa dau de un adidas disponibil...si i-am promis ca ii iau si lui. Ce sa-i fac nene, la ei vad ca nu-s redusi la 10 euro ca la noi.

Bulgaria, 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Plec la Breaza in 10 minute. Va pup si spor la shoping!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pa fericito! Ce n-as da sa scap de Bucurestiul asta si eu mai ales cand citesc ce anunta astia ca vine!

Bulgaria, 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

Plec la Breaza in 10 minute. Va pup si spor la shoping!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Bravo Claudia! Parca te-a facut mami a ta in carutza (e o "vorba" moldoveneasca). Tot pe drumuri esti. Eu pe 1 intru in concediu si nu pot pleca nicaieri ca n-am cu cine lasa matzii.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

miki am primit si eu prosopul ala rbk dar nu e chiar asa nasoladik eu zic ca in loc de inca un set de farfurii de plastic asta e chiar bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

heloo gagici,

am revenit si eu acasa de la mama nu va mai pove ce bine a fost vorba aia "ca la mama acasa" ,sunt in sfarsit odihnita.

am primit azi coletul din 29.o6 cel in care erau si produse ale denisabia,eu am luat sabotii nike super si ceva pantalonasi pt Sorana ,poate punem maine impreuna cu Denisa linkuri.

am vazut ca vb de gentile rosii ,mie imi sunt utile pt bagajul pt Sorana ,in geanta tip troler iam pus hainele iar in geanta de umar lapte praf ,canite, sticla de lapte .asa ca eu ma declar multumita de ele.

cine, ce mai comanda?????????

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Buna seara fetelor
Am si eu o dilema. Am primit astazi un e-mail de la "La redoute" in care imi aduc la cunostinta un cod de reducere de 20 euro + livration gratuitte" cu urmatoarele conditii:
Offre valable 3 semaines à compter de la date d'envoi de cet e-mail pour un montant minimum de 55€ d'achats sur les pages et boutiques de laredoute.fr FEMME, LINGERIE, BEAUTE/BIEN ETRE, ENFANT, HOMME, SPORT, LINGE DE MAISON, LITERIE et MOBILIER sur la collection Printemps Eté 2007 et Automne Hiver 2007 de La Redoute, sur laredoute.fr, hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités, prix minis, prix futés et prix rouges, prix verts, sauf pages Christian Lacroix, et pages Calvin Klein. Non cumulable avec une autre offre. Bon de réduction strictement personnel non cessible à un tiers et limité à une seule commande. La réduction sera répartie sur chacun des articles, et éventuellement au fur et à mesure de leur facturation. Non valable en rendez-vous Shopping, sur minitel et sur Redoutel.

** La gratuité de la livraison ne s’applique pas aux commandes comportant un article encombrant (coût normal de la livraison : à partir de 15 €). La livraison s’entend dès la participation aux frais de traitement du colis. Offre non cumulable, valable 3 semaines à compter de la date d'envoi de cet e-mail.

Ma lamureste si pe mine cineva ce am de facut ca sa pot beneficia de reducere?

Am umplut iar cosul si as vrea sa dau drumul la inca o comanda

katthy

Mergi la inceput