*** LA REDOUTE (35)***
Raspunsuri - Pagina 11
Bratu Monica spune:
Nushulica
Ce genti imi recomanzi la coduri cadou?Care sunt cele verzi care va plac la majoritatea?Sau sac verte amande e acelasi lucru?
Stiu ca sunt si unele roz cu maner maro?
Ca sfat imi dai?
Merci mult!
Monikka
tania-z spune:
fetelor, ce-mi place de voi cand puneti linkuri! Imi clatesc okii si ma si inspir in acelasi timp. Abia astept sa-mi vina si mie coletele sa impartasesc si eu cu voi ce nebunii am cumparat.
In legatura cu gentile rosii, sunt sigura ca parerile sunt impartite, in functie de necesitatile fiecareia. De exemplu, in cazul meu, sunt ULTRA-UTILE, nu toate, dar 3 sunt folosite la greu:
- geanta tip poseta o iau la plimbarea cu carutul, se agata perfect de manere si pot baga in ea, apa, schimburi, o gecuta etc... In plus, carutul nostru e rosu cu negru, asa ca se si asorteaza ![]()
- im weekend il duc pe pitik cate 2 zile la bunici, asa ca folosim la greu inca 2 genti rosii:
- trolerul - pt haine, papuci si cosmeticale
- geanta de umar - biberoane, lapte, biscuiti si tot ce are legatura cu papa.
Asa ca gentile noastre cunt deja "specializate". Si in concediu ne-au prins tare bine.
Tania
29+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
claujro spune:
Neata!
Am venit aseara, tarziu...dupa 7000 km prin Europa. Va scriu pe scurt traseul: Budapesta, Viena, Salzburg, Innsbruk, Milano,
Novara, Genova, Torino, Mont Blanc, Geneva, Laussane, Heidelberg, Manheim, Strasbourg, Baden-Baden, Nurnberg, Regensburg si restul oraselor mai mici de care nu-mi amintesc acum.... Concluzia: "Si Romania are farmecul ei"
O sa pun poze.
De cand am venit sunt cam dezorientata si dezorganizata si ma coplesetse totul, casa, copiii...trebuie sa-mi intru in ritm.
Saptamana trecuta am primit cele 3 colete LR, nu am nici o restanta la ei. Nici nu le-am scs din pungi, m-am uitata un pic la ele...sunt multumita de toat,e. Oricum, nu exista pe nicaieri prin Europa, produse asa ieftine ca pe LR, oricate reduceri ar fi la ei in magazine. LR sa traiasca!!!! 
Voi pleca la Breaza cu copiii, sa-i scot din caldura asta si acolo nu voi avea net...asa ca nu voi mai da nici o comanda deocamdata. Daca dispar iar sa stiti ca sunt la Breaza.
Feli, nu stiu ce sa fac cu satele, le abandonez, ce sa fac, luati voi, tribul satul meu...
Va pup si revin cand mai apuc...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Lorenza spune:
Buna dimineata!
Claudia,bine ai venit!Sper ca ai sacul plin de amintiri placute!
Stie cineva ce inseamna cache pot?
Catusha spune:
Salutare, redutistelor! Mi-ati lipsit in concediu. A fost destul de scurt dupa parerea mea, doar 2 sapatmini, dar am bagat si mare (Bulgaria), si munte (Voineasa), asa ca fetele mele au gustat din fiecare. Singura neplacere a fost faptul ca pt o gravida in luna a 7-a ca mine, mersul cu masina atitea sute de km nu e tocmai o placere.
Dar a trecut, si acum sint din nou in cimpul muncii. Oricum de-abia asteptam sa ma intorc la job sa ma pun la curent cu ultimele noutati LR.
Referitor la concediu, vreau doar sa va mai spun ca am folosit cu drag si succes produse LR: geanta izoterma,costumele de baie LR de gravida, costume de baie pt fetele mele, prosoapele de plaja...
Eu am citeva comenzi pe drum, am primit avize cit am lipsit, astazi ma duc sa le ridic. E vorba de comenzile pe care le-am facut ca disperata inainte de concediu, pe 29, de frica ca nu mai apuc nimic la intoarcere, si bine am si facut, ca f putine produse din ce am comandat mai sint sau au deja preturi mult mai mari.
croco21 spune:
Claudia, bine ai revenit! Abia astept sa vad pozele. Prin Italia n-ai trecut? Unde ti-a placut cel mai mult? Eu plec peste o luna in Italia, sper sa fie frumos.
Croco
felicia74 spune:
Claujro, Catusha bine ati revenit!
Clau, da-le-n incolo de sate, eu deja m-am saturat de joc.
Dar mai dau cate o comanda-2.
La mine apare ca inactiv codul ptr trusa de machiaj, cred ca am ratat-o...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Claudia, Catusha bine ati revenit!!!!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Giova spune:

eu nici urma de aviz pt. comanda din 1 iulie
.
azi dim. vroiam sa-i dau piticului salopeta de blugi si s-a desprins inca o capsa. acum are bretele dar la ce folos
asa sunt toate chestiile cu capse si de blug? sau am avut eu ghinionul sa primesc o salopeta proasta?
idei cum sa-i prind bretelele? am alte capse de la alte salopete, dar tot cate 1. oricum diferenta s-ar vedea, ca e plin de capse la buzunare.
bine ati venit fetele din vacante!!!
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
roxygeo spune:
Buna ziua!
Am si io o intrebare: as vrea sa comand niste cizme de pe lr...da` nu stiu cum e cu plata, am card visa de la BRD...e bun? si cum trebuie sa procedez daca vreau sa vina la alta adresa sau pe alt nume, dar sa platesc eu?
Multumesc