Porumb fiert

Porumb fiert | Autor: razvan2007

Link direct la acest mesaj

Exista cumva vreo problema cu consumul de porumb fiert daca alaptez.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Cat timp are bebelusul?

E bine sa nu manaci porumb fiert pentru ca da gaze.....

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu am mancat si nu a avut nimic fetita mea.Are 3 luni si jumatate.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

potzi minca tot ce nu-tzi face tzie rau,daca tzie itzi face rau atunci shi bb-ului ii face.
eu am fost la o clinica specializata in lactanta materna (in venezuela)cind bb avea citeva luni ,iar eu tzineam un regim strict ,nu cafea ,nu fasole,vaeza,etc etc.la clinica chiar mi-au indicat sa maninc de toate ,ca shi bb sa se obisnuiasca cu gusturile.am inceput sa maninc shi nu am avut nici o problema de colici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Nu exista nici o problema daca puiul tau il suporta, si asta e valabil pentru toate alimentele. Cu cat mananci mai variat (chiar si usturoi, ceapa), cu atat mai bine, cel mic se va invata cu toate gusturile si nu va fi un viitor mofturos.

Ramane doar sa observi cum reactioneaza el. Eu am mancat ce imi cadea bine, dar am observat ca daca mancam struguri, cea mica facea diaree. Mai intai am zis ca mi s-a parut, dar s-a repetat situatia.

Iar cand a trecut pe mancare adevarat si singura, am descoperit ca atunci cand mananca struguri intradevar face diaree, desi ii plac, dar am grija sa nu ii dau prea multi.
Iar dupa porumb fiert e innebunita, ca si mine de altfel.

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Si eu alaptez si onsum porumb fiert. Nu am observat nici o modificare in comportamentul Cristinei:agitatie, crampe sau gaze.Inceraca-l totusi si vezi dupa.Lasa instinctul matern sa functioneze. Sanatate!

Mergi la inceput