Mamici de iulie-august 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Andra ce emotii am cand anunta cate o fata dintre cele neprogramate ca pleaca la spital. Sa te ajute Dumnezeu sa fie bine. Eu zic sa mananci ceva, in cazul in care intri in travaliu nemancata e cam rau. Uite aici pentru incurajare .

V-am zis eu ca se naste numai in gasca.

Lia, Nico, multumesc frumos pentru urari.
Lia eu cred ca in cazul tau ar cam trebui sa-ti faci bagajul. Ma gandesc ca esti deja la termen si tu tot ai avut contractii.

Dana S40 cu Daria Stefania

AMR 6 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Karligutza chiar vrea sa nasca fara epidurala. Curajoasa fata. Mititica ce se chinuie. De azi-noapte.
Hai Karli
Hai karli
hai Karli

Dana S40 cu Daria Stefania

AMR 6 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Andra, bafta muuuulta! Sa fie intr-un ceas bun!!
Karligutzo, suntem mandre de tine! Strange din dinti si adu fata acasa!!!
Jadi, spor la alaptat!
Dana, m-am apucat deja sa-mi pun toate cele impreuna, macar in acelasi loc sa fie, daca nu deja in geanta. Mai trebuie sa calc ceva hainutze pentru Miruna, sa fie pregatite. Lista cu ultimele cumparaturi s-a impartit intre mama si sot, deci pe la amiaza va fi totul gata. Oricum se pare ca ne-am razdandit cu nascutul. A fost numai un exercitiu! Stiti voi, ca in armata!

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 3 saptamani si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

ANDRA, multa bafta, nastere usoara...Doamne mi s-a facut pielea de gaina pe mine!!!!
Karliugutzo nu te lasa, hai ca mult a fost putin mai este...mai frate da ce am, ma ia si cu plans si cu frica si cu toate alea....

37+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata .

Doarme bebe si m-am repezit sa vad cine a mai nascut.

Andreea, FELICITARI! sa-ti traiasca voinicelul Radu Stefan( il cheama ca pe primarul nostru ) , sa fie sanatos si mancacios si pt mami refacere rapida si viata usoara dupa nastere!

Karligutz , uite aici la greu si de la mine : Sunt alaturi de tine si iti tin pumnii sa nasti mai repede si sa nu mai doara! abi astept sa ne anunti ce si cum!

pt AndraZ
pt BBPuck
pt Estecri
Nasteri usoare si bebei sanatosi!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/detail/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Eu am inteles ca Andra merge doar la control diseara, si nu ca ar naste azi, dar uite niste si de la mine! Astept vesti diseara cind vii de la dr.
Dana, la multi ani sotului! Am rinjit cind am citit despre cadoul de anul trecut, ai fost .

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dana, sa-ti traiasca sotul si sa aveti viata lunga si fericita impreuna!

Eu ma cam lupt cu depresia postnatala.. plang ca proasta degeaba de-mi vine sa apelez la zidul acela demult uitat . Cica e normal, se intampla, dar mie nu-mi mai trece!! nici macar n-am motive serioase, doar ca m-apuca jalea cand raman singura cu bebe! nu mi-e teama, ma descurc bine, dar pur si simplu ma simt singura rau si ma ia plansul! mama trebuie sa mai mearga si pe la firma, sotul meu a inceput serviciul si n-re incotro... nu stiu ce sa fac ca sa scap de asta! daca astept sa-mi treaca degeaba si ma tine mai mult?! deja cred ca se cam satura familia si al meu sot de lacrimile mele de crocodil...ma simt vinovata si de asta, ca-i stresez cu starile mele..Nu m-am gandit ca o sa devin plangacioasa, eu care ma credeam mare si tare!
Scuze ca m-am plans pe-aici , dar poate mai e cineva in situatia mea si am cu cine sa mai vb despre asta.

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/detail/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Andicu, dar nu esti singurica deloc!! Uite cate suntem aici pe langa tine! Eu una citesc cu creionul in mana tot ce postati voi, proaspetele mamici, fiindca totul mi se pare important. Nu-ti face probleme, ca va trece perioada asta si chiar esti fata aceea puternica si tare care mi-e mie draga! Uite un stol de pentru tine!

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 3 saptamani si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna dimineata!!!

Bafta fetelor care trebuie sa nasca astazi! Sa aveti parte de nastere usoara si de bebelusi sanatosi si mancaciosi!

Andicu fata frumoasa, imi amintesc de mine dupa ce l-am nascut pe Stefi. Era suficient sa-mi arate cineva un deget si ma apuca plansul instantaneu. Bine, la mine era si depresia faptului ca Stefi plangea intruna de foame iar eu nu aveam suficient lapte, asa ca si mai nasol. Va trece, ai sa vezi, cam imediat ce va face bb o luna si jumatate, cand obisnuita cica e instalata intre tine si el. (adica cele 40 zile de lauzie intr-adevar sunt reale pentru multe dintre noi...) Ca si sfat, incearca cand doarme bb sa faci ceva ce iti place, ce "te unge la suflet", sa citesti ceva placut, sa te dai pe forum, sa vorbesti la telefon cu o prietena...Si de cate ori ai ocazia de a-l lasa pe bb cu cineva, iesi afara si te plimba sau mergi la cumparaturi(terapie nu gluma pentru noi femeile...) sau mergi la o cafea la o prietena...Pe mine m-a ajutat extrem de mult si am sa-i multumesc mereu pentru asta, ca eram vecina cu o colega de odisee care a nascut cu trei saptamani inaintea mea. De cate ori eram disperata o sunam, sau daca puteam sa ne lasam o ora - doua bebelusii cu bunicile sau tatii, ieseam prin "piata" sau la o cafea...A functionat sa stii. Asa ca "rabdare si iar rabdare" ca trece, nimic nu dureaza o vesnicie...De regula, am inteles e normal sa apara la primul copil depresia postnatala pentru ca schimbarile din viata noastra sunt prea mari si prea importante...Bafta multa, si daca mai ai nevoie de indrumari, spune-mi, zau ca sunt experta in depresie postnatala...Sper sa nu am parte de ea si acum la bb 2...

Alina, Nico, spuneti-mi va rog, cate injectii ati facut si la cat timp?? Mie mi-a recomandat trei zile la rand, cate una la 12 ore. O fi ok, voi ce spuneti???

Pup fetele si mai intru sa aflu vesti...

Carmen34+ si Stefi3 ani

poze carmen&baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by andutzy
la noi e industrie adevarata ca eu nu am voie sa arunc nimic coji de legume, fructe, coji de oua ca le strang in pungi si le dau sotului sa ingrase pamantul, deci nu cred ca al tau e mai nebun ca al meu!
![/green]

AndraSapt37 cu Horia Andrei siDragos Alexandru[/b][/font=Comic Sans

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Ba da, ca aici se cheama natural compost si cam toata lumea strange resturile menajere ca sa ingrase pamantul. Deci ai putea zice ca al tau ajuta la reciclare, sa-i vezi aici pe astia sunt disperati.

Luna 35 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput