Mamici de iulie-august 2007 (78)
Raspunsuri - Pagina 14
Luna1 spune:
Mada
Si aici sunt reduceri imense peste tot, pana la 75%, m-am imbolnavit, si pt bbi (cel putin cred ca daca nu ma stapaneam un pic azi nu stiu unde ajungeam, aveau la bluzite de vara pt bebeluse reduse la 1,50 lire de la 10 lire, asta doar un exemplu, dar mi-am dat seama ca fie-mea va fi asa mica putin doar si apoi vine iarna iar reducerile erau la astea de vara) si sunt si pentru adulti. Si eu mai cumpar de nervi iar azi mi-as fi luat blugi de negravida pt dupa dar mai incap eu in ei?
Alexi felicitari pt hotararea luata si te astept sa scapam la cumparaturi. Iti dai seama ca atunci o sa fiu si mai depresiva ca stau acasa deci trebuie sa cheltui si mai mult.
Fetelor va zic sincer ca ma simt vinovata cand cumpar aici la redduceri si stiu ca aceleasi firme in Romania jecmanesc clientii de bani. Adica i-am luat blugi lui fie-miu azi redusi la 7 lire de la 20. Ma enervez ca stiu ca in Romania nu fac asa ceva magarii, fie iarna fie vara.
Luna 35 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
Ioana75 spune:
Timi, si la mine tot ultima zi de lucru; deci mai sint mamici muncitoare pina in al 11-lea ceas.
paticut, ma bucur ca a iesit la fel. Cum se masoara rezultatele astea, 1/16 e mai bun sau mai prost ca 1/32?
Tizo, ai pierdut tot lichidul fara sa-ti dai seama deloc?
Lia, ma bucur ca ati iesit bine la control.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Timi07 spune:
Ioana eu voiam sa lucrez pana in ultima saptamana, acum cand ma gandesc nu stiu ce-o fi fost in mintea mea, bine ca m-au obligat sa-mi iau concediu cu 2 saptamani inainte de termen. Desi daca ma gandesc bine maternitatea e la 5 minute de servici.....
Timi
37+
Ioana75 spune:
Timi, asa vroiam si eu sa stau pina in ultima saptamina. La fel, maternitatea e f aproape de serviciu. M-au speriat niste dureri saptamina asta si am zis sa-mi iau si eu totusi niste zile inainte.
Antoanela23 spune:
Cucu- bau,
Doua zile am lipsit si vad ca v-ati pus pe treaba, bravos natiune!
Deci, felicitari proaspetelor mamici, Olgutza, Ghinetz, Nicoll, Andreeac si Siminoc, sa va traiasca bebelusi, sa fiti sanatosi cu totii. Laptic mult si bebei mancaciosi!
Tin pumnii fetelor care nasc azi!
Alina(Anya20), bine ati venit acasa . M-am gandit des la voi si ma bucur ca sunteti bine.
Ioana, , gata, pui manusile in cui? Bravo, conjed placut pana la termen.
Dana, La multi ani sotului, multa sanatate!
Nu am citit tot din urma, dar oricum va pup pe toate.
Noi am fost ieri la pediatru cu pitica, e totul bine, a luat 600 gr si aprx 3cm in 2sapt si jumate.
Pupaturi si we placut,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
Ioana75 spune:
Anto, mersic. Weekend placut si voua! Felicitari pentru Sonia, ce bine a crescut.
Luna, asa e, la noi isi bat joc cu reducerile, reduc doar citeva chestii, cele nashpa, etc.
arhdy spune:
Buna ziua fetelor. Vad ca v-ati pus pe nascut. Bravo. Felicitari celor care sunt deja mamici si nastere usoara si fara complicatii celor care se pregatesc.
Eu azi am pregatit lucrurile pentru petrecerea de maine. Eu trebuie sa nasc si eu ma duc la nunta. Glumesc, ca daca nu era nunta surorii mele nu ma duceam nicaieri, dar asa nu pot sa trag chiulul. Am sperat sa nu nasc pana duminica si sper sa nu se intample tocmai acum. Mai ales ca de ieri a inceput sa se miste mai des, sa am contractii mai dureroase si sa ma taie rau de tot jos. Acum o sa vad, poate de la nunta ma duc direct la spital.
Am uitat sa spun ca azi implinim 38 saptamani si intram in saptamana 39. Mai avem putin de tot.
Pupici.
Diana 38+ si Alexandra Maria
mai avem 14 zile
paticut spune:
Hei Ioana.. ce esti rea! si eu sunt om al muncii inca ca si RalucaPio de altfel si stii ce..? inca mai vin vreo saptamana -doua...daca-oi mai putea...
rezultatul de 1/6 este mult mai bun ca 1/32 dar si 1/32 e mult mai bun decat 1/240 cat am auzit ca e grav si trebuie intervenit cu cezariana de urgenta. asa ca stam bine amandoua..
asteptam vesti de la bebei...si mamici fericite
paticut 35+ cu Rares
oaana spune:
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI,sa aveti bebei sanatosi si papaciosi.
SI NASTERE USOARA CELOR CARE VOR ADUCE AZI BEBEII PE LUME
ANDICU,eu am avut depresie puternica dupa ce l-am nascut pe Iosua.Cel mai bine ajuta comunicarea,sa ai pe cineva cu care sa vorbesti tot timpul,eu nu am inteles lucrul acesta si nu dadeam drumul la nimeni la usa.si rau am facut...
ai grija de tine,sa ai pe cineva tot timpul langa tine.
Mie mi s-a lasat burtica,ceea ce arata ca nu mai am foarte mult,dar sper sa nu vina bebe maine,ca merg la ziua fetitei unei prietene,sper sa nu ma apuce pe acolo.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON
poze Iosua
MAI SUNT 12 ZILE(TEORETIC)
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
liadorian spune:
Ioana, !
Anto, felicitari fetitei tale care se grabeste sa creasca mare si frumoasa!
Diana, distractie placuta la nunta! Las' ca-ti prinde bine un pic de relaxare inainte de marele eveniment, numai sa te poti relaxa.
Mai, ce ma enervati astea cu muncile voastre! La cratita toata lumea!!! Pai cum vine asta?! Eu intretinuta de cateva luni si voi...
LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 3 saptamani si apoi...