Mamici de septembrie-octombrie 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
kriss79 spune:
Ayumi, felicitari mamico! Sa iti creasca sanatosi baietii!! Esti prima noastra mamica
fetelor, v-ati distrat la intalneala? am sa ma uit si eu pe poze..dar acum sunt in contra timp..
va pup
Burtik
Cristina 25+
![](gravida.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
devylla spune:
AYUMI nu-mi vine a crede!!!!
FELICITARI Domane ajuta!!!
Sa-ti traiasca puisorii si sa fi-ti sanatosi!!!
VA pup!
Sabina Y. 30+
japonia prin ochii unui amator
iuli8700 spune:
Ayumi,felicitari pentru bebelusi!! Sa fie sanatosi, voinici cat mai repede ca sa-i poti lua acasa cat de curand!
Mai fetelor, Annisia parca a avut o presimtire de ne tot dadea exemple de la celelalte odisei cat de repede au inceput cu nasterile.
Deci ar trebui modificat in listuta(cine are parola) ca avem deja 2 baietei!!!
Iuli31+
Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra
rodicamaries spune:
Ayumi !!! Felicitari mamico!, nu te necaji, bebeii o sa fie bine, si tu la fel... multa sanatate din partea noastra, deocamdata suntem viitoare mamici
, tu te poti lauda ca esti mamica...
Apropo, cred ca ieri vorbeam de medici trasniti, uite ca a trebuit s-o vizitez si eu pe doctorita mea de familie, aveam nevoie de concediu medical (prenatalul). Daca tot am mers acolo a zis asistentelor sa-mi faca masuratorile, peste burta 105, kg 72, le-am zis asistentelor ca nu-i bun cantarul, pentru ca eu m-am cantarit acasa si am 68, m-am cantarit si la o prietena si tot 68 am avut, cand pe cantarul ei 72, n-ar fi fost mare problema, dar iese doctorita si cand vede kilogramele, imi da replica : prea multe kilograme ati pus, ma ingrijoreaza lucrul asta!(eu am inceput sarcina la 65 kg), ori femeia aia nu-i normala, ori intradevar am pus eu prea multe kilograme (7- dupa cantarul lor), apoi ce sa mai zica Anisia care zicea de ceva peste 15 kg? Am venit foarte nervoasa, bine ca mi-a trecut. Scuze ca mi-am descarcat off-ul aici
Pupici. Rodica 30+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev259pr_.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alehiam/alehiam.jpg)
alehiam spune:
Felicitari AYUMI! Sa-ti traiasca puiutii! sa fie mancaciosi, sanatosi si sa-ti aduca numai bucurii
Asteptam si datele despre ei... ca sa ne trecem in listutza prima mamica (data nasterii, ora nasterii, numele lor, greutate, lungime, tipul de nastere, etc )
Mad
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
kriss79 spune:
Am vazut pozele..ca nu m-am putut abtinesunteti toate tare frumusele..si ce burtici
mi-am masurat si eu burtica ieri..am 109!
Burtik
Cristina 25+
![](gravida.gif)
sim_stoian spune:
Bianca, felicitari pentru bebelusi!
Sa dea DD sa ii aduci cat mai repede acasa. Asteptam datele ca sa modificam lista de la inceput
.
Esti prima mamica de la odisee.
Fetelor, se apropie momentul!
Sabina, eu as vrea sa vad macii.
Sim 32+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
ancasilv spune:
Ayumi, felicitari pt baieti!!!! Sa fie sanatosi, frumosi si norocosi!Sa-ti aduca numai bucurii! Si eu am doi finuti si sint asa niste haiosi. Tot prematuri si ei si acum sint niste uriasi (la 7 luni au 10 kg).
Super poze de la intilnire! Super burtici!!! Ce ma oftic ca nu am putut veni si eu!Mai astept poze!
Poze nunta...
anca +26Bb Vladut...
luy spune:
Wow ! Au aparut primii bebelusi !!! Felicitari, Ayumi !!!
Sa fiti sanatosi, sa va bucurati de cei doi baietei minunati !
Luy 32+ cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
felicitari, Bianca!! Sa-ti traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si sa treceti fara emotii suplimentare de primul kilogram acumulat:), parca la 2 kg va da drumul acasa, nu?
ok, pun macii:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia