Iasule, mandra cetate (56)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Tania si Oana: bun venit.
Diana: bine ai revenit. Am vazut subiectul tau dar nu cunosc alt pediatru ortoped, de aceea nu am raspuns. Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

LA MULTI ANI,ILINCA.Sa cresti mare,sanatoasa sa te bucuri din plin de copilarie si impreuna cu fratiorul tau drag,sa aduceti numai bucurii ,parintilor!!Carmen,ce zici de cuplam de la anul??Ca-i obositor asa odata la 4 zile party.Sa va traisca printesa!!Petrecere frumoasa!!Campari..hmmm..anul asta am dat pe Angelli
Multumesc mult mult ,pentru urari!!!Azi la zi aniversara a tinut si Timeea sa se bucure de eveniment asa ca a dormit doar o juma d eora spre marea mea disperare..dar a fost bine pina la urma a avut si invitati(au predominat baietii!!).Mi-am chinuit si eu talentul tot vazind frumusetile care ies din mina Adrianei,of course, ca nu mi-a iesit prea bine dar am facut o tentativa de tort cu papusica in centru,care a incintat copii(vizual).
Offf..am copii mari!!
W-end placut!!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Scuze...simpozionul este la ora 11 astazi.

LA MULTI ANI ILINCA!!! Sa cresti mare pui scump, sa fii sanatoasa , fericita si sa aduci bucurii celor din jur.
Carmen, sa-ti traisca puiutii si sa va bucurati din plin de ei.
Un Wk-end placut,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salutari de peste mari!(si tzari)

Multumesc mult pt urarile de "la multi ani" si pt cuvintele frumoase. Sper ca anul viitor , pe vremea asta , sa fiu in Ro si sa va pot invita la un suc rece si o felie de tort. Acum deschid doar bufetul virtual:

Si vreau sa urez si eu sanatate si LA MULTI ANI Adrianei ( cea cu mainile de aur si de la care am "furat" o gramada de retete faine!).

Si tot azi am vazut ca e ziua Ilincai - LA MULTI ANI , sa cresti mare si sanatoasa papusa frumoasa!

Si ( cu putina intarziere)- LA MULTI ANI Timeea! Uite ce repede a trecut timpul si ai facut un anisor! Iti doresc multa sanatate si o copilarie fericita alaturi de fratiorul tau scump !

Acum sa ma plang si eu: de cateva zile ma tortureaza Maria mai ceva ca expertii din KGB. Vrea numai si numai in brate, si nu oricum: in brate si in miscare!! Cu ocazia asta ea exploreaza tavanul, peretii, copacii. Daca adoarme si vreau sa o pun in patut, in secunda in care atinge asternuturile are ochii cat farfurioarele de cafea si tipaaa.....Asa ca o iau de la capat de n-spe ori pe zi. Facem cu tura 3 adulti: eu, frate-meu si sotulica si pot spune cu mana pe inima ca ne-a cam "dovedit" Maria.

In alta ordine de idei: saptamana viitoare avem botezul. Am terminat pregatirile , am trimis invitatiile celor apropiati si sper sa iasa totul cum am planificat.

Mi-e dor de Iasi ( de-asta de multe ori ma napadeste o jale cand intru la subiectul asta). Chiar azi vb cu GabiG si mi-a adus aminte de cuconiadele "noastre". Ce vremuri....

Cristina anul asta nu am cum sa vin in Ro caci e prea micuta copila si n-spe ore cu avionul+ obligatoriu o escala , ar termina-o de oboseala. ( si nu numai) Frate-meu e aici de cand a terminat sesiunea, si chiar facusem noi un mic plan, sa mergem prin octombrie toti trei acasa (el, Maria si eu), iar la intoarcerea in Jp sa vina si sotulica si sa ma ajute. Apoi ne-am dat seama ca e mare bataie de cap si nu se merita sa punem copilul pe drumuri doar ca sa ne facem noi niste mofturi. DAR la anul, cand implineste Maria 1 an 100% vin acasa. Crede-ma ca numar zilele ca puscariasii: am un calendar si tai zilele . Si tare mult mi-ar place sa ne vedem la o terasa, intr-un parc. Ce face Mihnea? Cred ca e flacau mare, nu mai reusesc eu sa-l pacalesc sa-mi cante melodii de la Iris!

Waaw citeam mesajul Danei despre preturile apartamentelor din Iasi si m-am ingrozit. Ce mult au crescut!

Plec la printesa ca s-a trezit si iar scartaie. Ma asteapta iar o tura de plimbare si poate un mic program artistic ( cantat, recitat)

Un we cat mai frumos tuturor!

Raluca si Maria Bucuria (15 iunie 2007)

Pozici Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Raluca, ma bucur sa mai citesc vesti de la tine. Vrem poze cu Maria si asa...mare si cu personalitate. Nu doar in burtica. Cum sa nu vrea ea plimbata. Doar e domnisoara, nu? Isi exerseaza de pe acum armele seductiei.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Stie cineva cam cat costa de facut un foisor? Aveti vreun mester care face asa ceva?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Oana acum am vazut ca link-ul cu pozele Mariei nu se incarca si apar doar pozele de la eco. Asta ca sa vezi ce "iscusita " sunt in ale calculatoarelor. Am pus acum niste pozici pe fickr,tot la semnatura, sper de data asta sa mearga si sa se vada.

Tu cum te descurci cu cei doi flacauasi ai tai? Cred ce e tare greu (mai ales daca nu ai ajutor; eu doar cu Maria si am momente cand imi vine sa ...fug in lume). Dar imi dau seama ca e si tare frumos. Va pupam.

Mergi la inceput

Raluca ai o mandrete de Maria, bolfoshica si japoneza...ce simpatica este...sa-ti traiasca printesa.
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Raluca, am admirat-o si eu pe Maria, sa fie sanatoasa si sa va bucure, e o scumpica si o dolofana, nu-i fie de deochi! Dar "Maria" exista ca nume si in Japonia, sau domnisoara ta are un nume exotic?

Gabi, n-am ajuns la simpozion, cum a fost? Ceva interesant?

O saptamana buna va doresc!

Mergi la inceput

Intrebare: aveti careva in dotare bicicleta medicinala sau cum ii spune? Ca i-as face o surpriza sotului de ziua lui (acus se apropie) si nu ma pricep deloc. El vrea sa slabeasca stand in fata tv-ului sau a calculatorului si tocmai mi-a spus c aun prieten de-al lui a slabit asa pedaland in fata tv-ului.
Multumesc,
GAbriela si baietii

Dana, n-am mai ajuns la simpozion, doar am auzit ca a fost super.

O saptamana frumoasa tuturor.

Mergi la inceput